30/12/2022 CUMA İZMİR KOMİSERLER KURULU RAPORU

KOŞU NO 3

3 numarada kayıtlı DADAŞ GIRL isimli at koşu sonlarda tamamlamıştır. Bahse konu at Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş ve atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirilmiştir.

KOŞU NO 4

7 numarada kayıtlı SPEEDY KING isimli at start makinası içerisinde huysuzlanarak şahlanmıştır. Bahse konu at start makinası dışına alınarak Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş ve atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirildiğinden koşuya katılmasına izin verilmiştir.

30 Aralık Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan günün 8.Koşusu'nda; AGF'de % 7 (3) at olan 8 numarada kayıtlı SEYYAHTAY isimli atın binicisi İsmail KALE koşu sonrasında atından inmiştir. Bahse konu at Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş ve atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirilmiştir.

30/12/2022 CUMA ANTALYA KOMİSERLER KURULU RAPORU

30 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda yapılan günün 6.Koşusu'nda; 3 numaraya kayıtlı olarak koşan DEMİRER isimli atın binicisi İlker SOYAD, son düzlükte 2022 Yılı At Yarışları Genel Hükümlerinde belirtilen sayıdan fazla (5 adetten fazla) kamçı kullanarak yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanun ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 123. maddesi gereğince savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Kendisinin isteği üzerine aynı gün savunmasını vermiştir. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 123. maddesinin 6. fıkrası gereğince 834 TL PARA CEZASI ve 7 GÜN süre ile tribün ve eklentileri dışında yarışlarla ilgili yer ve tesislere girmekten ve sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞUNUN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

30 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda yapılan günün 8.Koşusu'nda; 10 numaraya kayıtlı olarak koşan DİPMEN isimli atın binicisi Cem ALTUN, son düzlükte 2022 Yılı At Yarışları Genel Hükümlerinde belirtilen sayıdan fazla (5 adetten fazla) kamçı kullanarak yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanun ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 123. maddesi gereğince savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Savunmasını verdikten sonra gerekli işlem tesis edilecektir.

KOŞUNUN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ