Yarış Gören KEEP YOUR DISTANCE Kazanır “İZMİR”

1.Koşu: 3.1.6.2

2.Koşu: 11.1.10.2

3.Koşu: 2

4.Koşu: Denk güçte isimlerin mücadelesi ile başlayacak olan ilk ayakta (2) LİKAKİ etkili yarışları sonrası iyi durumunu koruyor. Mesafeyi en iyi koşan safkanlardan (3) MINIGUN mutlaka yazılması gereken diğer safkan olup, istikrarlı yarışlarıyla (6) JASON BOURNE ve her ne kadar kilosu ağır olsa da kazandığı son uzun mesafeli koşusu ardından etkili formu devam eden (1) JUST ME değerlendirilmeye alınmalıdır.

5.Koşu: Yükselişte olan aprantisi E.Çizik ile start alacak olan (1) ADAMIM en güvendiğim isim. Uzun mesafelerde iyi koşmasının yanısıra formunu bulduğunu gördüğüm (4) BAŞPARMAK'ı en ciddi rakip görüyorum. Antalya'daki son sentetik kum yarışı bence gücünün karşılığı olmayan (5)ÖZEKAN ile bu defa farklı koşmasını beklediğim (2) ATİKSOYLU daha sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Bursa'da kazanıp ardından İzmir kumunda Büyükdünya'nın arkasında 2.olan (3) BOZARSLAN favorimdir. Her yarışı bir öncekinden daha başarılı (6) HALİM AĞA ile tabeladan düşmeyen (10) TOKATEŞ'i ciddi rakipleri olarak görüyorum.

7.Koşu: 145 gün aradan sonraki 1200 kum yarışını 1.14.79 derece ile 2.bitirip formunu çok daha iyi yerlere taşıyan (5) KEEP YOUR DISTANCE'in kazanmasını bekliyorum.

8.Koşu: Etkili sprintiyle 2.tamamladığı yarışı sonrası kazanacak formunu bulan (8) SAFDERUN en güvendiğim isim. (4) ILIÇ ESİNTİSİ son koşusuna göre güven verirken, tecrübeli isimlerden (1) MONDİŞ ve aşama kaydeden (10) TRESOR' devreye girebilirler.

9.Koşu: Ağır kilosuna rağmen (3) BABAM BENİM iyi formuyla çok şanslıdır. Eküri avantajlı (8) ACARSU güven veren diğer isim olup, iyi gidişine son başarısız koşusuyla son verse de (6) KEŞİFTAY bu grupta yazılmalıdır. İdman görünümü dikkat çekici (10) GÜNDÜZBABA bu koşudaki sürprizim olacaktır.

İKNİCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.3.6.1

2.Ayak: 1.4.5.2

3.Ayak: 3.6.10

4.Ayak: 5

5.Ayak: 8.4.1.10

6.Ayak: 3.8.6.10

TAŞAN Formunu Buldu "ADANA"

1.Ayak: Kendisini tanıyan jokeyi Müslüm Çelik ile (5) MELİKENUR bir adım önde gördüğüm isimdir. Son koşusunu kazanırken bu rakibini geride bırakan (6) GÖZLÜCE'nin şansı yine yüksek olup, (1) FEYAT BABA ağır kilosuna rağmen yazılmalıdır. Farklı koşmasını beklediğim (3) ŞEF NURİ bu ayaktaki sürprizim olacaktır.

2.Ayak: Şartlı-2 yarışta bir süre ara vermiş olmasına rağmen (2) BORANES'den etkili koşmasını bekliyorum. Sürekli dikkatimi çeken koşularıyla (4) KING FALCON ve ayağına çabuk olmasıyla (3) CEYAR yakın rakipleridir. Sonlardaki sprintine güvendiğim (1) ALATOR ve uzun aradan sonra koşacak olsa da kum performansı başarılı (7) RED ORCHESTRA sırasıyla güvendiğim diğer isimlerdir.

3.Ayak: Son koşusunu kazanırken formunu bulduğunu gördüğüm (6) TAŞAN'ın yine rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

4.Ayak: Form ve performans olarak bu gruptan üstün olan (2) KUMTEPER kazanmaya çok yakındır. Tabelada yer bularak her geçen gün daha iyi duruma gelen (6) ZAMBURİ ve hazırlıklarında gelişme gösteren (3) POWER SOUL'da iddialı diğer isimlerdir.

5.Ayak: Maiden yarışta grubun en formda ismi (1)GÖKCEHANIM bu kez fotoyu önde geçmeye daha yakındır. Gelişme içerisinde olduğunu dikkat çeken son koşusu ile gösteren (2) KUZEYSENA yakın rakibidir. Çıkış içerisinde olduğunu son yarışında belli eden (3) BERFİNCAN ve ara vermiş olmasına rağmen (6)HARPUTATEŞİ sonraki ihtimallerdir.

6.Ayak: Son Maiden koşusunu kazanan (4) ANGEL IN THE SNOW ilerisi için ümit vermesiyle yine ilk şansı almayı hak ediyor. Grubun istikrarl ismi (5) DALİ APOLARİN hazırlıklarında gayet iyi görünürken, (2) GOLDEN SIXTY gelişme içerisinde olmasıyla devreye girebilir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.6.1.3

2.Ayak: 2.4.3.1.7

3.Ayak: 6

4.Ayak: 2.6.3

5.Ayak: 1.2.3.6

6.Ayak: 4.5.2