Süratli Gidecek Yarışta Sonlardaki Sprintiyle ZOLO MUUM Kazanır “ADANA”

1.Ayak: 1400 kumda 1.29.95 ile kazanıp son koşusunda güçlü rakipleri ile mücadele ederek Kv-6 yarışta tabela dışı kalan (2) KING OF HEAVEN grup içerisinde bu pist ve mesafe en iyi dereceye sahip bulunmasıyla bir adım öndedir. Maiden kazandıktan sonraki iki koşusunu tabela dışında bitiren (4) UMUTBEY bu grupta şansı yüksek bir isim olup, (3) PENABER Şanlıurfa'da kendini ispatlamasıyla yazılmalıdır. Tekrar toparlanmaya başladığını gördüğüm (6) LUCKY BROWN bu kez daha farklı sonuç alarak etkili koşabilecek diğer isimdir.

2.Ayak: Son yarışını 2000 kumda kazanarak etkili formunu devam ettiren (8) PRESIDENT OF CITY jokeyi V.Abiş ile yine ilk şans tanıdığım isimdir. 110 gün aradan sonraki koşusunu 4.bitirip daha iyi duruma gelen (4) IPAXIEMA bu kez üst sıraları zorlayacak güçte görünürken, (3) HALUK HAN yedi ay aradan sonraki uzun mesafeli yarışını kazanmasıyla değerlendirilmelidir. Ara verdikten sonraki koşusunda nefes yönünden zorlanan (2) LIONS ROSE sürpriz atım olup, (7) BATI KASIRGASI'nı jokeyi A.Çelik ve iyi durumuyla değerlendirmenizi öneririm. (1) FEARLESS RIVAL her an çıkış yakalayabilecek diğer bir isim olmasıyla bu koşudaki sürprizim.

3.Ayak: Yarış seçilerek koşularak üst üste birinciliklerinde sınıf atladığını gördüğüm (2) PEKALP bu rakiplerini de geride bırakacak güçte bir isimdir. Son yarışını 1400 kumda 1.36.77 ile kazanan (6) YENERSULTAN yine fotoyu önde geçecek kadar formda görünürken, yine 1400 kumdaki son koşusunda fotoyu önde geçen (4) MEGA STAR'ı da yazmanızı öneririm.

4.Ayak: 1400 kum pistteki son koşusunu 1.27.65 ile 2.tamamlarken fit durumda olduğunu gördüğüm ve bu kez uzun mesafede çok daha iyi koşmasını beklediğim (1) ALTINSİMA ile bu sezon harikalar yaratarak seri birincilikleri ile adeta Adana kum pistinin kraliçesi olan (6)GENERALBRIELLA arasında rövanş mücadelesi izleyeceğimizi umuyorum.

5.Ayak: Yakaladığı mükemmel formunun yanısıra yarış içerisinde süratli isimlerin olmasından dolayı iyi bir bekleme yaparak sonlardaki etkili sprintiyle (1) ZOLO MUUM'un rakiplerini geride bırakmasını bekliyorum, bana göre tek yazılabilir.

6.Ayak: 90 gün aradan sonra ilk defa kum pistte start alarak 1400 metrede 1.37.39 ile kazanan (1) BÜYÜK YILDIZ yine aynı rakipler arasında favorimdir. Aynı koşuyu bu safkanın 1.5 boy gerisinde 2.bitiren (3) ATEŞİM ile 4.tamamladığı yarışından sonra formunu üst seviyeye taşıdığını gördüğüm (7) PRINCESS DI eksik koşması durumunda devreye gireceklerdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.3.6

2.Ayak: 8.4.3.2.7.1

3.Ayak: 2.6.4

4.Ayak: 1.6

5.Ayak. 1

6.Ayak: 1.3.7

Mükemmel Formuyla BERKALP Kapanışı Yapar “ANTALYA”

1.Ayak: Dişi İngilizlerin Maiden yarışında sentetik kumda daha farklı koşacak izlenimi bırakan (3) ÇOLPAN BİKE en güvendiğim isim olup, (5)ESPIRITU ışıklı son yarışıyla şans tanınması gereken diğer safkandır. İzmir'de yarış görerek her geçen gün daha farklı duruma ulaşan (1) AFTER ALL değerlendirilmesi gereken bir isim olup, (4) DAISY KO son 2.liğine göre devreye girecek güçtedir. Yarış koştukça daha farklı duruma gelen (2) ANADOLU ŞEKERİ, bu yarışına biraz daha formda girecek olan (7) LA MADRE ve grubun tecrübeli isimlerinden (8) ROZERYA'nın da değerlendirilmelerini tavsiye ediyorum.

2.Ayak: Dilbağı takılmasının yararlı geldiğini son koşusunu 1500 kumda kazanarak gösteren (2) ODATEŞİ ile bekleme yaparak son yarışındaki 4.lüğünde iç kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla beğendiğim (6)MAGNIFIQUE birlikte yazılmasıın önereceğim isimlerdir.

3.Ayak: Dişi İngiliz safkanlarının uzun mesafeli Şartlı-4 yarışında çok iyi bir form yakalayan (1) BANU BEŞ'i ilk planda değerlendirmenizi öneririm. Yakın aralarla 5.tamamladığı son koşusunda dikkatimi çeken (4) MIRACLE OF VICTORY bu kez daha üst sıralarda yer bulabilir. Seri birincilikleri ile müthiş bir forma sahip bulunduğunu gösteren (2) PRINCESS MERİDA bu koşusunda yine başarılarına yenisini ekleyecek güçte görünürken, (3) HIDDEN MONEYS İstanbul'dan geldikten sonraki ilk yarışında biraz pisti yadırgamış olmasından etkilendiğini düşündüğüm bir isim olmasıyla devreye girebilir. Kapalı gözlük takılmasının yararlı geldiğini son 2000 kum pist 2.liğinde gösteren (9) WARSHOWA'da bence yazılmalıdır.

4.Ayak: Antalya pistine iyi uyum sağlayan (8) JOSELITO etkili formunu devam ettirmesinin yanısıra uygun kilosunun da verdiği avantaj ile favorimdir. En son koşusunu 3.bitirerek kısa bir süre dinlendirilen (3) SİNESİPSE dinç gireceği bu yarışında güven veren diğer isimdir. Mesafenin kısa olması ile (4) AIRDROP üst sıraları zorlamasını beklediğim bir safkan olup, (5) FINAL DRIVE her geçen gün gelişme göstermesiyle yazılmalıdır.

5.Ayak: Güçlü rakiplerinden etkilendiği için son yarışını 5.bitiren (2) ÇEKOĞLU gayet iyi durumda olması ve kısa mesafede bir adım öndedir. Yaklaşık altı ay aradan sonra İzmir 1400 kumunda 3.lük elde eden (4) CANOĞLUCAN geliştirdiği nefesiyle bu safkana ciddi rakip gördüğüm isimdir. Uzun mesafedeki son yarışını fazla ölçü almadığım (5) KORUYUCU bu kez mesafenin kısalmasıyla daha farklı koşabilecek güçte görünürken, (7) KIZILVAZO son yarışını 1400 kumda kazanarak itina ile hazırlanarak dikkate alınmalıdır.

6.Ayak: İstanbul sentetik kum pistindeki son uzun mesafelerinde üst üste fotoyu önde geçen (2) BERKALP yine jokeyi G.Özçelik ile start alacak olduğu bu koşusunda denk rakipleri arasında bence serisini bozmayacaktır, tek yazmanızı öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.5.1.4.2.7.8

2.Ayak: 2.6

3.Ayak: 1.4.2.3.9

4.Ayak: 8.3.4.5

5.Ayak: 2.4.5.7

6.Ayak: 2