Süper Formu ve Ekürisiyle GENERAL BRIELLA Birincilik Serisini Sürdürür "ADANA"

1.Ayak: 3 Yaşlı İngilizlerin Handikap-13 mücadelesi sürprize açık bir yarış olup, dört ay aradan sonra pistlere dönüş yapan (5) HİLAL HİRA en güvendiğim isimdir. Formunu bulmaya başladığını dikkat çeken son 3.lüğünde gösteren (7) CHOPPER önereceğim cazip bir safkan olup, bu gruba gücünün yetmesini beklediğim (6) LUCKY BROWN yazılmalıdır. Şanlıurfa 1200 kumunda kazanıp ardından start aldığı koşusunda bekleneni verememiş olsa da (3) PENABER ve bu pist ve mesafede birinciliği bulunan (2) KING OF HEAVEN'de yazılmalı.

2.Ayak: 217 gün aradan sonra 2000 kumda kazanarak sahalara dönen (3) HALUK HAN yine aynı performansı sergilemesini beklediğim isim. 2100 kumda kazanıp son koşusunu yakın ara 6.bitiren (7) BATI KASIRGASI ile kilosu biraz ağır olsa da gelişme içerisindeki (1) FEARLESS RIVAL rakip gördüğüm safkanlardır. Bir süre aradan sonra tabelada yer bularak gelişme kaydeden (4) IPAXIEMA ve 2000 kumdaki son koşusunda fotoyu önde geçen (8) PRESIDENT OF CITY koşunun diğer şanslı isimleridir.

3.Ayak: 1400 kumdaki son yarışını 1.36.77 ile kazanan (6) YENERSULTAN fit durumunu korumasıyla yine favorimdir. Her geçen gün daha iyi duruma gelen (1) ÖZAKIN'dan bu kez farklı sonuç elde etmesini bekliyorum. Müthiş bir form yakalayıp art arda kazanan (2) PEKALP ve 1400 kumdaki son koşusunu 1.37.37 ile kazanarak gücüne ulaştığını belli eden (4) MEGA STAR'ın da mutlaka yazılmalarını tavsiye ediyorum.

4.Ayak: Kum pistte güç ve kalitesini kanıtlayan (6) GENERAL BRIELLA seri birincilikleri sonrası mükemmel formunu devam ettirirken eküri avantajı ile bence yine fotoyu önde geçecektir, jokeyi M.Akyavuz ile bugüne kadar sekiz defa kazanan safkan tek yazılabilir.

5.Ayak: 1400 kumda 1.27.05 ile kazanıp ardından yine aynı pist ve mesafede start alarak bu defa 1.27.40 ile Regardless'in gerisinde 2.olan (1) ZOLO MUUM sonlardaki kuvvetli sprinti ile bence ilk şansa sahiptir. Mesafenin başarılı bir diğer ismi (5) HİKAYE bu safkana rakip görünürken, 1200 kumdaki son yarışını 1.13.41 ile 2.bitirip bu koşusunda kulaklık çıkartılacak olan (2) BEDESTAN'ı ciddi rakip görüyorum.

6.Ayak: Üç ay aradan sonra start alıp ilk defa kum pistte yarıştığı son koşusunu kazanan (1) BÜYÜK YILDIZ denk grupta yine birinciliğe yakındır. Belli aralıklar ile start aldığı koşuları bugüne kadar başarılı olan (7)PRINCESSDI en ciddi rakibi olur. Her yarışı bir öncekinden başarılı (3) ATEŞİM güven verirken, tekrar gelişme içerisinde olan (8) SELMİNHANIM ile Maiden kazanarak bu kez üst grupta koşacak olsa da (4) REVŞİ sürprizde önerilerim.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.7.6.3.2

2.Ayak: 3.7.1.4.8

3.Ayak: 6.1.2.4

4.Ayak: 6

5.Ayak: 1.5.2

6.Ayak: 1.7.3.8.4

Formda ODATEŞİ Tek Yazılabilir "ANTALYA"

1.Ayak: Dişi İngiliz taylarının Maiden mücadelesinde son 2.liğini tekrarlaması durumunda (4) DAISY KO fotoyu önde geçebilir. Formu bu grup için yeterli (5) ESPIRITU ile ilk startını fazla ölçü almadığım (1) AFTER ALL yakın rakipleri olacaktır. Her geçen gün gelişme içerisindeki (2) ANADOLU ŞEKERİ ile sentetik kumda daha iyi koşmasını beklediğim (3) ÇOLPAN BİKE'yi  de yazmanızı tavsiye ederim.

2.Ayak: 1500 kumdaki son koşusunu kazanırken dilbağı takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (2) ODATEŞİ'nin jokeyi M.Kaya ile yine kazanabileceği görüşündeyim.

3.Ayak: Antalya pistine müthiş uyum sağlayarak üst üste kazanan (2) PRENSES MERİDA rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. Son yarışı bana göre gücünün karşılığı olmayan (3) HIDDEN MONEYS farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, başarılı ve istikrarlı yarışlar sergileyen (1) BANU BEŞ kesinlikle ihmale gelmez. Uzun mesafelerde iyi koşan ve son 2.liğinde göz dolduran (9) WARSHOWA daha sonraki ihtimaldir.

4.Ayak: Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirmesi durumunda (8) JOSELITO fit durumu ile rakiplerini geçebilir. Kısa mesafelere yatkın olması pistin sentetik olmasıyla şansı artan (4) AIRDROP en ciddi rakibidir. Bu yarışına dinç girecek olan (3) SİNESİPSE güven verirken, (5)FINALDRIVE bu kez kısa mesafede çok daha iyi yerlerde görünebilir. Ara verdikten sonraki koşusunda nefes yönünden zorlanan (1) SERİDAY seri yapısıyla beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olup, (7) SADİ ŞAH devreye girebilir. (6) OSIRIS ile (2) WIND BLAST ise bu ayaktaki sürprizlerimdir.

5.Ayak: 61 kilo ile start aldığı son Kv-8 koşusunu kesinlikle ölçü almadığım (2) ÇEKOĞLU pist ve mesafe avantajı ile kazanmaya yakındır. Uzun aradan sonra İzmir 1400 kum pistinde 3.olan (4) CANOĞLUCAN çok daha farklı duruma ulaşmasıyla mutlaka yazılmalıdır. Eküri avantajı ve seri yapısıyla (3) SERKANINOĞLU'nu da dikkate almanızı tavsiye ederim.

6.Ayak: İstanbul sentetik kum pistinde üst üste kazanan (2) BERKALP formunu devam ettirmesi ve denk rakipleri arasında bence birinciliklerine yenisini ekleyecek güçte olup, son yarışını 2100 kumda kazanıp idmanlarında gayet iyi görünen (3) SONEMİR en ciddi rakibidir. Bu iki ismi birlikte değerlendirmenizi öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.5.1.2.3

2.Ayak: 2

3.Ayak: 2.3.1.9

4.Ayak: 8.4.3.5.1.7.6.2

5.Ayak: 2.4.3

6.Ayak: 2.3