Uzunlarda İyi Koşan BUSTANY Bu Grupta Ağır Basıyor

1.Ayak: 1200 ve 1400 kum pistte iyi dereceler elde ederek kazandığı yarışları sonrası 5.bitirdiği yarışı ardından idman görünümü gayet iyi olan (2) GOSPODIN rakiplerinin denk olmasıyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Beş gün arayla start aldığı son koşusunu 3.bitirirken dikkatimi çeken (6) TIME ve 1400 kumdaki son 3.lüğünde 1.26.84 derece elde eden (3) WIN FOR YOU en ciddi rakipleri olacaktır.

2.Ayak: Arap safkanlarının Kv-8 yarışında; deklare olduğu son koşusunun kuma alınmasıyla yarıştan çıkartılan (4) ÖZALBEY her geçen gün daha iyi duruma gelmesiyle favorim. Kocaeli kumundaki 2.liği sonrası çok daha iyi duruma gelen (8) ROCK IRON ile bir süredir start almasa da hız kazandırdığı çalışmalarıyla (6) TUNÇ SİPERİ rakipleridir. (5) PITIR her ne kadar son yarışlarında gücünün altında kalsa da bu defa farklı koşabilecek güçte olup, (2) BAYPATRON ile (3) EGEBERK sağlam kuponlara yazılmalıdır.

3.Ayak: Uzun mesafelerde iyi koşan (4) BUSTANY son 3.lüğünde formunu bulmaya başladığını göstermesi ve jokeyi M.Çiçek ile kazanmasını beklediğim isimdir.

4.Ayak: 1200 kum pistteki son yarışını 1.13.86 ile çıktığı gibi kazanan (1) MICHEAL mesafenin kısa olmasıyla rakiplerini yine geride bırakabilir. Maiden kazandıktan sonra 1200 kum pistte 3.olurken gücüne ulaştığını gösteren (4) DREAM DUST güvendiğim diğer isimdir. Çim pistte daha iyi gruplarda bile başarılı yarışları bulunan (3) ODAJİNİ ile bir süredir start almamış olsa da kondisyon yönünden eksiksiz olan (5) MEA PUELLA'da değerlendirilmeli.

5.Ayak: Ara verdikten sonra İzmir kumunda start aldığı iki yarışını da 1400 kumda üst üste kazanan (1) GÖKALAN birinciliklerine devam edebilecek güçtedir. Bu safkanın gerisinde 2.tamamladığı koşuları sonrası rövanşı almaya çalışacak olan (4) GERÇEKÇİOĞLU ile 1400 ıslak kumda Kv-7 kazanıp hazırlıkları ilgi çekici (2) GÜZEL MUĞLALI ve beş ay aradan sonra start alacak olmasına rağmen kalitesi bu gruptan üstün (5) UZUN DALGA'yı da mutlaka değerlendirmenizi öneririm.

6.Ayak: Maiden yarışta; uzun aradan sonra 2.olduğu koşusu sonrası Bursa'ya götürülerek bekleneni veremeyen (3) MÜTEŞEKKİR uygun görünen rakiplerinin yanında bir adım öndedir. Son haftaların yükselişte olan ismi (1) KERKÜK ağır kilosuna rağmen şansı yüksek durumda görünürken, 1400 kumdaki son yarışını 3.tamamlayıp aşama içerisinde olan (9) SAHRANIN GÜLÜ'de kuponlara yazılmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.6.3

2.Ayak: 4.8.6.5.2.3

3.Ayak: 4

4.Ayak: 1.4.3.5

5.Ayak: 1.4.2.5

6.Ayak 3.1.9

Süper Durumda Olan BANU BEŞ Tek Yazılabilir "ANTALYA"

1.Ayak: Antalya'ya geldiği günden bu yana etkili koşarak en son 2000 kumda kazanan (2) ANOTHER BOY ve grubun istikrarlı ismi (1) BABOŞ ALPER bu yarışta öncelikli değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimlerdir. Dişilere ait olan son 2000 kum koşusunu kazanan (3) BLUE JASMINE güven verirken, (5) BAZUKA etkili sprintiyle gelip 4.tamamladığı son yarışına göre değerlendirilmelidir. (6) FALCON OF MUTAFLAR ile (4) RAKHSH bu ayağı sağlam tutmak isteyenlere tavsiyelerim olacaktır.

2.Ayak: Adana'daki son yarışında bir süre koşmamaktan etkilenerek 3.kalan (9) ÇELEMLİ bu defa birinciliğin en güçlü adayıdır. Son iki koşusunda uzun mesafeden etkilendiğini gördüğüm (2) DUYGU TAY kısaları çok farklı koşmasıyla adından söz ettirebilir. Üst sıralarda yer bulduğu yarışları ardından kazanacak formunu bulduğunu gördüğüm (1) ATEŞİM, İzmir'deki etkili koşuları sonrası formda gelen (10) GÖZPINARI ve istikrarlı koşarak fit durumunu sürdüren (4) ODATEŞİ'ni de mutlaka yazın derim.

3.Ayak: Arap safkanlarının Maiden mücadelesinde; her yarışı bir öncekinden daha başarılı (2) ÜMİDİM SENSİN ön plana çıkarken, dikkat çeken 3.lüğü ardından itina ile hazırlanan (3) YELKENCİ'yi en ciddi rakip görüyorum. Formunu bulmaya başladığını son yarışını 3.bitirerek gösteren (8) TOPRAKSULTAN ile zaman zaman adından söz ettiren (7) SELOTA PİR bu ayağın sürprizleri olacaktır.

4.Ayak: 126 gün aradan sonraki 1400 kum yarışını kazanan (3) MY PRETTY GIRL ileriye taşıdığı formu ile yine birinciliğe yakındır. Sentetik kumdaki son koşularında adından sıkça söz ettirerek en son Gr-3 yarışta 4.lük elde eden (2) STEEL QUEEN şansı yüksek diğer isim olup, son yarışında yine bu koşusunda karşılaşacağı rakibi My Pretty Gırl'e son anda geçilerek 2.olan (1) SABIR HAN güvendiğim diğer isimdir.

5.Ayak: Çok iyi bir forma sahip bulunarak sentetik kumdaki son koşularında üst sıralardan düşmeyen (1) BANU BEŞ en son 2100 metrede kazanma başarısını göstermesiyle hemcinsleri arasında bence yine fotoyu önde geçecektir, tek yazabilirsiniz.

6.Ayak: Yükselişte olan (10) MAGNIFIQUE en son 1200 sentetik kumdaki koşusunu 2.bitirerek idmanlarında  kazanacak formunu bulduğunu göstermesiyle rakiplerinden bir adım öndedir. Tabelada yer bulduğu yarışından sonra iyi hazırlanan (9) DOBAR ile uzun mesafedeki son 2.liğinde gücüne ulaşmaya başladığını gördüğüm (4)ARAPOVİÇ ise yakın rakip gördüğüm isimlerdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.3.5.6.4

2.Ayak: 9.2.1.10.4

3.Ayak: 2.3.8.7

4.Ayak: 3.2.1

5.Ayak: 1

6.Ayak: 10.9.4