Sevdiği çim pistte ve güzel hazırlığı ile ODAİJİNİ tekim “İZMİR”

1.Ayak: Son yarışında tabela dışında kalsa da bir önceki koşularını kazanan (2) GOSPODIN, uyumlu binicisi M.Çiçek ile bu kez daha farklı koşacak olup favorimdir. Bu pist ve mesafedeki son yarışında üçüncülük yaparken, sondaki diri atağı ile dikkatimi çeken (3) WIN FOR YOU, yatkın olduğu pist ve mesafede favorimin rakibidir. Ağır kilosuna rağmen etkili yarışlar sergileyebilen (1) CASH IS KING, bugün şeytanın bacağını kırıp fotoyu önde geçebilir. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayıp istenilen form düzeyine ulaşan (6) TIME’ye bir çarpı atılmalı. Önemli bir kilo avantajına sahip bulunan piste yatkın (8) WIN LOVES MAYA şanslı bir başka isim olup idman pisti görünümü iyi (7) KUPA ONLUSU kuponlarda bulunulmalı.

2.Ayak: Bu tip mesafeli çim pist yarışlarının başarılı ve kaliteli ismi olan (4) ÖZALBEY, yaklaşık beş ay ara vermesine rağmen bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olup S.Boyraz ile favorim. Gördüğü her yarış sonrası formunu bulduğunu Kocaeli Hipodromun’da sert bir rakibin arkasından ikinci kaldığı son koşusu ile gösteren (8) ROCK IRON, etkili jokeyi M.Çiçek ile favorimin rakibi. Beş aya yazın zamandır start almasa da çim piste yatkın bir isim olan ve Bursa Hipodromun’da ilgililerinin üzerine titreyerek hazırladığı (6) TUNÇ SİPERİ ihmale gelmez. İki ay aranın ardından idmanlarında formunu toparladığını belli eden (7) BORNOVALIM şanslı bir başka isim olup bu kez dişine göre grup bulan (5) PITIR’a dikkat diyorum.

3.Ayak: Pist ve mesafe deneyimleri birbirlerine yakın olan 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının 1900 metre kum pistte katılacağı Şartlı-3 Koşu’daki sıralamam; (4) BUSTANY başta olmak üzere (5) KING OVA, (1) ZLATIBOR, (2) MINIGUN ve (3) JUST ME şeklinde olup ayırt edilmeden birlikte yazılmalılardır.

4.Ayak: Çim pistte start aldığı yarışlarda bugüne kadar gücünü gösteren ve bu koşusu için yaptığı idmanlarında yeterli form durumuna sahip görülen (3) ODAİJİNİ'nin kazanmasını bekliyor, N.Avci ile tek tutuyorum.

5.Ayak: Form durumlarını diğer rakiplerine göre yeterli karşıladığım (5) UZUN DALGA ve (1) GÖKALAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence sonda en az hata yapan kazanacaktır.

6.Ayak: Geçtiğimiz hafta 1400'de kumda koşup 1,40,92 ile başarılı bir ikincilik elde eden (1) KERKÜK, her geçen gün artan formu ile favorim. Geçen hafta koşup dördüncü olduğu koşusu ile formunda ilerlemeler kaydeden eküri avantajına sahip (4) PRENSES DİDEM ve Bursa’daki son yarışını ölçü almadığım gelişen kondisyonuyla (3) MÜTÜŞEKKİR rakipleri olup (6) DİBASIN ihmal edilmemelidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-3-1-6-8-7

2.Ayak: 4-8-6-7-5

3.Ayak: 4-5-1-2-3

4.Ayak: 3

5.Ayak: 5-1

6.Ayak: 1-4-3-6

MY PRETTY GIRL yine kazanmaya çok yakın “ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-2-1-3

2.Ayak: 10-1-4-9-11

3.Ayak: 2-3

4.Ayak: 3

5.Ayak: 1-4-6

6.Ayak: 7-4-8-5-10-1-13