Son Ayakta Eküri Avantajıyla CANYURT Diyorum  "İZMİR"

1.Ayak: 1900 kumdaki son koşusunu beyaz bayrak ayna yaparak kazanan (4) BUSTANY koruduğu formu ile yine ilk şansı almayı hak eden bir isim. İki yarış önceki 2.liğine göre (7) KAFKAS BEYİ ve grubun en formda isimlerinden olup üst sıralardan düşmeyen (3) MINIGUN önde gelen diğer safkanlardır. Etkili 3.lüğü sonrası iyi hazırlanan (2) DABBE, sonlardaki sprintini iyi ayarlaması halinde (1) BAŞDANER ve geçen hafta 2000 kumda kazanan (5) GRAY WOLF sırasıyla dikkate alınması gereken isimlerdir.

2.Ayak: Dişi İngiliz taylarının Maiden mücadelesinde; grubun tecrübeli isimlerinden olan (7) KAFKAS GÜCÜ, makinede fazla kalmadığı takdirde (8)PRENSESCANAN ve etkili 3.lüğü sonrası iyi hazırlanan (9) PRIMVERA biraz daha ön planda değerlendirilmesi gereken isimlerdir. Etkili 4.lüğü sonrası gelişme gösteren (3) CRAZY QUEEN, koştuğu yarışlarıyla aşama kaydeden (4) FOGGY BELLE ve toparlamaya başlayan (5) GOOD FORTUNE sırasıyla sağlam kuponlarda değerlendirilmesi gereken diğer kısraklardır.

3.Ayak: Son haftalarda iyi bir form yakalayan (1) DOĞAN KHAN  süratli bir isim olmasıyla rakiplerine çıktığı gibi hakim olmaya çalışacak. İzmir ve Kocaeli kumunda kazanıp son çim yarışını tabela dışında bitiren (3) ULUDORUK ile Bursa 1400 kumunda 1.36.58 ile kazanan (2) HAREM AĞASI bu safkanın gölgesi olacaklardır.

4.Ayak. Uzun mesafeye grup içerisinde en yatkın isimlerden (5)NEOS önde kuracağı temposuyla rakiplerine beyaz bayrak ayna hakim olacak güçte olup, iyi bir form yakalayıp son koşularında adından söz ettiren (1) LUCKY JUSTEN en ciddi rakibidir.

5.Ayak: İstanbul sentetik kum pistindeki son yarışını fazla ölçü almadığım (1) KING KONG İzmir kumuna yatkınlığı ile bu grupta benim ilk şans verdiğim isimdir. Şu ana kadar start aldığı yarışlarında adından söz ettiren (3) DREAM DUST ile kolay kolay tabeladan düşmeyen (2)BİSMİLLİKEJE yakın rakip gördüğüm isimlerdir.

6.Ayak: Tabeladan düşmediği yarışları sonrası en son uzun mesafedeki koşusunda 5.kalan (6) ANAYURT bu defa daha uygun rakipleri arasında start alacak olup benim banko önerimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.7.3.2.1.5

2.Ayak: 7.8.9.3.4.5

3.Ayak: 1.3.2

4.Ayak: 5.1

5.Ayak: 1.3.2

6.Ayak: 6

Uygun Grupta ASK THE LEGEND Kazanmaya Çok Yakın "KOCAELİ"

1.Ayak: Uzun mesafedeki son sentetik kum yarışını bu tip grupta fazla zorlanmadan kazanan (6) TARMATEBEBİ yine favorim olup, form durumu gayet iyi (4) ROYAL UYGUR rakip gördüğüm ilk isimdir. Tabeladan düşmeyen (2) WIND BLAST ile kilosu biraz ağır olsa da (1) BİROL BEY değerlendirilmesini önereceğim diğer isimlerdir.

2.Ayak: Dişi İngilizlerin Maiden yarışında; (10)ROYAL STAR'ın bu aralar yükselen bir form grafiği var. (8) LEAF LADY iki yarış önceki 3.lüğünde dikkatimi çekerken, (9) PARTİCİ her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmasıyla mutlaka yazılmalıdır. (1) DAISY KO etkili 2.likleri sonrası iyi hazırlanırken, (3) ESPIRITU tecrübeli isimlerden olmasıyla fotoyu önde geçmeye çalışacaktır. (2) MALİ GIRL ile (7) LATIFA FOUR sürprizde tavsiyelerim.

3.Ayak: İzmir kum pistindeki son koşularında adından söz ettiren (2) ASK THE LEGEND iyi durumunu devam ettirmesi ve bu gruptan üstün olmasıyla banko önerimdir.

4.Ayak: Dişi Arap safkanlarının 2000 kumdaki Kv-6 mücadelesinde; uzun mesafedeki son yarışını kazandıktan sonraki iyi durumu devam eden (5) SELDA HANIM'a yine güveniyorum. Üst üste 2.tamamladığı koşularından sonraki fit durumu devam eden (3) ATEŞİM bu kez jokeyi A.Sözen ile fotoyu önde geçecek kadar iyi durumda olup, 1400 kumdak son yarışında 1.37.33 derece elde eden (4) GÜLDÜRENKIZ mutlaka yazılmalıdır. Grubun formda kısraklarından olan (2) ALTIN ZELE üst sıraları zorlayabilecek diğer isimdir.

5.Ayak: Kendisini tanıyan jokeyi O.Öztürk ile start alacak olan (1) PERSIAN ROSE başarılı Kısavade yarışlardaki 2.likleri sonrası formunu devam ettirmesiyle kazanabilir. Sentetik kum pistteki son koşusunu az farkla kaybederek 2.olan (6) CAPTAINS KEY ile süratli bir stile sahip bulunan (7) SİNESİPSE ciddi rakip gördüğüm isimlerdir.

6.Ayak: Uzun mesafedeki son sentetik kum yarışını kazanan (6) MAGNIFIQUE formunu devam ettirirken, (2) PINARCA BEYİ uzun mesafede 4.tamamladığı koşusu sonrası iyi durumunu düzenli hazırlıklarıyla sürdürmesiyle şansı yüksek diğer isimdir. (1) YİĞİTER istikrarlı son yarışları ile iyi bir form yakaladığını gösterirken, (7) UMUDUM OL 1200 kumda 1.23.47 ile 2.tamamladığı koşusundan sonra fit duruma ulaşması ve süratli yapısıyla rakiplerine çıktığı gibi hakim olmaya çalışacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.2.1

2.Ayak: 10.8.9.1.3.2.7

3.Ayak: 2

4.Ayak: 5.3.4.2

5.Ayak: 1.6.7

6.Ayak: 6.2.1.7