KOŞU NO: 1

1 numaraya kayıtlı olarak koşan GERÇEKÇİOĞLU isimli atın binicisi Muhammed Mir BİLGİN, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır

3 numaraya kayıtlı olarak koşan EMİRENES isimli atın binicisi Oktay KIZILDAŞ, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

5 numaraya kayıtlı olarak koşan YÖRÜK GELİNİ isimli atın binicisi Alican İNCİ, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

6 numaraya kayıtlı olarak koşan SAYIŞMAN isimli atın binicisi Atakan Cem DAĞDEVİREN, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

KOŞU NO: 2

1 numaraya kayıtlı olarak koşan ABREK BEY isimli atın binicisi Alaattin KÜRÜNDÜK, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır

3 numaraya kayıtlı olarak koşan JARGON isimli atın binicisi Okan GÖKÇE, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

5 numarada kayıtlı MÜTEŞEKKİR isimli atın binicisi Muhammed Mir BİLGİN son düzlükte usulsüz kulvar değiştirmek suretiyle sözlü olarak uyarılmıştır.

6 numaraya kayıtlı olarak koşan TAŞDEMİRBEYİ isimli atın binicisi Özcan YILDIRIM, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

KOŞU NO: 3

1 numaraya kayıtlı olarak koşan CANOĞLUCAN isimli atın binicisi Özcan YILDIRIM, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

2 numaraya kayıtlı olarak koşan RUSDAMAT isimli atın binicisi Okan GÖKÇE, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

5 numarada kayıtlı LOKUM OĞLU isimli atın binicisi Nevzat AVCİ son düzlükte usulsüz kulvar değiştirmek suretiyle yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını aynı tarihte Kurulumuza vermiş olup, konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi (a) bendi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 4

8 numaraya kayıtlı olarak koşan İNCİFEM isimli atın binicisi Ali YILDIZ, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır

KOŞU NO: 5

4 numaraya kayıtlı olarak koşan JASON BOURNE isimli atın binicisi Muhammed Mir BİLGİN, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.

KOŞU NO: 6

4 numarada kayıtlı ERTEMİZ isimli atın binicisi Onur YILDIZ son düzlükte usulsüz kulvar değiştirmek suretiyle yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

KOŞU NO: 8

8 numaraya kayıtlı olarak koşan TAŞKIRAN isimli atın binicisi Alican İNCİ, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır.