WHO KEEPS YOU Etkili Formuyla Tek Yazılabilir "BURSA"

1.Koşu: 2.8.10.3.4

2.Koşu: 1.4.2.6

3.Koşu: 1.4

4.Koşu: 2

5.Koşu: Arap taylarının Maiden koşusunda; her yarışı sonrası daha iyi duruma ulaştığını gördüğüm (6) VEZİRKÖPRÜ bu rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Yarış hazırlıklarında gelişme kaydeden (1) ASİLASLAN farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (3) GECENİN GÖLGESİ son 3.lüğüne göre yazılmalıdır. İlk startını 5.bitirerek form ve tecrübesi artan (7)YENİŞEHİRLİ değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer taydır.

6.Koşu: Çim pistte farklı koşan (1) CALİBE TAY'ı bu grupta en şanslı isim olarak görüyorum. Yine çim pistin başarılı diğer kısrağı (6) TATLIÇAĞ ile tabeladan düşmeyerek yükselişe geçtiğini belli eden (2) ŞİNTAY üst sıraları zorlayacak güçteler. (4) BUZPINARI 1200 kumdaki son yarışını 1.22.75 ile makineden tereddütlü çıkmasına rağmen kazanıp dikkatimi çekerken, idmanlarındaki ilgi çeken görünümünü bu koşusuna yansıtması halinde (3)HAVZALI devreye girecektir. Mesafeye yatkın olması ile (8) KARAVAŞ bu ayaktaki sürprizimdir.

7.Koşu: Kocaeli 1900 kumunda kazandıktan sonraki koşusunu 3.tamamlayan (7) KİLEYİK zor yarışta biraz daha ön planda gördüğüm isim. (2) CANOVA İzmir'de üst üste kazanarak yakaladığı formunu korumasıyla birincilik serisini sürdürmeye çalışacaktır. (3) İZMİRİN EFESİ uzun mesafedeki son yarışını tabela dışında bitirerek bu kez daha uygun mesafesinde güven verirken, (6) DEMİRBİKE iyi gidişine bekleneni veremediği son koşusunda dur demesine rağmen bana göre yazılmalıdır. (11) ARDAHAN seri bir isim olması ve uygun kilosuyla adından söz ettirecek güçte olup, (1) MAHİRİNİ ile (4) YİĞİTER daha sonra tavsiye edeceğim safkanlardır

8.Koşu: Bir süre aradan sonraki yarışını İstanbul çiminde kazanırken gayet iyi koşarak eksiksiz durumda olduğunu gösteren (6) WHO KEEPS YOU jokeyi Ö.Yıldırım ve sevdiği uzun mesafede bence yine fotoyu önde geçecektir, tek yazılabilir.

9.Koşu: Bursa ve Kocaeli kumundaki 3.lükleri sonrası sürekli formunu geliştiren (5) ÖZCANIM ile hayatının ilk startını yakın aralarla 4.bitirirken güçlü bir isim olduğunu belli eden (2) AYDINEFESİ arasındaki mücadele bana göre Maiden'dan çıkan ismi belirleyecektir.

10.Koşu: Dişi İngilizlerin Şartlı-3 mücadelesinde pist ayırt etmeyen (6) MELİNA HANIM'ın her yarışı bir öncekinden başarılı olmasıyla birinciliğe yakın görüyorum. İstanbul'daki hazırlıklarında gayet iyi durumda olduğunu gösteren (3) ASUDE SULTAN ile uzun mesafedeki son çim pist koşusunu 4.bitirirken gelişme kaydeden (7) SWEETY BELLA rakipleri olacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.1.3.7

2.Ayak: 1.6.2.4.3.8

3.Ayak: 7.2.3.6.11.1.4

4.Ayak: 6

5.Ayak: 5.2

6.Ayak: 6.3.7

ASABİ Yine Kazanacabileceği Grupta Güven Veriyor "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Eküri koşma avantajına sahip bulunması ve ilk startı dikkat çekici olan (9) ROSELIN ile dikkat çeken 3.lüğünden sonra fit duruma ulaşan (5) ZEPHYR WEST bana göre ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

2.Ayak: Ara verdikten sonra iki yarış koşarak kalitesine ulaşmaya başlayan (10) YAMAÇ TORUNU bu kez farklı koşmasını beklediğim isim. Grubun formda ve istikrarlı ismi (5) MELİSA KIZI kazanmaya yakın görünürken, (3) RECEBİN CEYLANI 1400 kumdaki son Şartlı-5 koşusunda fotoyu önde geçmesiyle mutlaka yazılmalıdır. (6) BALAĞAN ile (4) BİTİRİM SEDA sürprizlerimdir.

3.Ayak: Denk güçte isimlerin mücadelesinde; kazandığı yarışı sonrası iyi durumu devam eden (8) TANERHAN yine önde gelen safkandır. Diyarbakır'da kazanan (3) RISING MAN ile yine Diyarbakır'daki son koşusunda fotoyu önde geçen (6) OĞLUM TURAN rakip gördüğüm isimlerdir. (9) SERHOŞ BABA önde kuracağı temposu ve yakaladığı formuyla bitirmeye çalışacak olup, (4) DANCING ADDER bu haftaki hazırlıklarında farklı duruma ulaştığını göstermesiyle sürpriz yapabilir. Sonlardaki sprintine güvendiğim (7) HAWAI STORM'a da dikkat edilmelidir.

4.Ayak: 1700 kum pistteki son Kv-6 koşusunu 2.tamamlayan (5) YUTANGİRDAP bu kez mesafenin kısalmasıyla kazanmaya yakındır. 1400 kumda fotoyu önde geçtiği yarışı sonrası etkili formu süren (3) OĞLUM BENİM ile bir süre aradan sonra start alacak olsa da açıklarını gidermeye başlayan (7) ALTINKAPLI'yı rakip görüyorum.

5.Ayak: 1900 kumdaki son yarışını önde iyi bir tempo bularak kazanan (6) ASABİ iyi durumunu devam ettirmesiyle bence yine rakiplerine üstünlük sağlayacaktır.

6.Ayak: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son 2.liğinde gösteren (11) KOSİ önde gelen isimdir. Makineden 10 boy geç çıkarak kazandığı yarışı sonrası formu süren (2) İBOCAN ile formu gayet iyi (1) GOLDEN HEATING rakip gördüğüm isimlerdir. (5) TRADER bu yarışına daha farklı durumda girecek olmasıyla güven verirken, (3) CANDY RAIN ile (7)CRESCENTMOON sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim diğer safkanlardır

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.5

2.Ayak: 10.5.3.6.4

3.Ayak: 8.3.6.9.4.7

4.Ayak: 5.3.7

5.Ayak: 6

6.Ayak: 11.2.1.5.3.7