07 Mayıs Pazar günü  Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 9.Koşuya protesto çekildi. Komiserler Kurulu üç  biniciye de Sözlü uyarı verdi.

Komiserler Kurulu Raporu

9.Koşuda, koşuyu 3. olarak bitiren 3 numaralı SULEIMAN isimli atın antrenörü Ali ÇIKMAN, koşuyu 1. olarak bitiren 1 numaralı MUCİT TAY isimli ata son 200 metrede kendi atına faul yaptığı gerekçesiyle protesto çekmiştir. Kurulumuzca yapılan inceleme neticesinde protesto oy birliği ile reddedilmiştir.

1 numaraya kayıtlı MUCİT TAY isimli atın binicisi Ferit YARDIMCI, son 100 metrede usulsüz kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve nizamlarına aykırı hareket etmesinden dolayı Kurulumuzca SÖZLÜ olarak uyarılmıştır.

2 numaraya kayıtlı DAĞ AVCISI isimli atın binicisi Yusuf CENGİZ, son 100 metrede usulsüz kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve nizamlarına aykırı hareket etmesinden dolayı Kurulumuzca SÖZLÜ olarak uyarılmıştır.

4 numaraya kayıtlı SARRAFBABA isimli atın binicisi Nizamettin DEMİR, son 100 metrede usulsüz kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve nizamlarına aykırı hareket etmesinden dolayı Kurulumuzca SÖZLÜ olarak uyarılmıştır.