4. Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre çim piste yapılan GR-1/D Kısrak Koşusu'nda; 20 safkan start aldı. koşuyu protesto çekildi. Grubun kalabalık olması ufak tefek faullerin olması sıra değişikliğine gidilmesine gerek yok olup komiserler kurulu kararı doğrudur. Starla  birlikte koşunun lıderliğini PRENSES  SYLVESTER aldı. 4 boy gerisinden GENERAL BRIELLA şeklinde son viraj dönüldü. STEEL QUEEN ikinci durumda safkanlarının toplu dönmesi son 400'den sonra safkanların sprintleri başlaması koşunun  lıderliğini PRENSES SYLVESTER lıderliğini koruması son  100'de dışından gelen MOONLIGHT FAIRY binicisi Ayhan Kurşun ile bütünleşerek 1 boy fark 2.15.26 derecesi ile kazanırken, son 800: 0.50.44 oldu. Koşuyu  PRENSES SYLVESTER binisi Tolga Yıldız ile ikinci oldu. Son metrelerde safkanların dışından müthış sprinti ile ÇAKALIN KIZI  gelerek koşuyu üçüncü bitirirken dişi koşularda kazanabilecek güçte görüldü  notlarınızı alınız

Komiserler Kurulu Kararı

10 numaraya kayıtlı olarak koşan GENERAL BRIELLA isimli atın antrenörü Erdal AKYAVUZ’ un Kurulumuza vermiş olduğu dilekçesinde; 17 numaralı atın jokeyinin kendi atını engellediğinden neticeyi protesto ettiği bildirilmiştir. Yapılan protesto Kurulumuzca incelenmiş olup, protestonun reddine karar verilmiştir.

17 numaraya kayıtlı olarak koşan PRENSES SYLVESTER isimli atın jokeyi Tolga YILDIZ, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) ve (b-1) bentleri uyarınca ihtar ve 1861 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

20 numaraya kayıtlı olarak koşan STEEL QUEEN isimli atın jokeyi Muhammed Mir BİLGİN, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış olup, sözlü uyarı almıştır.