DENİZ EFE'nin Son Uzun Mesafeli Yarışı Ölçü Değil "İSTANBUL"

1.Koşu: 1.6.2.3.4

2.Koşu: 3

3.Koşu: 1.3

4.Koşu: 1

5.Koşu: İlk ayak zorlu bir yarış ile başlıyor. Öncelikle son koşusuna göre daha müsait grupta (5) ASLIYÜCE değerlendirilmesi gereken bir isim olup, (2) KOCAPOLAT başarılı son koşuları ardından idman pistinde formda görünmesiyle yakın rakibidir. Ankara'daki son 2.liğinde her geçen gün gelişme içerisinde olduğunu belli eden (3) ŞAHAHMET güven verirken, (7)CİĞERDELEN sonlardaki sprintiyle yine ses getirmeye çalışacaktır. Kilosunun uygun olmasıyla (10) DARLANMA ve Ankara'daki son uzun mesafeli 2.liği başarılı (1) BAŞAR'da yazılmalı.

6.Koşu: Maiden koşuda; her yarışı bir öncekinden daha başarılı olan (5) LORDUM ile formunu bu grup için yeterli bulduğum (4)KRAL VE BEN birlikte yazılmalılar.

7.Koşu: Üst üste başarılı ve istikrarlı yarışları sonrası uzun mesafede ilk kez start alarak olumsuz etkilendiği son koşusu kesinlikle ölçü olmayan (10) DENİZ EFE kusursuz idman görünümü ve fit durumuyla bence tek yazılabilir.

8.Koşu: İdeal mesafesinde start alacak olan (2) AZMANTOR'u en şanslı isim olarak görüyorum. (3) ARDAŞAH süratli yapısıyla rakiplerine çıktığı gibi hakim olabilir. (1) ANADOLU ŞAHİNİ etkili formunu sürdürürken, dikkat çeken son 3.lüğüne göre (3) BABA ŞAHİN'den sürpriz gelebilir.

9.Koşu: Bursa'dan iyi durumda gelen (9) VECTOR'u sevdiği mesafede en şanslı isim olarak görüyorum. Bu defa farklı koşabilecek güçte olan (5)JUDGMENT jokeyi V.Abiş ile iddialıdır. Sevdiği mesafede (2)ELİMİNATÖR etkili formuyla güven verirken, (3) PRINCESS KHAN üst üste kazanarak kendisini tanıyan jokeyi E.Aktuğ ve dereceli hazırlıklarıyla birinciliklerine devam edebilir. (7) REGAMOUR ise son 4.lüğüne göre sürprizim olacaktır.

10.Koşu: Maiden koşuda; grubun tecrübeli  isimlerinden olan (11) YELDA TAY'dan etkili bir performans bekliyorum. (1) ATTARGAH biraz ağır olan kilosuna rağmen şansını yüksek bulduğum diğer tay olup, (5) KADİRGÜN start aldığı iki yarışında da adından söz ettirmesiyle yazılmalıdır. (4) ENFES TAMER idman pistinde sürekli iyi görünürken, (2) ROCK FAMILY makine fazla kalmadığı taktirde üst sıraları zorlar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.2.3.7.10.1

2.Ayak: 5.4

3.Ayak: 10

4.Ayak: 2.3.1.7

5.Ayak: 9.5.2.3.7

6.Ayak: 11.1.5.4.2

GÖZÜMÜZAYDIN Maiden'dan Çıkar "ADANA"

1.Koşu: 4.7.8.9.3

2.Koşu: 2.4.1

3.Koşu: 1

4.Koşu: 4.2.1

5.Koşu: Son koşusunu kazanan (3) AĞCABEYİ önde iyi bir tempo bulursa yine etkili sonuç elde edebilir. (4) GÜNEŞİN GÜLÜ bu aralar yükselişe geçerken, (2) MİR ASLANI fit durumu ve eküri avantajıyla mutlaka yazılmalıdır. (8)GALATA KULESİ 2.tamamladığı son yarışında kendini bulmaya başladığını belli ederken, (6) FIRTINALAR DİYARI ile (9) DAĞKAAN ise bu ayağın sürprizleri olacaktır.

6.Koşu: Güçlü orijine sahip bulunan (6) KAŞIKÇIBEYİ ilk startındaki 2.liğinde kabiliyetli bir isim olduğunu gösterdi. İki yarış koşarak formunda gelişme gösteren (10) ÇAKIRGÖZLÜM ciddi rakip gördüğüm isim olup, (5) HEDEFE VAR son 3.lüğüne göre ihmale gelmez. Her yarışı bir öncekinden daha etkili olmasıyla (9) CALİBE YAVRUSU ise sürprizim olacaktır.

7.Koşu: Kolay kolay tabeladan düşmeyen (4)GÖZÜKARABATINIM son yarışı fazla ölçü alınmadan bu grupta ilk şans tanıdığım isimdir. Farklı performans sergilemesini beklediğim bu koşusunda (2) RASTGO güvendiğim diğer safkan olup, (1) PERFECT EFFECT hazırlıklarında aşama içerisinde görünerek devreye girebilir. Tabelaya yakın bitiren (3) TULUĞ HANIM ise bu ayağın sürpriz ismi olarak değerlendirilebilir.

8.Koşu: Art arda kazandığı yarışlarından sonraki 6.lığında bekleneni verememiş olsa da bu grupta iyi netice almasını beklediğim (3) TORTUGA ile Adana'ya fit durumda gelecek olan (1) SAURON arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

9.Koşu: Grubun en formda ismi olan (1) GÖZÜMÜZAYDIN start aldığı dört yarışında da adından söz ettirirken bence bugün kazanarak Maiden'dan çıkacaktır, tek yazabilirsiniz.

10.Koşu: Kazandığı yarışı sonrası Adana'ya formda gelen (3) KARAPINAR ASLANI yine ilk planda şans verdiğim isimdir. (2) SULTANBEŞİR fotoyu önde geçtiği yarışı sonrası etkili formunu korurken, (1) HOŞGÖR son Gr-2 koşusu kesinlikle ölçü alınmadan yazılmalıdır. (10) HARPUT ATEŞİ tabeladan düşmeyerek iyi durumunu korurken, (4) KORKUTAN son yarışlarındaki etkili performansıyla ses getirebilir. (5) BOBO BERKCAN ve (7) ÇILGIN SEBAHAT sürprizlerimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.2.8.6.9

2.Ayak: 6.10.5.9

3.Ayak: 4.2.1.3

4.Ayak: 3.1

5.Ayak: 1

6.Ayak: 3.2.1.10.4.5.7