TOUCH OF HEAVEN Kazanmasını Beklediğim İsim "İSTANBUL"

1.Ayak: 1500 sentetik kum pistteki son Şartlı-4 koşusunu 3.bitirirken formunu bulmaya başladığını gösteren (1) LEONİDAS'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Seri yapısıyla çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan (2) ULUARAT önde gelen diğer safkan olup, (4) EGETAY üst gruptaki son Kv-6 yarışı ölçü alınmadan yazılmalıdır. (5) GÜRBOĞA pist ve mesafeyi seven diğer bir isim olmasıyla değerlendirilmeye alınmalı.

2.Ayak: Güçlü rakiplerden etkilendiği son koşusu ölçü olmayan (3) MİNNAK ile yine son yarışında üst grupta mücadele eden (2) TOPRAK TUTKUSU önde gelen isimlerdir. Ankara çim ve kum pistinde adından söz ettiren (4) NAZLI MELTEM, farklı koşmasını beklediğim bu yarışında (5) JAVARONOK ve bu yarışıyla çıkış yakalayabilecek güçteki (1) SONATINKIZI güvendiğim diğer kısraklardır.

3.Ayak: 2000 sentetik kumda Maiden kazanarak ardından start aldığı Kv-8 koşusunda rakiplerinin güçlü olmasından etkilenen (8)TOUCH OF HEAVEN formda olması ve kilosunun uygunluğu ile bence rakiplerine üstünlük sağlayacaktır, tek yazılabilir.

4.Ayak: 1100 çim pistteki son yarışını 1.06.07 ile kazanan (3)HARLAN DRAKA'yı yine en şanslı isim olarak görüyorum. Uzun mesafedeki son koşusu ölçü olmayan (1) MAKE A FIRE bu defa farklı koşacak olup, 1200 sentetik kumda 1.10.81 ile kazandığı yarışı sonrası iyi durumu devam eden (5)HAKNA jokeyi H.Karataş ile yazılmalıdır. (2) CAPTAIN FANTASTIC süratli bir isim olmasıyla güven verirken, (4) DENİZNAN pist ve mesafesinde değerlendirilmelidir.

5.Ayak: Koştuğu yarışları ile formuna ulaşmaya başladığını dikkat çeken son 4.lüğünde gösteren (8) AFŞAR ilk şans tanıdığım isimdir. İyi gidişine son 5.liğinde son vermesine rağmen pist ve mesfeye yatkın (5)KRALÖMER bu defa farklı sonuç alabilir. Önde istediği tempoyu bulursa (1) AFERDİTA ve 2000 sentetik kumda kazanarak Ankara'daki son yarışında etkisiz kalsa da (2) KAPRİZ daha sonraki ihtimallerdir.

6.Ayak: Daha güçlü rakipleri arasındaki son uzun mesafeli Şartlı-3 koşusunu 5.bitirirken beğendiğim (9) SPHENDONE bu grupta fotoyu önde geçmeye yakındır. Uzun mesafelerde ümit vererek son yarışında Handikap-15 koşarak tabela dışı kalan (13) I RO bu defa çok daha iyi sonuç elde edecek güçtedir. (5) HALLELUKA her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak en son uzun mesafede Şartlı-3 yarışta mücadele ederek 3.lük elde etmesiyle yazılmalıdır. Hayatının ilk startındaki 2.liğine göre (15) NEVACAN'ı da yazmanızı öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.2.4.5

2.Ayak: 3.2.4.5.1

3.Ayak: 8

4.Ayak: 3.1.5.2.4

5.Ayak: 8.5.1.2

6.Ayak: 9.13.5.15

EYMENİM Bu Grupta Farklı Koşar "ELAZIĞ"

1.Koşu: Diyarbakır'daki son 2.liğine göre (6) YILDIZKIRAN'dan birincilik bekliyorum. Önde istediği tempoyu bulması halinde (4) ANGRY BULL çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olup, (1) BILLY KID mesafeye yatkın olmasıyla yazılmalıdır. (5) WEST GROVE son Kv-7 yarıştaki 5.liğine göre bence mutlaka değerlendirilmelidir.

2.Ayak: Jokeyi F.Yardımcı ile (3) İLKAYOĞLU'ndan iyi netice almasını bekliyorum. Bu aralar gelişen formuyla (6) EFEBERK ve süratli yapısıyla çıktığı gibi bitirmey çalışacak olan (5) DUMRUL rakipleridir. Şanlıurfa 1200 kumunda kazanan (9) GEDİZKAYA ile iki yarış önce kazanan (7) ARDABEY en son koşusu ölçü alınmadan dikkate alınması gereken diğer isimlerdir.

3.Ayak: 1600 kum pistte kazanarak en son kısa mesafeli koşusunu 2. bitiren (12) BANGIRBANGIR eküri avantajı ve jokeyi N.Altın ile rakiplerini geride bırakabilir. Adından söz ettirdiği yarışlarıyla (1) BİLİRKİŞİ ve müthiş bir form yakalayıp üst üste kazanan (7) SARARHAN rakipleri olacaktır.

4.Ayak: Her yarışı bir öncekinden başarılı (5) FARALINA bu kez kazanarak Maiden'dan çıkabilecek güçtedir. Bekleme yaparak son koşusunu 3.bitiren (6) NERİMAN SULTAN ile grubun tecrübeli isimlerinden olan (1)KAFKAS GÜCÜ'nü yakın rakip görüyorum.

5.Ayak: 1900 kumda kazandığı yarışından sonra iyi durumu devam eden (3) FOREVER ZUZU bu grupta yine rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Grubun formda diğer ismi (5) KING HESO ile adından söz ettirdiği koşularıyla fit durumda gördüğüm (2) TAŞKAYALAR'ı rakip görüyorum. (1) CRESCENT MOON tekrar aşama gösterirken, (4) IMMORTAL KNIGHT üst sıralardan düşmeyerek jokeyi F.Yardımcı ile yazılmalıdır.

6.Ayak: Aşama içerisinde gördüğüm (3) EYMENİM denk rakipleri arasında start alacak olup jokeyi F.Yardımcı ile bu kez birinciliğe yakındır, tek yazılabilir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.1.5

2.Ayak: 3.6.5.9.7

3.Ayak: 12.1.7

4.Ayak: 5.1.6

5.Ayak: 3.5.2.1.4

6.Ayak: 3