Bu kez ideal pist ve mesafesinde MAKE A FIRE “İSTANBUL”

1.Ayak: Kilosu rakiplerine göre ağır olmasına rağmen son yarışını ve form durumunu beğendiğim grubun en kaliteli safkanı (1) LEONİDAS’a sevdiği pist ve mesafede ilk şansı veriyorum. Bir üst gruptaki son koşusunun ölçü olmadığını deklare sabahı yaptığı 800/53,2 26,8 R güzel dereceli galobu ile belli eden emin ellerdeki (4) EGETAY'dan bu kez denk grupta farklı bir yarış bekliyorum. Gr-1’deki son koşusunda fazlaca sıkıştırılmayan, bir önceki yarışlarını 1200’de çimde ve sentetikte kazanan (2) ULUARAT, bu kez dişine göre grupta ihmal edilmemeli. Aranın ardından iki yarış koştuktan sonra arka arkaya ciddi işler yaparak hazırlanan (5) GÜRBOĞA'ya bu rakiplerinin yanında bir çarpı atılmalı. Gücü nispetinde başarılı yarışlar sergileyebilen (3) HORUS ön tarafta istediği tempoyu bulabilirse bitirebilir. Bu aralar formunda gelişmeler kaydeden elverişli kilolu (7) ABONE ve yarışları üst üste gelse de (6) BAŞAYDIN kuponlarda bulunulmalılar.

2.Ayak: Sert gruptaki son yarışı gücünün karşılığı olmayan (2) TOPRAK TUTKUSU, ağır sikletine rağmen bu kez daha farklı koşacak olup favorim. Bu sezon 1400 sentetik pistte kazanan, 1200 çim pistte ikincilik yapan, Gr-2’deki koşusu bir nevi bu yarışının galobu gibi gelen (3) MİNNAK ve istikrarlı koşuları ile göz dolduran (4) NAZLI MELTEM favorimin en yakın rakipleridirler. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak formunda önemli gelişmeler kaydeden önemli kilo avantajına sahip (14) İBRİŞİM HANIM sürpriz atımdır.

3.Ayak: İlk kez çim piste çıktığı son koşusunda Kv-8’de etkili olamasa da bir yarış önce bu pist ve mesafede 2,07,22 ile kazanan ciddi hazırlığa sahip kilosu da müsait (8) TOUCH OF HEAVEN, en şanslı isim. Son iki yarışında hem çimde hem de sentetik pistte başarılı ikincilikler elde ederken ne denli formda bi isim olduğunu belli eden işin ehli ekibince hazırlanan (2) COOL STAR sevdiği pistte ikinci şans verdiğim isim. Uzun mesafe deneyimi başarılı olan, Bursa’daki son koşusunda 2000 çimde Kv-8'de ikinciliğini çok beğendiğim (3) İSTANBUL LIGHT, yine aynı jokeyi M.Bayır ile ihmal edilmemeli. Uzun bir aranın ardından başarılı yarış koşan (7) BİZİM İÇİN diğer şans verdiğim isim olup (6) ZAGORA BİANKA kuponlarda bulunulmalıdır.

4.Ayak: Sert grupta mücadele verdiği son uzun mesafeli yarışındaki sıralamasını ve derecesini ölçü almadığım (1) MAKE A FIRE’nin bu kez ideal pist ve mesafesinde kazanmasını bekliyor, Ö.Yıldırım ile tek tutuyorum.

5.Ayak: Bu tip mesafeli sentetik pist yarışlarını çok seven ve G.Kocakaya’nın ısrarla bindiği (3) BERKALP, Ankara’dan hazırlanıp geldiği pistte favorimdir. Gördüğü her yarışının ardından gelişen forma sahip olduğunu üst gruptaki son dikkat çekici dördüncülüğüyle belli eden (8) AFŞAR, güzel hazırlığıyla ikinci şans verdiğim isim. Ankara’daki son yarışında tabela dışı kalsa da formu iyi (2) KAPRİZ diğer şans verdiğim isimdir.

6.Ayak: Üst gruplardaki son yarışlarını bu rakipleri için yeterli bulduğum (5) HALLELUKA ve (9) SPHENDONE arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup ayırt edilmeden birlikte yazılmalılardır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-4-2-5-3-7-6

2.Ayak: 2-3-4-14

3.Ayak: 8-2-3-7-6

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3-8-2

6.Ayak: 5-9

Artan formu ve kondisyonu ile FARALINA'nın Maiden'a veda etmesini bekliyorum "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-4-1-5

2.Ayak: 5-3-9-6-7-10

3.Ayak: 7-12-1

4.Ayak: 5

5.Ayak: 2-4-3-5

6.Ayak: 10-11-3-4