TOMAR Uzun Zamandır Hazırlanan Bir Tay "İSTANBUL"

1.Koşu: 8.1.2

2.Koşu: 11.3.9.10.6.2.1.8

3.Koşu: 5.8.1.2

4.Koşu: 1

5.Koşu: 3 yaşlı İngiliz taylarının 2100 çim pistteki koşusunda; Ankara'da kazandıktan sonra İstanbul'da daha güçlü rakipler yanında dikkat çeken 4.lük elde eden (2) TAYLOLO favorimdir. Son 6.lığında hücumda geç kalan (10) ROCKET SCIENCE farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (4) VERTIGO 2000 sentetik kumda kazanarak ardından 2.olmasıyla iyi durumunun sürdüğünü belli edip mutlaka yazılmalıdır. Uzun mesafelere grup içerisinde en yatkın isimlerden (3) MURODJON güven verirken, bu grupta adından söz ettirecek güçte olan (9) MİRA LİNDA ile son 3.lüğünde virajı gerilerde almasına rağmen güçlü sprintiyle gelerek dikkat çeken 3.lük elde eden (1) ENDLESS TIME'da bence adından söz ettirir.

6.Koşu: İlk kez start alacak olan taylarda uzun süredir düzenli hazırlanmakta olan (3) BERTANHAN ile güçlü bir kan hattına sahip bulunarak eksiksiz idman görünümüyle dikkatimi çeken (2) BAY TAYLAN arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

7.Koşu: Yakın aralarla çim pistteki son koşularını 2.bitiren (4)LİMA kendisini tanıyan jokeyi G.Kocakaya ile bu kez kazanmaya biraz daha yakındır. Ankara ve Adana çimindeki son yarışlarında iyi sonuçlar alan (3) YENERSULTAN formunu sürdürmesiyle bu safkana rakip görünürken, 1900 çimde Kv-6 kazanan (1) YETİM ALİ'yi yine değerlendirmenizi öneririm. Süratli safkan (6) KÖÇEK değişen jokeyi ile son koşusunu 5.tamamladıktan sonra daha iyi duruma gelirken bu kez stilinde pilotu S.Boyraz ile çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır.

8.Koşu: Adana'da kazandıktan sonra İstanbul çiminde kısa mesafede 2.lik elde eden (4) JOHN BALEYCORN denk rakiplerinin yanında ve jokeyi H.Karataş ile rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. Gücüne ulaşmaya başladığını gördüğüm (3) ÇAKIRLAR ile müthiş bir form yakalayarak pist ayırt etmeden üst üste başarılı ve istikrarlı koşan (7) THE GLOVE'da yazılmalıdır.

9.Koşu: Bölünen Şartlı-1 koşunun diğer ayağında; uzun zamandır idman pistinde yakın takibimde olan (9) TOMAR yeterli uzun galoplarında kabiliyetli ve hazır bir isim olduğunu gösterirken kazanmaya çok yakındır, bence tek yazılabilir.

10.Koşu: Bugüne kadar start aldığı yarışlarındaki performansı ile gücünü kanıtlayan (10) O LA LA her ne kadar yedi aya yakın zamandır koşmasa da eksiksiz idmanlarıyla ilk şans tanıdığım isimdir. Her yarışı bir öncekinden başarılı olmasıyla (4) UÇAN KUZEY ile Şanlıurfa'daki koşularında etkili olabilen (1) TAMDEVRAN rakip gördüğüm isimlerdir. (2) BABA ZAMAN tabeladan düşmediği son koşularında gayet iyi durumda görünürken, (14) YÜCEKAN dokuz ay aradan sonra piste çıkacak olsa da bana göre bu gruba gücü yetecek düzeyde bir isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.10.4.3.9.1

2.Ayak: 3.2

3.Ayak: 4.3.1.6

4.Ayak: 4.3.7

5.Ayak: 9

6.Ayak: 10.4.1.2.14