AGE OF FIRE ve KÖÇEK günün tek yazılabilecek isimleri

1.Koşu: 2-3-8

2.Koşu: 9-2-1-3-6-11-5

3.Koşu: 1-5

4.Koşu: 1

5.Koşu: İki yarış önce Ankara'da 1900'de çimde 2,00,09 ile kazanan, ilk kez sert grupla mücadele verdiği son koşusunda Kv-9'da 2,11,21 ile yakın ara dördüncülüğü bir hayli başarılı olan (2) TAYLOLO, sevdiği uzun mesafede favorimdir. Üst üste başarılı yarışlar sergileyip 1000 metrelik galobunda kusursuz bir görünüm sergileyen G.Kocakaya'nın bindiği (4) VERTIGO favorimin rakipleri. Bu kez dişine göre bir grup bulan (9) MİRA LİNDA'dan farklı bir yarış bekliyorum. Uzun mesafe deneyimi bir hayli başarılı (1) ENDLESS TIME, son yarışını tekrarlaması halinde rakiplerine hakim olabilir. İyi durumunu koruduğunu idmanlarında gösteren (3) MURODJON kuponlarda bulunulmalı.

6.Koşu: Yarış hayatına bu koşu ile başlayacak olan 3 Yaşlı Arap taylarının 1300 metre çim pistteki Şartlı-1 yarışta sıralamam; Karataş'ın bindiği pişkin tay (3) BERTANHAN başta olmak üzere (2) BAY TAYLAN, (4) GÜRSELHAN, (6) MİSTİC, (7) RİGEL, (10) TUNÇYILMAZ ve (8) SUZİ AMCA şeklinde olacaktır.

7.Koşu: Buradaki son yarışında beşinci kalsa da bir koşu önce Ankara'da 1900 çim pistte kazanan, Bursa'da iyi bir hazırlık dönemi geçirip İstanbul'a gelen grubun kaliteli ismi (6) KÖÇEK'in tempo uzmanı pilotu S.Boyraz ile önde rahat bırakılırsa bitireceğini düşünüyor, ben tek tutuyorum.

8.Koşu: Ankara'dan iyi bir hazırlık devresi geçirip İstanbul'a bir hayli formda gelen Karataş'ın tercih ettiği (4) JOHN BALEYCORN ve sentetik-çim ayırmaksızın üst üste kazanan binicisi A.Aslan'la iyi uyum sağlayan formda isim (7) THE GLOVE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bende binicisi sonda az hata yapan kazanacaktır. Ayırt edilmemelidir.

9.Koşu: Bu yarışa uzun zamandır güzel dereceli galoplar yaparak kabiliyetli bir tay görünümü veren (9) TOMAR kazanmaya en yakın isim. Bursa'da arka arkaya uzun galoplar yapıp İstanbul'a hazır durumda gelen çime yatkın orijine sahip (2) BENHASAN favorimin rakibi. İşin ehli bir ekibi tarafından hazırlanan pist görünümü iyi (3) ESEN BATU starttan düzgün çıkış yapması halinde rakiplerine hakim olabilir. Start provasında seri bir tay izlenimi bırakan (4) GANİ BEY, kuponlarda bulunulmalı.

10.Koşu: Bu sezon ilk yarışın koşacak olsa da yeterli hazırlığa sahip bulunan ve sentetik pist performansı oldukça iyi olan (10) O LA LA, dinç gireceği bu koşuda benim favorim. Uzun bir arası olsa da bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçiren Kurtel'lerin (14) YÜCEKAN, dinçlikle favorimin öncelikli rakibi. Son haftalada iyi bir form tutup başarılı koşular sergileyen (2) BABA ZAMAN, biraz ağır kilosuna rağmen ihmal edilmemeli. Bir türlü kazanamasa da koşularını ve idman pisti görünümünü beğendiğim (4) UÇAN KUZEY, bugün şeytanın bacağını kırıp hedefe uzanabilir. Son yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelip zaman zaman başarılı yarışlar sergileyen (5) SAADIN ATEŞİ'ne bir çarpı atılmalı.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-4-9-1-3

2.Ayak: 3-2-4-6-7-10-8

3.Ayak: 6

4.Ayak: 4-7

5.Ayak: 9-2-3-1-4

6.Ayak: 10-14-2-4-5