Son yarışı ve mesafe deneyimi başarılı TAYLOLO'nun kazanmasını bekliyorum

1.Koşu: 2-3-8-5

2.Koşu: 9-2-1-3-5-6-11

3.Koşu: 1-2

4.Koşu: 1-5-2

5.Koşu: Sert gruptaki son yarışını ve form durumunu bu rakipler için yeterli karşıladığım (2) TAYLOLO'nun sevdiği uzun mesafede kazanmasını bekliyorum. E.Çizik ile benim banko atımdır.

6.Koşu: Bu yarışa ahırdaşları ile birlikte muntazam bir şekilde hazırlanarak yeterli form ve kondisyona ulaşan (2) BAY TAYLAN'a ilk planda şans veriyorum. Gerek idmanlarında gerekse start provalarında beğenilen (3) BERTANHAN, çime yatkın orijini ile favorimin en yakın rakibi. İşin ehli bir ekibi tarafından düzenli idman programıyla hazırlanan (4) GÜRSELHAN'ın çime çıktığında idmanlarından farklı koşması beklenirken, ihmal edilmemeli. Güçlü bir orijine sahip hazırlığı da iyi (8) SUZİ AMCA şanslı bir başka isim olup uzun zamandır muntazam idmandaki (6) MİSTİC'siz bence kupon olmaz.

7.Koşu: Son yarışı bence gücünün karşılığı olmayan Bursa'dan hazırlanıp gelen seri safkan (6) KÖÇEK, ön tarafta istediği tempoyu bulabilirse beyaz bayrak ayna yapabilir, kazanmaya en yakın isim. Son iki yarışında 1400'de çim pistte yakın aralarla ikincilikte kalan ve sentetik pisti de seven G.Kocakaya'nın ısrarla bindiği (4) LİMA ve Ankara'dan çok iyi durumda gelen istikrarlı kısrak (3) YENERSULTAN favorimin rakipleri olup ağır kilosuna rağmen yakaladığı güzel formunu muhafaza eden (1) YETİM ALİ şans verdiğim diğer isimdir.

8.Koşu: Sentetik pistteki başarılı yarışlarını 1400 çim pistteki son koşusunu kazanarak süsleyen ve binicisi A.Aslan ile uyum içerisinde olan (4) THE GLOVE ile farklı hipodromda koştuğu son üç yarışında arka arkaya başarılı koşular sergileyen Karataş'ın bindiği (4) JOHN BALEYCORN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine bu kez normal kiloyla start alacak olan 1000 metrelik galobunda da daha iyi duruma gelmiş görülen (5) RABITELLİ'nin kazanmasını bekliyorum.

9.Koşu: Uzun zamandır idmanda olup pist çalışmalarındaki iyi görünümünü yarışına taşıması halinde kazanacak güçte görülen (9) TOMAR'ı başta tutuyorum. Bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçirip yeterli kondisyona ulaşan (4) GANİ BEY ve bu haftaki idmanlarında artan form durumuna sahip görülen çime yatkın orijinli (1) BALKİ TAY favorimin rakipleri olup (2) BENHASAN diğer şans verdiğim isimdir.

10.Koşu: Bu tip mesafeli sentetik pist yarışlarının etkili ismi (10) O LA LA'nın bu sezonki ilk yarışı olmasına rağmen düzenli hazırlığı ile benim favorimdir. Mesafe ayırt etmeden sentetik pistte başarılı yarışlar çıkaran (2) BABA ZAMAN'ın kilosu biraz ağır görüllse de tecrübeli jokeyi S.Boyraz ile ikinci şans verdiğim isim. İki yarış önce 1300 çimde 1,26,76 ile kazanıp son koşusunu ölçü almadığım (5) SAADIN ATEŞİ'nden bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Ağır kilo dezavantaj gibi görünmesine rağmen Urfa'dan formda gelen (1) TAMDEVRAN şans verdiğim bir başka isim olup sürprizi son yarışında uzun mesafeden etkilendiği görülen (7) UĞURLUKAN'dan bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2

2.Ayak: 2-3-4-8-6

3.Ayak: 6-4-3-1

4.Ayak: 7-4-5

5.Ayak: 9-4-1-2

6.Ayak: 10-2-5-1-7