BESTEKAR ve SON BAŞAK en güvendiğim isimler “BURSA”

1.Koşu: 4-2-7-1

2.Koşu: 1

3.Koşu: 7-1

4.Koşu: Günün ilk ayağı bana göre zorlu bir yarış ile başlıyor. İlk kez start alacak olan 2 Yaşlı Dişi İngiliz taylarının 1200 çim pistteki mücadelesinde sıralamam; (3) KINALI GIRL başta olmak üzere (1) CARDINAL SHOT, (5) LOVESUN, (12) TREFF, (2) GALWAY GIRL, (4) LENKA ve (9) SWEET WOMAN’dır.

5.Koşu: Son yarışında bence hem kısa mesafeden hem de ağır kilosundan etkilenen (2) ZİSİNO, bu kez sevdiği uzun mesafede farklı koşacak olup başta şans verdiğim isim. Geçtiğimiz hafta bir üst gruptaki beşinciliği tatminkar olan (4) ULUBEY, uzun mesafeli tempolu yarışlarına uyumu ile favorimin en yakın rakibi. Gördüğü yarışlarından daha iyi duruma geldiğini idmanlarında belli eden (3) BELIEVE ME NOW’dan artan nefesi ile bu kez farklı bir yarış bekliyorum. İki yarış önce 1900 kumda 2,04,98 ile kazanan, çimdeki son koşusunda başarılı olamayınca bir süre start almasa da idman pisti görünümü iyi (5) YEĞENİM MİRAÇ, yatkın olduğu pist ve mesafede ihmale gelmez. Her geçen gün artan form durumuna sahip (7) HÜRDARŞAH bir diğer şans verdiğim isim olup sürprizi bu yarışında “gözlük” takısı denenecek olan (1) GINGSENG’den bekliyorum.

6.Koşu: Kocaeli pistindeki son iki yarışını kazanan, yaklaşık iki ay ara vermesine rağmen bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçiren (6) HİNDİKUŞ’un çim pisti yadırgamadığı taktirde yine kazanmasını bekliyor, ilk şansı bu taya veriyorum. İstanbul’daki son yarışında Gr-2’de sert rakiplerinden etkilenen çime yatkın (7) POLAT AĞA ikinci şans verdiğim isim. Geçen hafta İstanbul sentetik pistte bir üst gruptaki yarışını fazla ölçü almadığım (1) MUCİZE HAN, eküri koşma avantajı ile ihmale gelmez. Kazandığı yarıştaki güzel formunu muhafaza eden (9) VEZİRKÖPRÜ, güzel hazırlığı ile kazanabilecek aday isimlerden birisi. Hayatının ilk yarışını Kocaeli’de kazanırken umut ışığı saçan (5) DEMİRKARDEŞLER kuponlarda bulunulmalıdır.

7.Koşu: Son yarışlarına nispeten bu kez müsait rakiplerinin yanında start alacak olan grubun en kaliteli safkanı (1) ZAFER ATEŞİ ve yakaladığı güzel formu ile üst üste başarılı yarışlar koşmaya başlayan idman pisti görüntüsü de kusursuz çimci isim (6) ZORRO arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine geçen hafta Ankara’da koşup kazanan önde rahat bırakılması halinde (4) ROTOVATÖR’de katılmaya çalışacak.

8.Koşu: İşin ehli bir ekibi tarafından uzun zamandır düzenli idman programıyla hazırlanarak yeterli form ve kondisyona sahip görülen A.Kurşun’un bindiği (10) ROSSO E BIANCO, iç start çekme avantajı ile çıktığı gibi bitirebilir, en şanslı isimdir. Kocaeli’de bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirip Bursa’ya pişkin durumda gelen çime yatkın orijine sahip bulunan (7) PANSPERMIA favorimin en yakın rakibidir.

9.Koşu: Geçtiğimiz hafta Kocaeli’de 1700’de bugün start alacağı aprantisi Berk.Gökçe ve 2,02,56 ile kolay kazanıp Bursa’ya formda gelen (3) SON BAŞAK’ın yine kazanmasını bekliyor, tek yazmanızı öneriyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-1-5-12-2-4-9

2.Ayak: 2-4-3-5-7-1

3.Ayak: 6-7-1-9-5

4.Ayak: 1-6-4

5.Ayak: 10-7

6.Ayak: 3

Son yarışına göre GREY LEGEND’in Maiden’dan çıkmasını bekliyorum “ELAZIĞ”

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-9-1-5-2-3-8

2.Ayak: 3

3.Ayak: 4-6-8-9-2-3

4.Ayak: 2-4

5.Ayak: 4-8-1

6.Ayak: 5-6-4-7-8