01 Temmuz Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 2. Koşusu olan Maiden/D yarışta; son 450’de SELANİK KISÇESİ bariyer dibinden sprinte kalmak istedi. Bir anda KOSMODEMYANSKAYA kulvarına girmesi ile birlikte binicisi V.Demir atını tutmak zorunda kaldı. Son 400'de iki atın arasına giren SELANİK KISÇESİ, son 200 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile dışındaki NİCOBAR ile fotoya kadar başa baş mücadelesinde burun farkıyla koşuyu kazandı. NİCOBAR, son 200'den sonra burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 1.16.38’lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden’i kazanan ASİL AZRA’nın 1.16.68’lik derecesinden daha iyi derece bir derece yaptı. Hayatının ilk yarışını Ankara’da (çim pistte 4.2 yumuşak pistte) koşuyu 4.bitiren NİCOBAR, bu kez yarışı ikinci bitirirken, ilk Maiden Koşusu'nu kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

01 Temmuz Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Handikap-14 yarışta; GOOD LAD, starttan binicisi atın başındaki örtüsünü almasına rağmen safkan teredütlü 4 boy makineden geç çıktı. Başındaki örtüsünü geç atması koşu içinde yerini geç alarak yarışı 12/6'ıncı bitirdi. Mesafede biraz kısa geldi. İlk yarışında orta ve uzun mesafe koşusunda çok daha farklı koşacak olup kazanması bekliyoruz. Notlarınıza yazınız.

01 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; ÖZDEN HANIM start ile birlikte koşunun lıderliğini alıp beyaz bayrak ayna yaparak yarım boy fark, 1.25.04’lük derecesi ve jokeyi E.Aktuğ ile kazanırken, son 800: 0.57.12 oldu Aynı gün diğer Maiden'i kazanan CANHAY’ın 1.25.19 ve FİSKAYA SULTANI'nın 1.25.46’lık derecelerinden daha iyi derece yaptı. ÖZDEN HANIM'a son 5 yarışında F.Avcı binip bu kez E.Aktuğ bindib Son iki yarışında "dilbağı" ile koşan ÖZDEN HANIM’dan bu koşusunda "dilbağı" çıkartılarak kazanan safkan ilk Handikap yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüürken, notlarınızı alınız. Aynı koşuda son 450 sprinte kalkan STARKARINCA bir anda CAN DÖVERSİN’in faullerine maruz kalıp binicisi Mustafa Çiçek atını tutarak zaman ve aksiyon kaybetmesi ile tekrar STARKARINCA koşuya adapte olması ile yarışı üçünçü bitirirken fotoya birinci ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi % 90 kazanabileceği koşudan üçünçü ayrılırken, ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

01 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; ŞAŞKOVA, binicisi A.Şenbahar koşu içinde kendini bir kulvar bulamayan tay, keskin virajlarda iki hatta 3 atın dışından dönmesi son viraj dönülürken en dış kulvardan dönmesi bir anda düşmesi son 150'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken fotoya 1.2.3 olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

01 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Handikap-21 yarışta; YÜREK STAR, 1.5 boy starta kalan safkan son 100'de safkanların dışından 7.durumda olmasına rağmen müthış sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken İzmir çim pistindeki ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, günün sürprizini yapabilecek notlarınızı alınız.