Uzun Mesafede COOL STAR Yine Kazanır "İSTANBUL"

1.Koşu: 4.1.3.2

2.Koşu: 6

3.Koşu: 1.5.2.6.4.3

4.Koşu: Çıkışta olan aprantisi Berkant Gökçe ile start alacak olan formda (3) SÜLOTERCAN rakiplerine yine üstünlük kuracak güçtedir. Son yarışında Gr-1 koşarak güçlü rakiplerden etkilenen (4) AKGOBAK farklı koşacak olup, mesafeye yatkın süratli (2) NAİFOĞLUM başarılı son 2.likleriyle çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. Bursa çim pistinde mesafe ayırt etmeden adından söz ettiren (5) BAY ONUR ile kilosu ağır olmasına rağmen (1) TİLKİ ANDREA sırasıyla  tavsiye edeceğim diğer isimler.

5.Koşu: Daha güçlü rakipleri arasındaki son Gr-3 yarışını 7.tamamlayan (6) KING RUNNER bu kez daha müsait grubu bulmasıyla farklı sonuç elde edecek güçtedir. Bursa ve İstanbul'da üst üste kazanarak süper formunu sürdüren (2) SOUND OF HEART birinciliklerine yenisini ekleyebilecek güçte olup, uzun mesafede kazanarak Maiden'dan çıkan (3) SPHENDONE bu grupta da adından söz ettirecek güçtedir.

6.Koşu: Çim pistteki son uzun mesafeli yarışlarını üst üste kazanan (2) KATIOĞLU'nun mükemmel formu devam ederken uyum sağladığı jokeyi A.Sözen ile yine fotoyu önde geçebilir. (1) DÜNDARZADE Kocaeli'deki son koşusunda Büyükdünya'ya geçilerek 2.olurken önde kuracağı temposuyla rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. En son Ankara 1400 çim pistinde kazanan (4)BERKENİNKIZI bir süre istirahat ettirildikten sonra eksiksiz hazırlanmasıyla bana göre mutlaka yazılmalıdır.

7.Koşu: 2000 sentetik kum pistteki son Handikap-16 yarışını güçlü sprinti ile kazandıktan sonra idmanlarında formunun devam ettiği görülen (5) COCO STAR kilosunun uygun olması ve yine jokeyi G.Kocakaya ile bence tek yazılabilir.

8.Koşu: İdeal pist ve mesafesinde start alacak olan (5) YILDIZ TOZU'na güveniyorum. Formuna ulaştığını son yarışını Ankara 1600 çim pistinde kazanarak gösteren (3) LUMINESCENCE en ciddi rakip görünürken, bir süre istirahat ettirildikten sonra eksiksiz hazırlanarak gelişme içerisindeki (4)TEMURKHAN rakipleri olacaktır.

9.Koşu: Ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde (9) ATLI AHMET beyaz bayrak ayna yapabilir. Dikkatimi çeken 5.liği sonrası gelişme içerisindeki (3) ABONE ile uzun mesafedeki son yarışını yakın ara 2.bitiren (4) ÇAĞGÜR rakipleridir. Kilosu ağır olmasına rağmen (1) JAVELIN bu grupta güven verirken, (2) KARAGÜL CAN bu defa farklı koşmasını beklediğim isimdir. (8) CESURBUĞRA beklenen yarışlarını yapamasa da bu koşusuyla çıkış yakalayabilecek güçte olup, (7) TARSUS ŞELALESİ'ne dikkat çekmek isterim.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.2.5.1

2.Ayak: 6.2.3

3.Ayak: 2.1.4

4.Ayak: 5

5.Ayak: 5.3.4

6.Ayak: 9.3.4.1.2.8.7

Formda ULUGÖL Risk Edilebilir "ELAZIĞ"

1.Ayak: 1700 kum pistte kazandıktan sonra kısa mesafede 2.olan (5) ULUGÖL iyi bir form yakalamasıyla be kez kazanmaya yakın olup, tek yazılması uygundur.

2.Ayak: Art arda 2.liklerinde formunu bulduğunu gösteren (7) CHAIN BREAKER bir adım öndedir. (6) RUN FOR PEAK farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (2) KING LEONIDAS son 4.lüğüne göre mutlaka yazılmalıdır. Bu gruba gücünün yetmesini beklediğim (3) GARONOR ile 1600 kumda kazandıktan sonra kısa bir süre dinlendirilen (9) APPE FEHİM'de yazılmalı.

3.Ayak: Diyarbakır 1200 kum pistindeki son koşusunu makineden tereddütlü çıkmasına rağmen kazanan (3) GÜNDÜZÜM, Elazığ'da Şartlı-2 kazandıktan sonra en son Diyarbakır'da 6.olan (2) CAKİHANIM ve formu bu grup için yeterli olan (1) HARPUTGÜZELİ ayrım yapılmadan birlikte yazılmalarını tavsiye edeceğim isimlerdir.

4.Ayak: Bekleneni veremediği yarışı sonrası iyi hazırlanan (4) SÜPERMEN'i bir adım önde görüyorum. Dikkat çeken 5.liği ardından sürekli kendisini geliştirmekte olan (1) MAZLUM AĞA ile tabeladan düşmeyerek kendini bulduğunu gösteren (3) ÇIĞRÜZGARI yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

5.Ayak: Her yarışı bir öncekinden başarılı (8) TAKE IT GIRL kazanarak Maiden'dan çıkabilir. (5) SARI PRENSES en ciddi rakip gördüğüm isim olup, (7) CRISTINA ilk yarışındaki 2.liğinde kabiliyetli bir isim olduğunu göstermesiyle yazılmalıdır. Yarış yaşamına 3.olarak başlayan (1) HADAAF ile her geçen gün tecrübesini geliştiren (4) RUTBAR sürprizlerimdir.

6.Ayak: 1800 kumdaki son yarışını kazanan (6)YETİM OĞLU'ndan yine birincilik gelebilir. İdmanlarında gelişme gösteren (5) TATVAN BEYİ, kendisini tanıyan jokeyi F.Yardımcı ile (3) ASABİ ve adından söz ettirdiği son koşuları ilgi çekici (1) SAF KROM sırasıyla bu safkana rakip gördüğüm isimlerdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5

2.Ayak: 7.6.2.3.9

3.Ayak: 3.2.1

4.Ayak: 4.1.3

5.Ayak: 8.5.7.1.4

6.Ayak: 6.5.3.1