07 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (6) MONAROZA start çıkışında bir anda 2 starttan çıkan ÖYKÜCÜ isimli safkanın faullerine maruz kalıp bir anda en geri kalan tay, son 200’de safkanların dışından altıncı durumda olması son 50’de liderliği MONAROZA alıp 1.21.96’lık derecesi ve jokeyi Gökhan Gökçe ile bütünleşerek kazanırken, son 800: 0.53.88 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan CAN UMUDE'nin 1.21.66’lık dereces yaptı. Bursa pisttinde ilk kum pist koşusunda koşuyu yedinci bitiren (6) MONAROZA, 15 gün sonra İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda çim piste ilk kez “kapalı gözlük” takan safkan gerçek bir çim pist atı olup ilk çim pist yarışında üstüne koyarak gidecek olması ile ilk yarışında Handıkap hakkı dolmasını için Şartlı koşusunda kazanabilecek notlarınızı alınız.

07 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1600 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; AGF’de % 18 ile (2) at olan POTOĞLU start verildi bir anda binicisi ile birlikte kontrolsüz bir şekilde dış kulvara sapması binicisi Ercan Çankaya üstünden düşürmesi ahırlar bölgesine gitmesi İstanbul çim pistte bir kez koştu kazandı bu ikinci koşusu olacaktı ilk yarışında bu koşusundaki yaşananları unutun ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız. (1) BABA BALIKHAN hayatında 23 kez start alması 6 kez kazanma başarısı gösterirken Şanlıurfa, Elazığ, Adana Hipodromlar'da start almış çimde 6 kez koşmuş 3 kez kazanmış kum pistte 17 kez koşmuş 3 kez kazanmıştır. Son 250’de liderliği alan safkan 6 boy fark yaptı. İlk kez Veliefendi Hipodromunda star alması ilk kez F.Çetin bindi. Derecesi 1.47.51 ve son 800: 0.55.04 oldu. Gerçek bir çim pist atı olması güzel formuyla kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız

07 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (9) KELEBEK KAYA, İstanbul sentetik pistte ikinci ve dördüncü olan safkan ilk kez çim pistte beyaz bayrak ayna yaparak yarışın her yerinde rakiplerine hakim olup 1.20.56’lık derecesi ile 2 boy önde kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.53.40 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan MONAROZA’nun 1.21.06 ve CAN UMUDE’nin 1.21.66’lık derecelerinden daha iyi derece yapması ilk yarışında çim pistte kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız. (8) KADİFE KALE, son 100’den sonra KELEBEK KAYA birinciliği garantilemesiyle ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde içte olmasına rağmen baş farkıyla ikinciliği kurtarırken, 1.20.81’lik derecesi aynı gün diğer Maiden’i kazanan MONAROZA’nun 1.21.06 ve CAN UMUDE’nin 1.21.66’lık derecelerinden daha iyi derece yapması ile ilk Maiden yarışında kazanacak güçte görüüp notlarınızı alınız.

07 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (9) HİNO, 2.5 boy starttan geç çıkan safkan, son vırajı barıyer dibinden 5'inci kolay durumda döndü. Son 450’den sonra barıyer dibinin açık olma fırsatını iyi değerlendirerek binicisi trafik sorunu yaşamadan yapmış olduğu güzel sprinti ile son 50’de orta kulvarda 4 atın olması birbirlerini sürüklemesinden dolayı barıyer dibinde tek kalan safkan yakın aralarla koşuyu beşinci bitirdi. (9) HİNO, hayatında ilk iki yarışında Bursa kum pistte 5. ve 12. oldu. Gerçek bir çim pist atı olması ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız.

07 Temmuz Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1700 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; son 200'de safkanların dışından 5inci durumda olan RAIN MELODY, birinci ile arasında 6 boy fark olup yapmış olduğu müthış sprinti ile boyun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, o gelişiyle 5 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. 1.43.64’lük derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan TIROL HOPE'nin 1.44.75’lik derecesinden daha iyi derece yaparken, ilk kez Bursa çim pistte koşan safkan ilk koşusunda kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

07 Temmuz Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1700 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Handikap-16 yarışta; start çıkışında SARPERHAN binicisi F.Him'i düşürdü. Bir sağlık problemi yoktur. Kontrolsüz safkan BARTUEFE'ye zarar verip kazanabileceği koşudan ikinci ayrıldı. İlk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız

07 Temmuz Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1700 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan A-3 Süleyman Çelebi Koşusu’nda; PITIR ile Özcan Yıldırım santim santim koşarak tereyağdan kıl çeker gibi yarım boy fark ve 2.31.13’lük derecesi kazanma başarısı gösterirken son 800: 0.50.72 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. Son 100'den sonra içte CANSEKLAVİ dışında YÜREK STAR başamaş mücadelesinde 5 ve 6 koşuyu bitiren safkanların fotoya 1.2.3.4 olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi ilk yarışında hangi grupta bu iki safkanı görürseniz günün sürprizini yapabilecek güçte görüldüler, notlarınızı alınız.