19 Temmuz Pazar günü start çıkışında usulsüz kulvar değiştirenler

KOŞU NO: 1

2 numaraya kayıtlı olarak koşan ANADOLU LİDERİ isimli atın jokeyi Mustafa ÇİÇEK, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

3 numaraya kayıtlı olarak koşan HUNTER OF VICTORY isimli atın jokeyi Vedat ABİŞ, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) ve (b-1) bentleri uyarınca ihtar ve 1861 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

5 numaraya kayıtlı olarak koşan SERBEST HAN isimli atın jokeyi Akın SÖZEN, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

8 numaraya kayıtlı olarak koşan TIMELESS isimli atın jokeyi İlker SOYAD, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 3

2 numaraya kayıtlı olarak koşan CROWNED isimli atın jokeyi Görkem ÖZÇELİK, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış olup, sözlü uyarı almıştır.

8 numaraya kayıtlı olarak koşan PRIVILEGE isimli atın jokeyi Ercan ÇANKAYA, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 6

7 numaraya kayıtlı olarak koşan KING BERKAY isimli atın jokeyi Ayhan KURŞUN, starttan çıktıktan sonra usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) ve (b-1) bentleri uyarınca ihtar ve 1861 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

10 numaraya kayıtlı olarak koşan TIME TO SHINE isimli atın jokeyi Görkem ÖZÇELİK, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

Koşu içinde uygunsuz biniş yapan Jokeyler

7 numaraya kayıtlı olarak koşan DARLÖY isimli atın jokeyi Ayhan KURŞUN, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

12 numaraya kayıtlı olarak koşan GÜLAĞA isimli atın jokeyi Mustafa ÇİÇEK, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

18 numaraya kayıtlı olarak koşan CAN OĞLUM isimli atın jokeyi Gökhan BEKTAŞ, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.