09 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; (7) PEKERİM, son 100’den sonra müthiş sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

09 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Handikap-16 yarışta; (5) HEVA, 4 safkan taraklama fotoya girmesi baş - baş - boyun farkıyla üçünçü oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü. (8) TANYILDIZ, yakın aralarla koşuyu dördüncü bitirirken arada kalan safkan ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

09 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-14 yarışta 14 safkan start aldı. Start ile birlikte ilk 200 metre içinde binicisi Halis Karataş yerini barıyere yakın alıp koşuyu TOUH OF HEAVEN forse etti. Daha sonra TIME MAGIC liderliği alarak tempoyu yükseltip son virajı 5 boy önde döndü. TOUCH THE CAT, virajı sekizinci durumda dönüp son 400'den sonra safkanların dışına trafik sorunu yaşamadan çıktı. Son 300'den sonra teşviklerle son 200'de liderliği alan TOUCH THE CAT, son 100’den sonra kendi halinde koşması fotoyu geçerken atın başını Karataş okşaması 1.30.03'lik derecesi ile 6 boy önde kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0 47.32 oldu. Safkan üstüne koyarak gitmesi sınır gücünün 1.5 ve 2 saniye arasında bir safkan olması Maiden kazanmadan umut saçan safkan, LİDERFORM At Yarışı Gazetesi’nde birinci va ikinci altılıda tek banko atımızdı. TOUCH THE CAT, ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görüldü.

09 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (1) OPERASYON, bekleme yarışı yaparak son 100 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile fotoya başa baş girmesi burun farkıyla 1.12.50 derecesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

09 Temmuz Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; start kapaklarına vurarak kaçan FIONA yakalandı. Bir klinik bulguya rastlanmadığı için koşmasına izin verdiler. FIONA start çıkışında Ali Alpagut safkandan düştü saha doktoru muayene etti bir bulguya rastlanmadı.

09 Temmuz Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (4) GEL KIZIM,. son metrelerde kuvvetli atakları ile ikincilik üçüncülük mücadelesinde Koşuyu üçüncü bitiren safkan ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülerek notlarınızı alınız.

09 Temmuz Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Handikap-14 yarışta; (11) KÖSTENCELİ yakın aralarla koşuyu yakın aralarla beşinci bitiren safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.