22 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 1.Koşuda hayatının ilk yarışında 1 Temmuz'da İzmir kum pistte maiden yarışında 7. olan İZBANDOT 22 gün sonra çim pistte Mustafa Çiçek ile start alıp ikinci yarışında aksesuar DB eklenmesi çim pistte çok farklı koşarak son virajı el oynatmadan dördüncü dönmesi önünde 3 atın duvar gibi olması son 450' de bariyer dibine girerek son 200 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti 4 boy fark yapıp 1.19.71 derecesi ile kazanma başarısı gösterdi ve son 800:0.52.16 oldu .Aynı gün diğer maiden'ı kazanan TAHARGA 1.19.75 - DOĞUNUN OĞLU 1.20.82 derecesinden daha iyi derece yapması ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. BAY TURBO'yu son viraj dönüldükten son 300'den sonra içindeki SEYMENTAY devamlı binicisi M.Uyar at göstermesiyle bugün için BAY TURBO rahat koşamayıp yarışı ikinci bitirirken ilk maiden yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

22 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 4.koşu 2 Yaşlı İngilizler 1200 metre çim pistte Şartlı 4 yarışında LLEVAME CONTIGO starttan düzgün çıkış yapmasına rağmen koşuya adapte olmaktan zorlanırken 3 boy grubun gerisine düşmesi  son viraj dönülürken koşunun liderliğini GEL KIZIM ve dışındaki  WILD HUNTER liderlik mücadelesinde başa baş dönmesi LLEVAME CONTIGO 5. durumda son virajı dönmesi önünde iki sefer  HATTICO gezinmesiyle barıyer dibinden yıkılma tehlikesi atlatması binicisi Nevzat Avcı atını tekrar toparlayarak koşuyu üçünçü bitirirken kalite bir at olup ilk yarışında bu koşusunu unutun çok daha farklı koşacak işaretleri vermesiyle kazanabilecek safkanlar içine notlarınızı alınız. WILD HUNTER AGF % 44 (1) erken ön tarafta  GEL KIZIM ile liderlik mücadelesinde girmesi safkan son 100 de dama deyip koşuyu 6. bitirdi. Koşuyu kazanan GEL KIZIM 1.13.19 yaptı. WILD HUNTER 1.13.95 oldu, koşu sonrası koşuya sonuncu bitirdi diye saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş olup atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirilmiştir. İlk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

22 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 7.Koşuda son 100'e 7. durumda  girerek son 50'deki müthiş sprinti ile KÖYAĞASI DEMİR burun boyun farkıyla üçüncü olurken o gelişiyle çok daha iyi sonuç alabilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

22 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 8. Koşuyu 1.5 boy farkla kazanma başarısı gösteren EVERYTHING ALRIGHT son iki çim ve kum pist yarışında ikisinde de dokuzuncu bitirmesi 22 günde üçünçü koşusunu koşarken bu sıcak havalarda son koşusunu 6 gün arayla koşması 7. yarışında ilk kez Mertcan Çelik ile kazanma başarısı gösterirken, ilk yarışında yine. kazanabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.  Mertcan Çelik 4699 koşusu 603 binicilik %13 oranına sahip.

22 Temmuz İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 9.Koşuda son 100'den 10. durumda olan MEA PUELLA  müthiş sprinti ile dış kulvardan gelip koşuyu 5'inci bitirirken ilk handikap Şartlı koşusunda günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

ANKARA

22 Temmuz Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 4. Koşu 1200 metre çim pistte SERİDAY beyaz bayrak ayna yaparak 25'inci yarışında ilk kez binen V.Demir ile 1.10.52 derecesi ile kazandı ve günün bombası oldu. son 800: 45.64. Ankara çim pistte son 7 yarışında en iyi derecesi 5'inci olması bir evvelki yarışında bu mesafede 1.11.78  derec ile 8. safkan artık üstüne koyarak gidecek olmasıyla ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

22 Temmuz Cumartesi Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 7.Koşu Şartlı 5 - 2000 metre kum pistte ÖZBATU bekleme yarışı yaparak son 100'de liderliğini yarım boy farkla alması  son 15 metrede dışından gelen ÇELİKKALKAN ve BEYAZ ADAM birbirlerini sürüklemesiyle 1 boy- yarım boy farkla üçüncü olurken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

22 Temmuz Cumartesi Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 9. Koşu 1400 metre çim pistte son metrelerde taraklama yakın aralarla koşuyu dördüncü bitiren TARSUS RÜZGARI fotoya canlı girmesiyle ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.