DREAM TWICE ve VECTOR en güvendiğim isimler "İSTANBUL"

1.Koşu: 2-4-7-5

2.Koşu: 3-2-6

3.Koşu: 1

4.Koşu: Daha önce sentetik pistte ikinciliği bulunan, Bursa çiminde bir üst gruptaki son ikinciliği çok başarılı olan ve bir kez daha M.Kaya'nın bindiği (2) TUNCER, ilk planda şans verdiğim isim. Yakaladığı güzel formunu Bursa'da düzenli idmanlar yaparak muhafaza eden seri stile sahip (4) KUDRETLİ TAY ve ilerleyen yaşına rağmen çim pistte gücü nispetinde tatminkar koşular sergileyebilen (7) ALDERAMİN favorimin rakipleridir. Gördüğü her yarışının ardından gelişen formu olduğunu uzun mesafede koşup uzun bir süre önde forse ettiği son yarışını ikinci bitirerek belli eden (8) MAVİ DENİZ, jokeyi G.Kocakaya ile ihmale gelmez. Yarış içerisinde stilinde rakipleri bulunmasına rağmen önde boş bırakılması halinde sevdiği sentetik pistte start alan (1) TAÇSIZ KRAL bitirebilir. Yaklaşık iki ay arası olmasına rağmen bu yarışa iyi hazırlanan inatçı yarış karakterine sahip bulunan (6) ŞANVERDİ bence kuponlarda bulunulmalıdır.

5.Koşu: İstanbul'da sentetik ve çim pistte kazanan, İzmir'de daha sert gruplarda mücadele verdiği son yarışlarında adından başarıyla bahsettiren (2) ALTINTEPE'ye ilk şansı tanıyorum. Ankara çimindeki son iki yarışını kazanıp İstanbul'a fit durumda gelen (4) AZİMLİ, sentetik pisti yadırgamadığı taktirde yine kazanabilir. Bursa ve İstanbul çimindeki son yarışları oldukça başarılı (1) MUCİZE HAN, uyumlu aprantisi S.Altay'la ihmale gelmez. Bu yarışında "kapalı gözlük" takısı denenecek olan (3) AVCI TOKÇİN'in son koşusunu fazlaca ölçü almıyorum, es geçmeyin. Sezon başında 1200 sentetik pistte birinciliği bulunan, son koşularında tabela dışı kalsa da idman pistinde toparlandığını belli eden (5) FERMANDER şanslı bir başka isim olup grubun istikrarlı koşan ismi M.Kaya'nın bindiği (6) KAYALARIN EFENDİSİ'ne dikkat diyorum.

6.Koşu: İki yarış önce burada 2100 çimde Gr-1'de kazanan, bu pist ve mesafedeki son Gazi Koşusu'nu en dış kulvardan özellikle son 100'de yaptığı güçlü atağıyla dördüncü olurken bir hayli beğendiğim (10) MOONLIGHT FAIRY ve bu tip rakiplerinin yanındaki son iki yarışında başarılı ikincilikler elde eden form durumu iyi mesafeye yatkın (7) ARYA SANSA arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

7.Koşu: Değişik hipodromlarda mücadele verdiği son yarışlarında başarılı bir performans sergileyen, özellikle son koşusunu Bursa'da 1500 çimde 1,28,74 ile kazanmayı başarıp İstanbul'a fit durumda gelen (2) VECTOR'u ben tek tutuyorum.

8.Koşu: İlk kez uzun mesafeye çıktığı son koşusunu 2000 sentetikte 2,20,67 ile kazanarak ne denli formda bir isim olduğunu belli eden (2) YÜCEKAN ve Bursa'daki son iki uzun mesafeli koşusunu kazanıp İstanbul'a bir hayli formda gelen (1) MAGNIFIQUE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine geçen hafta 2100 çim pistte koşup bugün start alacağı binicisi M.M.Bilgin ve 2,28,03 ile kazanmayı başaran (4) SABIR ÇİÇEĞİ'nin de katılmasını bekliyorum.

9.Koşu: İki ay ara verdikten sonra arka arkaya ciddi galoplar yaparak formunu toparlayan ve bu grubun üzerinde bir performansa sahip bulunan (6) ARAPÇELİK, jokeyi G.Kocakaya ile kazanmaya en yakın isim. Geçen hafta 1500 sentetik pistte koşup başarılı bir ikincilik yaparken formunda ilerleme kaydeden (5) UMBERTO ve geçen hafta 1500 sentetik pistte koşup kazanmayı başaran grubun formda ismi (3) ÇİÇEK HANIM'ı bugün için Arap Çelik'e rakip olarak görüyorum. Çim pistteki yarışlarını beğendiğim (2) MİNNAK sürprisi gerçekleştirebilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-4-7-8-1-6

2.Ayak: 2-4-1-3-5-6

3.Ayak: 10-7

4.Ayak: 2

5.Ayak: 2-1-4

6.Ayak: 6-5-3-2

Formda safkan ARDABEY'in sevdiği pistte kazanmasını bekliyorum "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11-3-4-5-2

2.Ayak: 1-7-3-6-4-5

3.Ayak: 6-1-2-11-3-5

4.Ayak: 3-1

5.Ayak: 2-1-8

6.Ayak: 5