Formda YÜCEKAN'dan Yine Birincilik Bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 2.5.1.3

2.Koşu: 4.6.3

3.Koşu: 1

4.Koşu: Arap safkanlarının kısa mesafeli koşusunda; stilinde jokeyi S.Boyraz ile (3) AFERDİTA'yı en şanslı isim olarak görüyorum. Başarılı ikinciliği ardından iyi hazırlanan (8) MAVİ DENİZ ile en son Bursa'da ikinci olan (2) TUNCER rakipleridir. Üst üste kazanan (6) ŞANVERDİ güven verirken, Kocaeli ve Bursa'daki son koşuları iyi olan (4) KUDRETLİTAY ile toparlanan (1) TAÇSIZ KRAL sırasıyla güvendiğim diğer isimler. 

5.Koşu: Ankara'daki son iki koşusunu kazanan (4) AZİMLİ yine bir adım önde gördüğüm isimdir. Tabela dışı tamamladığı Kv-6 yarışı sonrası iyi hazırlanan (3) AVCITOKOÇİN ile çim pistteki son Kv-6 koşusunda etkili ikincilik elde eden (1) MUCİZEHAN rakipleridir. (2) ALTINTEPE en son sentetik kumda üçüncü olarak dikkatimi çekerken, çim pistteki ikinciliği ardından idmanlarında gayet iyi görünen (9) BAHADIR ile kendisini tanıyan jokeyi M.Kaya ile start alacak olan (6) KAYALARIN EFENDİSİ'ne de dikkat etmek gerekir.

6.Koşu: Dişi İngiliz kısraklarının Gr-2 koşusunda; Gazi Koşusu dördüncüsü (10) MOONLIGHT FAIRY Ankara'daki hazırlıklarındaki fit görünümü ile rakiplerini geride bırakabilir. Son koşusunda hücumda geç kalarak dereceli idmanlarında ilgimi çeken (8) ÇAKALIN KIZI ile geri alındıktan sonra gördüğü yarışlarıyla açıklarını kapatmaya başlalan (6) SNOW BIRD rakipleridir. (5) MUCİZE KIZ makineden düzgün çıkması halinde iyi koşacak güçte görünürken, (1) JOSEPHINE ve (4) LAURACEOUS güvendiğim diğer isimlerdir.

7.Koşu: Çim pistteki üçüncülüğü sonrası daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (4) YILDIZ TOZU ile Bursa 1500 çimindeki son yarışını kazanarak fit durumu devam eden (2) VECTOR birlikte değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimler.

8.Koşu: Uzun mesafedeki son sentetik kum yarışını kazanarak formunu devam ettirmekte olan (2) YÜCEKAN'ı çim piste de yatkın olmasıyla tek yazmanızı tavsiye ediyorum.

9.Koşu: Formunda gelişmeler olduğunu son ikinciliğinde gösteren (5) UMBERTO bu kez fotoyu önde geçebilir. Bu grubun üzerinde bir kaliteye sahip (6) ARAPÇELİK 800 metrelik dikkat çeken yarış galobuyla rakip görünürken, tekrar çıkışa geçen (2) MİNNAK dikkate alınmalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.8.2.6.4.1

2.Ayak: 4.3.1.2.9.6

3.Ayak: 10.8.6.5.1.4

4.Ayak: 4.2

5.Ayak: 2

6.Ayak: 5.6.2

Süratli ARDABEY Beyaz Bayrak Ayna Yapar "ELAZIĞ"

1.Ayak: Formunda gelişmeler olduğunu son yarışında gösteren (11) FAST TO FINISH, formu bu grubu geçmek için yeterli (3) HOVER ON THE WIND, son koşularında gelişme gösteren (4) ANJELINA ve fit durumunu sürdüren (2) FARALINA ayırt edilmeden yazılmalılar.

2.Ayak: Üst üste kazanarak müthiş bir form tuttuğunu gösteren (4) KUDATGU'ya yine ilk şansı veriyorum. (7) MERVEANA jokeyi F.Yardımcı ile en ciddi rakip görünürken, etkili ikinciliği ardından idman görünümü iyi olan (6) ÖZARAS ile kum pistte etkili koşan (1) ALINCAHAN yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimler.

3.Ayak: Kısa mesafeli yarışta (2) OĞLUM KAYRA'yı en şanslı isim olarak görüyorum. (1) MUCİT TAY uyum sağladığı jokeyi F.Yardımcı ile rakibi görünürken, formu gayet iyi olan (11) VİTAL'i mutlaka yazmanızı öneririm. (6) ULUBATUR kısa mesafeleri severken, sonlardaki sprintiyle (5) OĞLUMRECEP adından söz ettirebilir.

4.Ayak: Üst sıralardan düşmeyen (1) SARI PRENSES bu defa Maiden'dan çıkabilir. Yarış gördükten sonra daha farklı duruma gelen (6) MUNTAZAM ile ilk kez start alacak olsa da kusursuz hazırlanan (4) HOSPITAL GIRL rakipleri olacaktır.

5.Ayak: Zorlanmadan kazandığpı yarışı sonrası iyi durumu devam eden (8) OBLIVION yine ilk şansa sahiptir. Başarılı son ikincilleriyle kendini bulduğunu gösteren (7) BIG MOON bu kez fotoyu önde geçecek güçte görünürken, (2) MEYDANIN ERİ ile (6) MINAS TIRTH etkili koşabilecek güçte gördüğüm diğer isimlerdir.

6.Ayak: Son haftalarda iyi bir form tutan (5) ARDABEY önde kuracağı temposuyla rakiplerine üstünlük sağlayacak güçte olup jokeyi F.Yardımcı ile tek yazabilirsiniz.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11.3.4.2

2.Ayak: 4.7.6.1

3.Ayak: 2.1.11.6.5

4.Ayak: 1.6.4

5.Ayak: 8.7.2.6

6.Ayak: 5