ZIZKA Hazır ve Kabiliyetli Bir Tay "İSTANBUL"

1.Koşu: 5.2.1.4.6.3

2.Koşu: 1.5.4.8

3.Koşu: 5.2.3

4.Koşu: Etkili sprint ile dördüncü tamamladığı son koşusuna göre (5) HARLAN DRAKA'yı bir adım önde görüyorum. Daha iyi gruplardaki son yarışlarında formda gördüğüm (6) EDGAR ile tabeladan düşmeyen (2) SUBUTAI bu safkana rakip isimlerdir.

5.Koşu: 1400 ve 1600 çim pistteki son koşularını üst üste kazanan (5) ÇAKIL fit durumunu sürdürmesiyle yine favorimdir. Son yedinciliğinde aralarda kalarak istediği sonucu alamayan (7) LEONİDAS farklı koşmasını beklediğim isim olup, grubun formda ve istikrarlı diğer ismi (2) KOCAPOLAT mutlaka yazılmalıdır. 132 günlük aranın ardından start alacak olsa da dinçlik yarışlarını seven (4) HANDASSA'ya da dikkat edelim.

6.Koşu: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son üçüncülüğünde gösteren (5) SOYDERE bu defa kazanabilir. Pist ayırt etmeyerek Ankara'da iyi hazırlanan (6) TAŞAN en ciddi rakip gördüğüm isimdir. Jokeyi H.Karataş ile start alacak olan (2) PITIR ile adından söz ettirdiği koşuları sonrası gelişme kaydeden (1) DEMİRPERDE daha sonra değerlendirilmeliler.

7.Koşu: Kapalı gözlük denenip tabela dışında tamamladığı son koşusu ölçü olmayan (3) GRACİAS SİNYOR'a bu yarışında sadece dilbağı aksesuarı takılacak olup ilk atımdır. İdman pistinde sürekli iyi gördüğüm (4) EL AUDAZ yakın rakibi olacaktır. Son koşularına göre biraz daha uygun grupta start alacak olan (2) ALANALP ile güçlü rakipleri arasındaki son Gr-3 yarışını 6.bitirerek fit duruma ulaşan (1) SERSERİ HAT'ı da mutlaka yazmanızı öneririm.

8.Koşu: Yarış hayatlarına yeni başlayacak olan taylarda uzun süredir idmanda olan ve Ankara'dan yeterli nefes toplayarak gelen (4) ZIZKA kazanmasını beklediğim isimdir.

9.Koşu: 1200 sentetik kumda Maiden kazanıp ardından dördüncülük elde eden (6) JAVARONOK GOŞA en güvendiğim isimdir. Bursa'da ikinci bitirdiği yarışı sonrası fit durumda olan (4) YELDA TAY ile Elazığ'dan geldikten sonra ilk defa çıktığı çim pistte kazanan (5) CAKİHANIM rakip gördüğüm isimlerdir. (2) NEZENGÜL son yarışında kaba kumda hiç işlemezken, (9) SİLAHLIKIZ ilk startını kazanarak güçlü bir kısrak olduğunu göstermesiyle ses getirebilir. Maiden kazanan (7) KELEBEK KAYA ile formu yeterli (3) PONÇİK TAY'ı da ıskalamamak gerekir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.6.2

2.Ayak: 5.7.2.4

3.Ayak: 5.6.2.1

4.Ayak: 3.4.2.1

5.Ayak: 4

6.Ayak: 6.4.5.2.9.7.3

ASUMAN HANIM Formunu Buldu "BURSA"

1.Koşu: 13.9

2.Koşu: 3.2.9.1

3.Koşu: 1

4.Koşu: 3.2.1

5.Koşu: Arap taylarının Maiden mücadelesinde; her yarışı bir öncekinden başarılı (11) SİNSİNATEŞİ kazanmala en yakın isimdir. Tabelada yer bulduğu koşusu sonrası aşama gösteren (5) GELİŞİ GÜZEL, idman görünümü ilgi çekici (13) ŞEHNAZ LONGA ve ilk startını dördüncü tamamlayıp daha iyi duruma gelen (4) ELAGÜLÜM sırasıyla rakipleridir.

6.Koşu: Etkili formunu devam ettiren (4) MERDOKAN'ın sonlardaki etkili sprinti ile kazanmasını bekliyorum. Yine sprinter yapısıyla adını birinciliğe yazdırmaya çalışacak olan (1) ÇAKIRIN KIZI son koşusunda gelişme kaydetmesiyle rakibi olacaktır. Her geçen gün kendisini geliştirmekte olan (4) TESTIFY güven verirken, üst üste ikinciliklerinde pist ayırt etmeyen (6) AIRFIELD ile çim pistte iyi koşan (5) SEMİH BEY devreye girebilecek diğer safkanlardır.

7.Koşu: Etkili yarışları sonrası 7.tamamladığı koşusunda kapalı gözlük takılmasından etkilendiğini düşündüğüm (4) STEPS OF IRON bu defa başta değerlendirilmelidir. (3) EL PATRON pist ayırmadan adından söz ettirdiği yarışlarında formda olduğunu belli ederken, önde istediği tempoyu bulması halinde (2) ROTOVATÖR beyaz bayrak ayna yapabilir. (6) VICTORY WEAPON Ankara'da iyi hazırlıklar yapmasıyla bu ayağın sürprizi olacaktır.

8.Koşu: Etkili son koşularında birinciliğe adım adım yaklaştığını gördüğüm (4) ROCK IRON ile istikrarlı koşarak idman pistinde formunu devam ettirdiğini gösteren (3) ADEN PERİSİ arasındaki mücadele bence kazananı belirleyecektir.

9.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; son üçüncülüğünde dikkatimi çeken (2) ASUMAN HANIM'ın kazanmasını bekliyorum, tek yazabilirsiniz.

10.Koşu: Tabelada yer bulduğu son koşularında formda olduğunu belli eden (7) SILENT RIVER ile etkili sprintiyle ikinci tamamladığı son yarışı başarılı (4) AFAVET önde gelen isimlerdir. Süratli kısrak (6) BELİNAY HATUN kısa mesafede şansını yüksek bulduğum diğer isim olup, (13) GÖKÇESOY çıkış yakalamasıyla yazılmalıdır. (1) RÜZGARSOY son yarışlarında gayet iyi görünürken, (9) BİNBİRHAN ve (11) KARAVAŞ sürprizde önerilerim.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11.5.13.4

2.Ayak: 3.1.4.6.5

3.Ayak: 4.3.2.6

4.Ayak: 4.3

5.Ayak: 2

6.Ayak: 7.4.6.13.1.9.11