AFŞAR ve ZIZKA'dan birincilik bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 5-2-3-4-1

2.Koşu: 5-4-1

3.Koşu: 3

4.Koşu: Bursa'daki son koşusunda 2000 çim pistte A-3'de bir hayli başarılı ikincilik yapıp İstanbul'a gayet iyi durumda gelen (3) THE RAPTOR, mesafe ayırt etmemesi ile favorim. Daha güçlü rakiplerle mücadele ettiği son yarışları bir hayli başarılı olan (6) EDGAR, kantarmasını iyi tanıyan jokeyi G.Özçelik ile favorimin en yakın rakibidir. Yakalamış olduğu güzel formuyla arka arkaya başarılı koşular sergileyen ve idman pistinde göz dolduran (8) JOHN BALEYCORN, güzel hazırlığıyla ihmale gelmez. Bir türlü kazanamasa da koşularını beğendiğim tırnağının ucundaki (2) SUBUTAI, bugün özlediği birinciliğe kavuşabilir. Sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde formunu beğendiğim (5) HARLAN DRAKA ve kısa bir ara verdikten sonra bu koşusu için güzel hazırlık devresi geçiren mesafe deneyimi iyi (4) KARABAYIRLI kuponlarda bulunulmalıdır.

5.Koşu: Bugün start alacağı jokeyi O.Öztürk'le start aldığı son iki yarışını kazanarak ne denli formda bir isim olduğunu gösteren (5) ÇAKIL, bir kez daha kazanmaya en yakın isim olup favorimdir. İşin ehli bir ekibi tarafından bu yarışa hedef yapılarak hazırlanan form durumu iyi (9) EGETAY ve her geçen gün artan forma sahip bulunduğunu son dikkat çekici üçüncülüğüyle belli eden (3) SÜPERMEN favorimin rakipleri. İstikrarlı bir form grafiği çizip pist ve mesafe ayırt etmeksizin başarılı koşular çıkaran (2) KOCAPOLAT, fotoyu önde geçtiği aprantisi S.Altay ile ihmal edilmemeli. Son koşularında tabela dışında kalsa da idman pistinde toparlanmış görülen (7) LEONİDAS'dan bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Sürprizi ise elverişli kilosu ile (8) TAŞTEPE yapabilir.

6.Koşu: Ankara'dan hazır ve bir o kadar da formda getirilen bu koşusunda "dilbağı" aksesuarı denenecek olan bir kez daha M.Kaya'nın bindiği (6) TAŞAN ve uzun mesafeli tempolu koşularının başarılı safkanı bulunan (5) SOYDERE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine sonlarda yapacağı etkili sprintiyle grubun kaliteli kısrağı (9) GÜLHATMİ'nin de katılmasını bekliyorum.

7.Koşu: Sert gruptaki son yarışı gücünün karşılığı olmayan ve bu koşusunda "kapalı gözlük" takısı çıkartılan sentetik pist performansı oldukça iyi (3) GRACİAS SİNYOR ve bu kez dişine göre rakiplerini bulan (2) ALANALP arasında geçmesini beklediğim bir koşu olup ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

8.Koşu: Ankara Hipodromun'da iç pistte sürdürdüğü muntazam idmanlarında umut ışığı saçan Eküri'nin pişkin tayı (4) ZIZKA'nın kazanmasını bekliyor, G.Kocakaya ile tek tutuyorum.

9.Koşu: Daha iyi gruplarda bile etkili koşular çıkaran ve Bursa'da idmanlarındaki form durumu beğenilen (4) YELDA TAY, sevdiği pist ve mesafede kazanmaya en yakın isim. Bu kez sevdiği İstanbul çim pistinde start alacak olan ve bu yarışa ilgililerince itina ile hazırlanan (2) NEZENGÜL, jokeyi G.Kocakaya ile favorimin en yakın rakibidir. Bu pistteki son yarışını kazanırken ne denli formda bir isim olduğunu belli eden (5) CAKİHANIM, ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde yine çıktığı gibi bitirebilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-6-8-2-5-4

2.Ayak: 5-9-3-2-7-8

3.Ayak: 6-5-9

4.Ayak: 3-2

5.Ayak: 4

6.Ayak: 4-2-5

MIDIKA ve BAYINDIRLI KIZ'ın Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "BURSA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 13

2.Ayak: 3-2-1-9

3.Ayak: 12-4-11-3-1

4.Ayak: 2-3-6-1

5.Ayak: 11-13-5-6-4

6.Ayak: 3-6-1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11-13-5-6-4

2.Ayak: 3-6-1

3.Ayak: 3-9-2-4

4.Ayak: 4-2-3

5.Ayak: 3

6.Ayak: 4-6-7-13-1