27 Temmuz Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 3.Koşu Şartlı 5  3 ve Yukarı İngilizler 1900 metre çim pistte koşunun düşük tempoda başlayan koşuyu GREY KURT forse etmesi son 10 metrede birincilik  ve ikinciliği vermesi koşuyu yakın aralarla üçüncü bitirirken ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. QUEIMADA GRANDE son 100' de müthiş sprinti ile koşuyu burun farkıyla 1.56.64 derecesiyle ikinci bitirirken bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilirdi.  Eray Çizik ilk kez 55. yarışında safkana binmesi 32 gün önce Adana'da 1900 çim pistte 1.57.89 kazandı .Ankara Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte 1.58.04 ile yedinci oldu. 1900 metre  çim pistte son 5 koşusunda 1900 metrede üst üste koşması en iyi derecesini Eray Çizik ile 1.56.64 yaparken ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

27 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2200 metre çim pistte 5.Koşuda  YILDIZEFE son 100'de safkanların dışından lider durumda olması bir anda binicisinin kontrolü dışında en dış kulvara açılarak zaman kaybetmesine neden olup kazanabileceği koşudan üçüncü ayrılırken safkan ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

27 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte Kv-6 6.Koşuda önde numara götürerek rakiplerine son 200'den sonra karşı gelemese de mücadeleden tam kopmayan TRONDHEIM  koşuyu dördüncü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.NİRVANA son 100 metrede ön sağ ayağından sakatlanarak koşuyu derecesiz bitirdi.

27 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 7. Koşuda bekleme yarışı yapan MILA son 250' de kazanabilecek moduna girdiği anda BURAKŞAH'ın binicisi Ercan Çankaya bir anda MILA'nın binicisi B.Akçay safkanın kulvarına girmesi dışından KİNG OF THE NIGHT olması atının yıkılmasını önleyip kantarmasını çekmek zorunda kalıp ilk beşe girme şansı kalmayınca son 150' de MİLA'nın ensesine basarak koşuyu sonuncu bitirdi. MILA'nın ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını ölçü almayın ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

27 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda  8. Koşuda son 50 metrede safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçüncü bitiren Mİ PRİNCESA ŞÜKRAN birinci ve ikinci olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesiyle ilk maiden yarışında kazanacak güçte görüldü notlarınızı alınız. BENİM GÜZEL KIZIM son metrelerde trafik sorunları yaşaması koşuyu yakın aralarla 5.bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

KOCAELİ

27 Temmuz Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda 2. koşuda son 150' den sonra içte ENDERHAT dışında BARANIN GÜCÜ AGF %61(1) başa baş birincilik mücadelesinde fotoda burun farkıyla koşuyu ikinci bitiren ENDERHAT oldu. 1.39.65 derecesi bu koşusunda ilk kez 6. yarışında DB  takılması Adana ve Ankara koşularında ilk beşte yer bulamayan safkan DB ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

27 Temmuz Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda yapılan 3.Koşu Şartlı 4/dişi  2 Yaşlı İngiliz taylarının yarışında 5 safkan start alırken, start ile birlikte koşunun lıderliğini bariyer dibinden EASTERN STAR alarak koşunun her metresinde binicisi atın üstünde adeta kahve içerek koşuyu kazandı. Binicisi Mehmet Kaya'nın elinde en az iki saniye sermaye olduğu görülmesi ile ilk yarışında bir üst grupta kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.