31 Temmuz Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4/Y-1 yarışta; içte A.Ceylan ile SINIR TANIMAZ dışında E.Akpınar ile ÇİVİCİ başa baş mücadelesinde fotoya yakın boyun farkıyla koşuyu SINIR TANIMAZ kazandı. Her iki binici koşu sonrası el ele tutuştular. Her iki safkan, kazanabilecek güçte görülerek notlarınıza alınız.

31 Temmuz Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; son 20 metrede HEGEL lıderliğini aldı. Son metrelerde müthış sprinti ile gelen DELPHINUS, 1.12.88'lik derecesi ile koşuyu kazanırken, son 800: 0.46.28 oldu. Kabiliyeti bir tay olması ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü. HEGEL koşuyu ikinci bitirirken koşu görme avantajı ile birlikte ilk yarışında Maiden’dan çıkmasını bekliyoruz. Notlarınıza alınız.

31 Temmuz Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-15 yarışta; son 200'de faullere maruz kalan TRUDI koşuyu 5'inci bitirdi. Yarış sonrası atın Antrönerü koşuya protesto çekerek sıralama değişti. NOBLE WIND, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız.

31 Temmuz Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; (4) KÖRFEZ ÇOCUĞU, koşuyu 1.12.65'lik derecesi ile kazanma başarısı gösterirken son 800: 0.46.72 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız. ÇİKOK AĞA koşu içinde dış kulvara savrulurken rakiplerinden çok fazla mesafe koşması ilk yarışında bu koşusundaki sıralamasını ve derecesini unutun ilk yarışında farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü. Koşuyu ikinci bitiren CIRILLA, 1.12.86’lık derecesi ilk Maiden yarışında kazanacak güçte görülürken, notlarınıza alınız.

31 Temmuz Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2000 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-16/D yarışta; MOYA AZRA, son 200'den sonra dışındanki BLUE JASMINE ile başa baş mücadelesinde burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 2.03.73'lük derecesi ile uzun mesafede farklı koşacak işaretleri vermesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.