Süper Durumdaki KAPRİZ Birinciliklerine Devam Eder "İSTANBUL"

1.Koşu: 4.3.1

2.Koşu: 1.3.5.2

3.Koşu: 8.7.2

4.Koşu: Kendisini tanıyan jokeyi G.Kocakaya ile start alacak olan (2) COOL STAR uzun mesafede iyi bir bekleme yaparak rakiplerini avlayabilir. Etkili koşuları ardından fit durumu devam eden (4) TEFOBEY en ciddi rakip görünürken, son koşusunu 2000 metrede kazanan (8) BAĞ BOZUMU yine adından söz ettirecek güçtedir.

5.Koşu: Maiden koşuda; bugüne kadar start aldığı iki yarışında da adından söz ettiren (9) TERRUBIA kazanabilir. (8) SPREZZATURA bir süre aradan sonraki koşusunu beşinci bitirerek çok daha farklı duruma ulaşırken, (10) TESORO Ankara'da iyi hazırlanmasıyla yazılmalıdır. (5) MARIE CURIE formunda gelişmeler olduğunu son yarışındaki üçüncülüğünde gösterirken, (4)LEONERA bu kez adını üst sıralara yazdırmaya çalışacaktır. Yarış gören (1) BELLA MI AMORE kusursuz hazırlıklara sahip bulunarak bu kez farklı sonuç elde edebilir.

6.Koşu: Mükemmel bir form tutan (2) KAPRİZ üst üste kazandığı uzun mesafeli yarışları sonrası iyi hazırlanırken jokeyi H.Karataş ile günün tek ismidir.

7.Koşu: Son yarışını burun farkıyla Magıc Flute'a kaybeden (4)OPERASYON etkili formunu devam ettirmesiyle rövanşı alabilir. Dikkatimi çeken beşinciliği sonrası fit duruma ulaşan (3) ANARRRES en ciddi rakip görünürken, (5) MAGIC FLUTE üst üste kazandığı koşularından sonra formunu sürdürmesiyle yine rakiplerini geride bırakabilir. Son yarışını ağır kilosu ile üçüncü bitiren (6) SEPTEMBER bu ayağın sürprizi olacaktır.

8.Koşu: Sevdiği pist ve mesafede start alacak olan (1) TEKÇAREM rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. (5) GEBZE GÜZELİ uzun ara verdikten sonraki koşusunda nefes açığını giderirken bu defa daha farklı sonuç alabilecek güçtedir. (4) BENZENCİ her geçen gün daha iyi duruma gelerek sevdiği mesafede güven verirken, (3) TEKAŞKIM'ı da dikkate almanızı öneririm.

9.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; (7) NICOLICA tabeladan düşmediği son koşularında gayet iyi durumda olduğunu göstererek kazanmaya biraz daha yakındır. (2) CISTERNA BASILICA koştuğu iki yarışı sonrası kendini bulmasıyla rakip görünürken, (8) PEKERİM ilk startındaki üçüncülüğünde düzlüğe gerilerde çıkmasına rağmen kuvvetli sprintiyle gelerek dikkatimi çekmesiyle yazılmalıdır. (3) COSMIC GIRL 109 gün aradan sonra start alacak olsa da bu gruba gücünün yetmesini beklediğim diğer isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.8

2.Ayak: 9.8.10.5.4.1

3.Ayak: 2

4.Ayak: 4.3.5.6

5.Ayak: 1.5.4.3

6.Ayak: 7.2.8.3

DÖRTNALBEYİ'nin Kazanmasını Bekliyorum "ELAZIĞ"

1.Koşu: 2.5.3.1.7

2.Koşu: 4.1

3.Koşu: 5.8.7

4.Koşu: Dişi Arap taylarının Maiden mücadelesinde; grubun en formda ismi olan (3) DİLDE HANIM en güvendiğim isimdir. (6) GELİNCİK ÇİÇEĞİM ilk koşusunu 2.tamamladıktan sonra daha iyi duruma gelirken, (7) HESRA HANIM tecrübeli bir isim olmasıyla yazılmalıdır. Son üçüncülüğü ışıklı (11) WAR ŞİRİN, her geçen gün daha farklı duruma ulaşan (10) TAŞO ve koştuğu yarışları sonrası aşama gösteren (2) BİNGÖL GÜZELİ'ni de yazınız.

5.Koşu: Handikap-13 koşu sürprize açık görünürken; (6) RUNNER GIRL son üçüncülüklerine göre rakiplerine üstünlük sağlayabilir. (9) CALIBURN eküri avantajıyla şanslı görünürken, (1) FIRTINA KARASI'nı yazmanızı öneririm. (4) TÜLÜNTEPE bu grupta güven verirken, (11) DEAUVILLE dikkate alınmasını tavsiye edeceğim diğer safkandır. İdmanlarındaki iyi görünümünü yarışına yansıtırsa (7) ALTUĞBEY'de ses getirecektir.

6.Koşu: Son yarışlarındaki başarılı performansı ile fit durumda olduğunu gösteren (3) DÖRTNALBEYİ'ni jokeyi F.Yardımcı ile tek yazmanızı tavsiye ediyorum.

7.Koşu: Güçlü sprinti ile üçüncü tamamladığı son yarışında dikkatimi çeken (6) JON DERE'yi favorim olarak tavsiye ediyor, ilk rakip olarak (5)DİKME AĞASI'nı öneriyorum. (4) KOŞANASLAN önde kuracağı temposuyla çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olup, (8) UZAYDESTANI ile (7) NEFESİMSİNSEN ise sürprizde tavsiyelerim olacaktır.

8.Koşu: Maiden koşuda; her yarışı bir öncekinden başarılı olan (6) NEFESİN GÜLÜ ile tabelada yer bulduğu koşuları sonrası kendini bulan (3)GÖZEÇARPAN ayırt edilmemelidir.

9.Koşu: Kazandığı yarışı sonrası iyi durumu devam eden (2) SULTAN BEYLİM'in yine fotoyu önde geçmesini bekliyorum. (4) DAYI AHMET'in etkili formu devam etmesiyle bu safkana rakip görünürken, (10) TAÇRAMBO'dan sürpriz gelebilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.6.7.11.10.2

2.Ayak: 6.9.1.4.11.7

3.Ayak: 3

4.Ayak: 6.5.4.8.7

5.Ayak: 6.3

6.Ayak: 2.4.10