07 Ağustos Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (3) BAKGÖR, 2., 3.ve 4.lük mücadelesinde son 250 barıyer dibinden safkanların dışına çıkması zaman kaybetmesine rağmen son 50'den sonra yaptığı müthış sprinti ile yakın aralarla koşuyu dördüncü bitiren safkan, 10 metre daha olsa o gelişi ile koşuyu ikinci bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

07 Ağustos Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (3) FLY WITH ME, son 100 den sonra dışından gelen (7) ŞANS KAYIĞI ile başa baş mücadelesinde burun farkı ve 1.25.21’lik derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

07 Ağustos Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1500 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Gr-3 Bursa Vali Koşusu’nda; (1) BERKTİMUR, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitiren safkan, sprint mesafesini biraz geç ayarladı. İlk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

07 Ağustos Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-15 yarışta; start çıkışında akardion gibi biniciler birbirlerine faul yaptı. Son 100’den sonra dış kulvardan müthış sprintiyle ile gelerek ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde koşuyu burun farkıyla ikinci bitiren EARENDEL'in binicisi Zülfükar Karabulut yarışların ve yerleri ilgili tesislerin düzen ve disiplinini bozduğu için 15 gün at binmeme cezası aldı. EARENDEL ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

07 Ağustos Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2000 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta; (12) DULCE DE LECHE, koşunun son metrelerde RAIN MELODY’den lıderliği alan safkan, dışından mermi gibi fotoya giren FLORIDA RAIN koşuyu kazandı. DULCE DE LECHE, binicisi C.Paso ve 2.06.86 ile ikinci oldu. Hayatında 9'uncu koşusunda ilk kez uzun mesafede koşan safkan, orta ve uzun mesafe atı olup son 8 yarışında bir kez dördüncü olan safkan, artık üstüne koyarak gitmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.