GIRL OF DORA'nın İyi Durumu Devam Ediyor "İSTANBUL"

1.Koşu: 4.2.3.1

2.Koşu: 2

3.Koşu: 5.1.3.2

4.Koşu: Güç ve performans olarak bence bu gruptan bir kaç adım önde olan (4) HAYDARBERK birinciliğin en güçlü adayıdır. Formda (7) UÇAN KUZEY en son 1400 çim pistteki ikinciliği sonrası idmanlarında fit durumda görünerek yakın rakibi olacaktır. 800/54.0 27.0 R yarış galobundaki formda görünümü ile ilgimi çeken (1) ALAVARA ve tabelada yer bularak çıkış yakaladığını gördüğüm (2) DADY şansı yüksek diğer safkanlardır.

5.Koşu: 1900 çim pistteki son koşusunu ikinci bitirerek sıkı hazırlanan (15) NEVACAN kazanarak Maiden'dan çıkabilir. Son dördüncülüğünde aşama içerisinde olduğunu gördüğüm (13) MAKE WAY ile koştuğu her yarışı sonrası daha farklı duruma gelen (10) I RO rakipleridir. (5) UYGUURUNOĞLU 109 günlük bir aranın ardından start alacak olsa da bu gruba gücünün yetmesini beklediğim isim olup, (4) JUNIOR WEST'i de dikkate alınız.

6.Koşu: Çim pistte Kv-8 kazanarak ardından Gr-1 yarışta güçlü rakipleri arasında beşinci olan (1) AGE OF FIRE kum pistte iki de iki yapmasıyla rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Uzun mesafedeki son Gr-2 koşusunu kazandıktan sonraki fit durumu devam eden (5) ANADOLU ZAMANI yakın rakip görünürken, 2000 sentetik kumdaki son Kv-7 yarışında fotoyu önde geçen (3) GOLD POWER yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

7.Koşu: Uzun mesafelerde iyi koşarak son koşusundaki ikinciliğinde beğendiğim (3) POWERSHIP jokeyi V.Abiş ile rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (4) ÇAKIRLAR bu defa daha iyi sonuç alabilecek güçte görünürken, 63 kiloya rağmen (1) SNELLMAN jokeyi H.Karataş ile yazılmalıdır. (2) AMBARGO 1900 çimdeki son koşusunu kazandıktan sonra formunu sürdürmesiyle güvendiğim diğer isimdir.

8.Koşu: 1200 çim pistteki son Maiden yarışını startla birlikte aldığı liderliği fotoya kadar koruyarak kazanırken formunu bulduğunu gösteren (2) GIRL OF DORA formunu sürdürmesiyle bence yine fotoyu önde geçecek güçtedir, tek yazabilirsiniz.

9.Koşu: Bu yarışında kapalı gözlük takılacak olan (6) NORTHSHIELD en son ikinciliğinde aşırı bekleme yaparak sonlarda kuvvetli sprintiyle gelerek dikkatimi çekerken bu kez kazanmaya çok yakındır. (1) ARSLAN ilk startını üçüncü bitirdikten sonra geri alınsa da eksiksiz hazırlıklarıyla yazılmalıdır. (9) BAKLA KIRI ayağına çabuk olması ve dereceli hazırlıklarındaki fit görünümü ile devreye girebilir. Tabeladan düşmeyen (10) EXTREME STAR ile ilk kez start alacak olmasına rağmen acele edilmeden hazırlanan (3) FASTERTHANEVER'da yazılmalı.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.7.1.2

2.Ayak: 15.13.10.5.4

3.Ayak: 1.5.3

4.Ayak: 3.4.1.2

5.Ayak: 2

6.Ayak: 6.1.9.10.3

Formunu Bulan REBER Tek Yazılabilir "ELAZIĞ"

1.Koşu: 2.5.4.6.1

2.Koşu: 3.9.2.1.5

3.Koşu: 1.8

4.Koşu: Dikkat çeken üçüncülüğü sonrası kısa bir süre istirahate çekilen (5) PHANTOW WARRIOR, Adana çim pistinde üçüncü olduktan sonra formunu daha da geliştiren (4) OFLAZ BEYİ, ilk kez koşacak olup güçlü kan hattıyla (1) ABJARIN OĞLU, tabeladan düşmeyen (7) ÇEVİK VAKTİ ve her geçen gün gelişme gösteren (2) FELHANTAŞ bu ayakta sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim isimlerdir.

5.Koşu: Formunu bulan (6) REBER kazandığı yarışından sonraki dördüncülüğünde de dikkatimi çekerken jokeyi F.Yardımcı ile bence tek yazılabilir.

6.Koşu: Son ikinciliğini beğendiğim (6) BOZDAĞ BEYİ mesafeye yatkın olmasıyla rakiplerinden bir adım önde görünürken, ağır kilosuna rağmen kalitesi bu gruptan fazla (1) SILVER CLOUD şansı yüksek diğer isimdir. (10) TRİNETTA etkili koşmasını beklediğim diğer isim olup, (5) TATVAN BEYİ'ni fit durumuyla mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim. (4) HASOĞLUM tabeladan düşmeyip istikrarlı koşarken, (2) TANERHAN ağır kilosuna rağmen ıskalanmamalıdır.

7.Koşu: Kendisi kadar formda ekürisiyle birlikte start alacağı bu yarışında (9) BABA MERCAN kazanmaya yakındır. Kısa mesafelerde iyi koşan (4) OĞLUMRECEP, süratli yapısıyla beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan (12) ERGÜÇLÜ ve son ikinciliğine göre (2) MUSTİCAN sırasıyla şans tanınması gereken diğer isimlerdir.

8.Koşu: İlk defa start alacak olan (6) SUPERN INTO ilgi çeken hazırlıklara sahip bulunmasının yanısıra anneden Into gibi seri ve başarılı bir isimle kardeş olup bence ilk şansı almayı hak ediyor. Bu yarışına daha iyi durumda girecek olan (2) BAY CESİ ile üst sıralardan düşmeyen (7) SARI PRENSES ise ciddi rakipleri olacaktır.

9.Koşu: Diyarbakır'daki son koşusunu 1900 metrede ikinci tamamlayan (6) NEFİSEMSİN süratli stile ile kısalarda çok daha iyi koşan bir isim olup çıktığı gibi bitirebilir. Grubun formda ismi (5) PRIZE GIRL son ikinciliğine göre kazanabilecek güçte olup, (4) FARALINA ile (1) MINAS TIRTH bu ayakta değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.4.1.7.2

2.Ayak: 6

3.Ayak: 6.1.10.5.4.2

4.Ayak: 9.4.12.2

5.Ayak: 6.2.7

6.Ayak: 6.5.4.1