Formunu Bulan SOYDERE Zevkli Programda En Güvendiğim İsim "İSTANBUL"

1.Koşu: 4

2.Koşu: 12.1.3

3.Koşu: 4.1.2

4.Koşu: Ankara 1300 çim pistindeki son Kv-6 yarışını kazanan (1) TIGRESS'in iyi durumu devam etmesiyle yine ilk şansı almayı hak ediyor. Yarış hayatına 1300 çimde beş boy fark yapıp kazanarak başlayan (8) BETA ORIONIS yine iyi koşacak izlenimi verirken, Ankara çimindeki yarışlarında adından söz ettirerek gücünü kanıtlayan (4) FLYING SPICE fotoyu önde geçebilir. Yine Ankara çiminde bugüne kadar start aldığı koşularında iyi bir performans gösteren (7) GÜR FIRTINASI ile ilk startını kazanıp ardından yine 1200 çim pistte Gr-3 yarışta dikkat çeken altıncılık elde eden (11) PERHANE SULTANS'ı da değerlendirmenizi öneririm.

5.Koşu: 1600 çim pistteki son koşusunu kazanarak formunu devam ettiren (2) HORROR sentetik kuma da yatkın olup üç kez kazanan bir isim olmasıyla rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Üst üste sentetik kumda kazandığı yarışları sonrası formu devam eden (5) MAGIC FLUTE birinciliklerine devam edebilecek güçte görünürken, Ankara 1400 kum pistinde 1.28.00 ile üçüncü tamamladığı yarışı sonrası formunu ileriye taşıyan (8) PRENSES SYLVESTER ile son yarışını 63 kiloya rağmen kazanan (3) MY PRETTY GIRl'de bence yazılmalı.

6.Koşu: Mükemmel formu ile üst sıralardan düşmeyerek son koşusunu Chaika'ya burun farkıyla kaybeden (9) VALLEY OF THE FLOWERS'dan bu kez birincilik bekliyorum. Bu safkanı geride bıraktığı son koşusunda Ankara 1600 çiminde 1.34.97 derece elde eden (12) CHAİKA yine iddialıdır. Aralardan çıkarak etkili sprintiyle yakın ara altıncı bitirdiği son koşusunu beğendiğim (5) LADYS SECRET ile pist ayırt etmeyen güçlü kısrak (14) GENERAL BRIELLA değerlendirilmeye alınmalılar. (13) ÇAKALIN KIZI yakın ara ikinci bitirdiği yarışı sonrası iyi hazırlıklar yaparken, (1) ANABELLA yakın ara bitirdiği koşusunda kuvvetli sprintiyle gelerek dikkatimi çekmesi ve sonlardaki sprintiyle ses getirebilir. Sürpriz arayanlar bu ayakta mesafeye yatkın olan (8)SPLENDID'i yazabilirler.

7.Koşu: Uzun mesafedeki son Gr-2 koşusunu dördüncü bitiren (2)DENSO'nun düzlük sprinti ile rakiplerini geride bırakmasını bekliyorum. Start aldığı yarışlarında belli bir istikrarı olan (5) VINCITORE dereceli hazırlıkları ile güven verirken, formunu sürdüren (4) OĞLUM DORUK 1500 kumda dördüncü tamamladığı yarışı sonrası iyi hazırlanması ve uzunlarda çok daha iyi koşmasıyla bana göre şansı yüksek diğer isimdir.

8.Koşu: 1900 çim pistteki son Gr-2 yarışını kazandıktan sonra Ankara'da iyi hazırlanan (1) SOYDERE'yi etkili form durumuyla tek yazmanızı tavsiye ediyorum.

9.Koşu: Mesafeye yatkın olan (3) AĞA TURBO'yu kendisini tanıyan jokey V.Abiş ile ilk planda tavsiye ediyorum. Son haftalarda iyi bir form tutarak adından söz ettiren ve uzunlara çıkınca çok değişen (8) MAGNIFIQUE rakiplerini geride bırakacak güçtedir. 2200 sentetik kum pistteki son koşusunu kazanarak formunu sürdüren ve yine jokeyi M.Çiçek ile start alacak olan (10) FIRTINALAR DİYARI'nı da mutlaka yazılmalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.8.4.7.11

2.Ayak: 2.5.8.3

3.Ayak: 9.12.5.14.13.1.8

4.Ayak: 2.5.4

5.Ayak: 1

6.Ayak: 3.8.10

MISS VESTRIS Kendisi Kadar Hazır Olan Ekürisiyle Tek Yazılabilir "ANKARA"

1.Koşu: 6.8.2.3.5

2.Koşu: 4.2

3.Koşu: 4

4.Koşu: 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 yarışında; jokeyi U.Temur idaresindeki 1000/1.02.6 25.2 R galobundaki hazır görünümü ile dikkatleri üzerine çeken (5) FIRST LOVE ilk şans tanıdığım isimdir. İllüzyon gibi çim pistte kendisini kanıtlamış bir ismin anne kardeşi olan (4)ETSUKO şansını yüksek bulduğum diğer tay olup, idman görünümü kusursuz (6) MATHILDA üst sıraları zorlayacak taydır. Son günlerde gelişme gösteren (7) RUN BORN ile son günlerde idman pistinde daha farklı görünen (1) ATOMIC HEART'ı da değerlendirmenizi tavsiye ederim.

5.Koşu: Hafta arası start aldığı 1000 metredeki çim pist koşusunu üçüncü tamamlarken 0.57.69 derecesi ile beğendiğim (1) BABA ŞAHİN ağır kilosuna rağmen favorim olup, (6) BEST OF CANAN 1400 çimde kazandıktan sonra formunu sürdürmesiyle şanslıdır. İyi bir form tutarak son koşusunu ikinci bitiren (4) GEL OĞLİM, son dokuzunculuğunda üst grupta mücadele ettiği için olumsuz etkilenen (3) FORLORN, bu rakiplerine gücünün yetmesini beklediğim (2) JOHN BALEYCORN, kilosunun uygun olmasıyla (8) LION CHILD, tabeladan düşmeyerek iyi durumu devam eden (7) AEGEAN SPIRIT ve toparlanmaya başlamasıyla (5)POWERSOUL sırasıyla bu ayakta yazılmasını önereceğim isimlerdir.

6.Koşu: Çim pistteki son yarışlarını üst üste kazanarak süper durumda olduğunu gösteren (3) HABBE ile adından söz ettirdiği koşuları sonrası idman pistinde etkili formunun devam ettiğini belli eden (2) GÜR BEYAZ arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

7.Koşu: 1500 kumdaki son yarışını fazla zorlanmadan kazanan (2)ESPINOZA yine birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. 84 gün aradan sonra piste çıkacak olan (1) HAMASET idmanlarındaki fit görünümü ile gücünve ulaştığını gösterirken 94 handikap puanı ile grubun en yüksek puanına sahip bulunan safkan ciddi rakibidir. Pist ve mesafeye yatkın (3) FLASH BANG bu koşusu ile çıkış yakalamasını beklediğim bir isim olup yazılmalıdır.

8.Koşu: İngiliz taylarının bölünen Şartlı-1 koşusunda; (5) MISS VESTRIS idman yönünden eksiksiz bir isim olup ayrıca ekürisi Brown Lady'de kendisi gisi hazır olduğundan benim bu ayakta tek yazılmasını tavsiye edeceğim taydır.

9.Koşu: 1600 çimdeki son yarışını ikinci bitirirken kapalı gözlük takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (4) SUPER NICE eküri avantajıyla rakiplerine üstünlük sağlayabilir. (2) OĞLUM ÇİÇEK tabeladan düşmediği son koşularında gayet formda olduğunu belli etmesiyle ciddi rakip görünürken, (1) RECTIFER'in kilosu ağır olmasına rağmen son haftalarda çıkış yakalamasıyla mutlaka yazılmalıdır. (5) TARSUS RÜZGARI formunu bulmaya başladığını son koşusunu dördüncü tamamlayıp belli etmesiyle devreye girecek diğer isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.4.6.7.1

2.Ayak: 1.6.4.3.2.8.7.5

3.Ayak: 3.2

4.Ayak: 2.1.3

5.Ayak: 5

6.Ayak: 4.2.1.5