31 Ağustos Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (2) ÇELEMLİ, kazanabileceği koşudan Hişman Çizik, Vedat Abiş'e kafa yapınca fotoda ikincilikle safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

 

31 Ağustos Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5/D yarışta; (7) FLIGHT TIME, starttan 4 boy teredütlü çıkan safkan, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu üçünçü bitirirken, o gelişi ile 10 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

 

31 Ağustos Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Satış-2 yarışta; (9) MASAL MİNA, son 400’den sonra yapmış olduğu güzel sprinti trafik sorunları yaşamasına rağmen koşuyu üçünçü bitiren safkanın ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

 

31 Ağustos Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katılım gösterdiği günün 8.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; (8) AKÇAOVA, hareketli şiir gibi kazanan tay, 1.18.82’lik derecesi ile umut saçtı. Aynı gün diğer Şartlı-1’i kazanan ERDİ BEY'in 1,21,08’lik derecesinden daha iyi bir derece elde edip ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız. Aynı koşuyu UÇURAN TEPE. zorlanmadan 1.19.67'lik derecesi ile ikinci bitirirken, aynı gün diğer Şartlı-1’i kazanan ERDİ BEY'in 1,21,08’lik derecesinden daha iyi bir derece elde edip ilk Maiden yarışını güle oynuya kazanır notlarınızı alınız.

 

31 Ağustos Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katılım gösterdiği günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta 12 safkan start aldı. Son 200’den sonra ADAPINAR ve içindeki GÖKÇE KURT birincilik mücadelesinde F.S.M.Sansar at göstererek ADAPINAR kazanabileceği koşudan ikinci ayrıldı. Kocaeli'nde kum pistinde hayatının ilk yarışında 4.olan ADAPINAR, 11 gün sonra Bursa kum pistte 12. oldu. 17 gün sonra çim pistte kapalı gözlüğüne K ilave edilmesi ve ilk kez çim pistte çok farklı koştu. ADAPINAR, ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

 

31 Ağustos Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 4.Koşusu olan Hand-16 yarışta; koşuyu üçünçü bitiren GOOD FOR YOU, en az birinci ve ikinci olan safkanlar kadar başarılı koştu. Son üç yarışında İzmir Şirinyer Hipodromu'nda gücü nispetinde başarılı olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız, (6) BATIRAY, starttan 1.5 boy geç çıkan safkan, 12 safkan koşması koşu içinde trafik sorunları olması son 200 den sonra 7inci atın dışından gelmesi fotaya canlı girmesi koşuyu 7'inci bitirdi. İlk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun, günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

31 Ağustos Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 6.Koşusu olan Kv-8 yarışta; ikincilik üçüncülük mücadelesinde boyun farkıyla üçünçü olan safkan, hayatında 14 kez start alması 6 kez kum pistte kazandı. İlk yarışında daha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

31 Ağustos Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 7.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (4) SİLLE TOKAT, yarım boy - burun farklarla ikinci olan safkan, ilk yarışında uzayan mesafede kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

 

31 Ağustos Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katılım gösterdiği günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta 12 safkan start aldı. (10) GÖL LALEM, bekleme yarışı yaparak son vırajı 6'ıncı durumda dönen safkan, orta kulvardan son 250'den sonra liderliği alarak farkı 6.5 boya çıkartıp 1.19.71'lik derecesi ve jokeyi M.M.Bilgin ile kazanma başarısı gösterirken son 800: 0.52.04 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan BAĞLARBAŞI'nın 1.19.83 ve GÖKÇEKURT'un 1.21.09’luk derecelerinden daha iyi derece yaptı. Son iki Bursa çim pistinde koşusunda üçünçü oldu. İlk kez İzmir çim pistte start alarak Aksesuara GKR kez olması eklenmesi faydası olmuş olup ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. Koşuyu ikinci bitiren CENNET BAHÇESİ'nin ilk Maiden yarışında % 85 kazanmasını bekliyoruz.