07 Eylül Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (4) DİZDARIM, starttan 5 boy geç çıkış yapan safkan, son 100'de BAŞAR ile arasında 5 boy fark olmasına rağmen müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, farkı başa düşürmesiyle bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilirdi. İlk yarışında kazanabilecek güçte görülen DİZDARIM, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.

07 Eylül Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (6) QUEEN KIYMET, son 150'de altıncı durumdayken yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu dördüncü bitiren safkan, fotoya 1., 2. ve 3. olan safkanlardan daha canlı girdi. Hayatında ilk kez 1200 metre ve A.Kaçmaz ile start alan safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

07 Eylül Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan A-2/D yarışta; (9) SELANİK KISÇESİ, son 100'de önünde iki at olması trafik sorunları yaşamadan safkanların içine girmesi ile koşuyu üçüncü bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi, farklar boyun - boyun olması trafik sorunu yaşamadan sprintine devam etseydi koşuyu SELANİK KRALİÇESİ kazanırdı. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (11) WOLKA MARIA, son metrelerdeki kuvvetli atağı ile koşuyu beşinci bitiren safkan, fotoya 1., 2., 3. ve 4. olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

07 Eylül Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (6) SPOKESMAN, starttan 2 boy teredütlü çıkan safkan, son 100’den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu yakın aralarla üçünçü bitirirken fotoya 1.2 olan safkanlardan daha canlı girmesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.