Süratli KAYABERT Beyaz Bayrak Ayna Yarışı Yapabilir "BURSA"

1.Koşu: 2.5.4.8.6

2.Koşu: 5.10.7.8

3.Koşu: 3.5.6

4.Koşu: 5.2.1

5.Koşu: Uzun mesafedeki son yarışında önde koşunun yükünü çekerek fotoya kadar direnemese de mücadeleden tam kopmayıp  dördüncülüğü ile gelişme içerisinde gördüğüm (7)KAYABERT bu defa kısalan mesafede beyaz bayrak ayna yaparak kazanmasını beklediğim isimdir.

6.Koşu: Arap taylarının Maiden mücadelesinde; tabelada yer bulduğu son koşuları ışıklı (11) GELİŞİ GÜZEL'i ilk planda öneriyorum. Kum pistteki son yarışlarında adından söz ettiren formda (3) CANGÜNDÜZ en ciddi rakip görünürken, (5) GÖKOĞLUM yarış yaşamına çim pistte ikinci olarak başlamasıyla mutlaka yazılmalıdır. Yarış gördükten sonra idman görünümü kusursuz (1) AL TOLGA, yine ilk startı fazla etkili olmasa da aşama içerisindeki (13) KIZÇEM İPEK ve ilk defa koşacak olan (2) AYHANBEYİM ciddiyet kazandırdığı çalışmalarıyla devreye girebilirler.

7.Koşu: Çim pist performansı bu grubu geçmek için yeterli olan (1) TALHA PAŞA'yı rakiplerine göre bir adım önde görüyorum. İzmir çim pistindeki son yarışlarında adından söz ettiren (2) CANTALOUPE kendisini tanıyan jokeyi M.Kaya ile şansı yüksek diğer isim olup, uzunlarda ilerisi için ümit veren (7) MILLENIUM MAN mutlaka yazılmalıdır. Üst üste ikinci tamamladığı son koşularında kendisini bulduğunu belli eden (8) FOUDROYANT ile grubun istikrarlı ve formda diğer safkanı (5) CARAMEL MACCHIATO mutlaka yazılmalıdır.

8.Koşu: 1300 kum pistteki son A-3 koşusunu kazanırken buradaki rakiplerini geride bırakan (5) STORMY formunu devam ettirmesiyle yine favorimdir. Ankara ve İstanbul'da üst üste kazanıp en son Bursa'daki koşusunu üçüncü tamamlayan (2) MADRAS rakip görünürken, aralarında rövanş mücadelesi izleyeceğimizi düşünüyorum.

9.Koşu: Maiden koşuda ön plana çıkan bir isim olmayıp, sergilediği performansı yine de rakiplerinden biraz daha iyi olan (13) GÖNLÜCAN bir adım öndedir. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son beşinciliinde gösteren (4) ÇETİNŞAH en ciddi rakip görünürken, (6) HAS TARKAN ekürisi Behramkale ile birlikte start alacağı bu yarışında ses getirebilir. (3) BENHASAN yarış görerek gelişme kaydederken, (7) OĞUL FİRUZ daha sonraki ihtimaldir.

10.Koşu: 2000 çim pistte kazanıp ardından yine uzun mesafede tabela dışı kalan (8) SWEETY BELLA bu kez kısa mesafeye dönmesine rağmen uygun grupta ilk şans tanıdığımisimdir. 1300 çim pistteki başarılı ikinciliği sonrası kum pistteki yarışını fazla ölçü almadığım (4) HEROES rakip görünürken, son kum koşusu gücünün karşılığı olmayan (1) TESTIFY'e dikkat ediniz.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7

2.Ayak: 11.3.5.1.13.2

3.Ayak: 1.2.7.8.5

4.Ayak: 5.2

5.Ayak: 13.4.6.3.7

6.Ayak: 8.4.1

ÖZERDİNÇ Fit Durumuyla Kazanmaya Yakın "ELAZIĞ"

1.Ayak: Tabelada yer bulduğu son koşularında aşama içerisinde gördüğüm (6) DANCE WITH ANGEL en şanslı isimdir. Formunu bu grup için yeterli karşıladığım (3) BÜYÜK URLALI ile kum pistte daha farklı koşmasını beklediğim (7) ALEXA rakipleridir. Kilosu ağır olmasına rağmen formu iyi (1) GREY LEGEND güven verirken, (2) BLACK DEVRAN son ikinciliğine göre yazılmalıdır. (5) ŞEVKETİBOSTAN ise bu ayağın sürprizi olur.

2.Ayak: Son yarışlarındaki performansı ile formda olduğunu gösteren (2) GARONOR bir adım önde gördüğüm isimdir. Üst sıralardan düşmeyen (3)GRANDEAQUILA ve ağır kilosuyla ikinci bitirdiği son yarışını beğendiğim (5) KUMLUBEL yakın rakipleridir. Geçen hafta kuvvetli sprintiyle gelip ikincilik elde eden (8) MUHAREBE, adından söz ettirebilen (4) KORTVELİ GOGO ve son koşusunda fotoyu önde geçen (7) BABA NASUHİ sırasıyla yazılmalılar.

3.Ayak: Jokeyi N.Altın ile start alacak olan (4)KEMİYET GÜZELİ'nden farklı bir performans bekliyorum. Elazığ 1200 kum pistinde kazandıktan sonra Diyarbakır'daki koşusunda tabela dışı kalsa da (3) PELİTLİ en ciddi rakip görünürken, birlikte değerlendirilmeliler.

4.Ayak: Jokeyi F.Yardımcı ile start alacak olan (5) ÖZERDİNÇ'in form durumu gayet iyi olup, uzun mesafelerde etkili koşan safkan tek yazılabilir.

5.Ayak: Etkili yarışlarından sonra idman görünümü gayet iyi olan (7) ANADOLU ESERİ'ne ilk şansı tanıyorum. Diyarbakır'daki son uzun mesafeli koşusunu kazanan (5) MOONFAIRY en ciddi rakip görünürken, (1)ALSİMA kilosunun ağır olmasına rağmen mutlaka şanslıdır. Üst üste kazanan (6) PRENSES DURU ile son koşularındaki performansı gayet iyi olan (3) LUST FOR LIFE devreye girmesini beklediğim diğer isimlerdir.

6.Ayak: Tabelada yer bulduğu koşusundan sonra formu iyi olan (3)REBER sevdiği mesafede favorimdir. Beşinci tamamladığı yarışı ardından gelişme kaydeden (11) GEDİZKAYA sıkı rakip görünürken, tabeladan düşmediği son koşularında fit durumda olduğunu belli eden (2) KURTULUŞBEY yazılmalıdır. Son haftalarda etkili form yakalaması ile (10) DİKME AĞASI'nın da değerlendirilmesi taraftarıyım.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.3.7.1.2.5

2.Ayak: 2.3.5.8.4.7

3.Ayak: 4.3

4.Ayak: 5

5.Ayak: 7.5.1.6.3

6.Ayak: 3.11.2.10