Uygun Kilolu YAMATAİ'ye Güveniyorum "ANKARA"

1.Koşu: 4.3

2.Koşu: 1

3.Koşu: 2.4

4.Koşu: Çim pistteki başarılı performansı ile (5) BAŞKASAP, 1600 çim pistteki son Kv-7 koşusunu kazanan (2) GÜR BEYAZ ve istikrarlı yarışlar sergileyerek formunun zirvesinde gördüğüm (4) SABIR ÇİÇEĞİ ayırt edilmeden yazılmasını tavsiye edeceğim isimler.

5.Koşu: Arap taylarının Maiden mücadelesinde; dikkat çeken son üçüncülükleriyle (12) LULU en güvendiğim isimdir. İlk startını dördüncü tamamladıktan sonra sürekli daha iyiye giden (3) BAŞ AKTÖR ve önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son ikinciliğinde belli eden (4) BEDOBEY rakipleridir. 103 gün aradan sonra start alacak olsa da yeterli hazırlıklara sahip (6) DEVRİALEM ve yine istirahat döneminden sonra gelişme içerisindeki (2) ASAF BABA güvendiğim diğer safkanlardır. (7) HUSREV son üçüncülüğünde gelişme içerisinde olduğunu belli ederken, (8) RAJBERA son dördüncülüğünde makineden geç çıkmasına rağmen etkili koşmasıyla adından söz ettirmeye çalışacaktır. (10) ZORLUBEY bu yarışın sürprizi olur.

6.Koşu: Uzun mesafelere yatkın olması ve formunu üst seviyeye taşıması ile (2) EZERDÖVER'i bir adım önde görüyorum. Çim pistte üst üste kazanarak iyi bir form tutan (1) GÜNPINAR ile kendini bulmaya başlayan (7) SARNIÇ BEYİ yazılmasını tavsiye edeceğim isimlerdir. Önde istediği tempoyu bulması durumunda (3) GUBAZ etkili sonuç alabilecek güçte olup, (6) BAŞAR son yarışını kazandığı jokeyi V.Abiş ile yine ses getirebilir. Sonlardaki sprintini iyi ayarlaması durumunda (8) DİZDARIM'a da bence bir çarpı atılmalı.

7.Koşu: Yarış yaşamına 1200 kum pistte gösterişli birincilikle başlarken zorlanmadığı gibi elde ettiği 1.14.16 derecesiyle ilerisi için ümit vaadeden (5) SON OF COOGER yine birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Bugüne kadar kum pistte dört defa fotoyu önde geçen (1)HADAAF tecrübesini konuşturarak en ciddi rakibi olacaktır.

8.Koşu: Uzun mesafeli çim pist yarışlarında göstermiş olduğu performans ile bu sezon Ankara'da adından sıkça söz ettirerek formunu koruyan (6)YAMATAİ uygun kilosuyla tek yazılabilir.

9.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; etkili üçüncülükleri sonrası kısa bir süre istirahat ettirilen (4) LE PATRON bir adım önde gördüğüm isimdir. Koştuğu her yarışı sonrası daha iyiye giden (13) KIZIM NEJLA ile kum pistte ikinci olduktan sonra bir süre geri alınan (7)ÖRNEKSOY rakipleri olacaktır. (5) MANAL KOYU koştuğu her yarışı sonrası form ve tecrübe olarak kendini geliştirirken, (9) SEMİHAN ve (3) CAN ALICI'ya da dikkat edilmelidir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.2.4

2.Ayak: 12.3.4.6.2.7.8.10

3.Ayak: 2.1.7.3.6.8

4.Ayak: 5.2

5.Ayak: 6

6.Ayak: 4.13.7.5.9.3

KADİRGÜN Uygun Grupta Maiden'dan Çıkar "KOCAELİ"

1.Koşu: 5.10.1

2.Koşu: 5.2.4.3.1.8

3.Koşu: 3.4.8

4.Koşu: 6

5.Koşu: Kocaeli kum pistine uyum sağlayarak adından söz ettirdiği yarışlarında dikkatimi çeken (6) NAZLI ÇOCUK ile en son Bursa'da kazanarak bir süre dinlendirilen (1) PAMUKCU önde gelen isimlerdir. İdman görünümü iyi (3) KAFKAESQUE ile aşama içerisinde olduğunu gördüğüm (4) YAĞIZ EREN güven verirlerken, (10) AGAHBEY Maiden kazandıktan sonraki 1400 kum yarışında dikkat çeken üçüncülük elde etmesiyle değerlendirilmelidir. (5) BAL PERİSİ ise sürprizim olacaktır.

6.Koşu: İngiliz kısraklarının Handikap-16 koşusunda; istikrarlı son yarışlarıyla fit durumda olduğunu gördüğüm (4) DUBAI EXPRESS'i en şanslı isim olarak görüyorum. Düzlük sprinti ile rakiplerini avlamaya çalışacak olan (8) MISS TUANA ile son yarışlarında üst sıralardan düşmeyerek jokeyi E.Aktuğ ile uyum sağlayan (7) SKIPPER yakın rakipleridir. (3) MIRACLE OF VICTORY önde kuracağı temposuyla bitirmeye çalışacak olup, (2) THE RED SONYA sonlardaki sprinti ile ses getirmeye çalışacaktır. Kilosu ağır olsa da (1) DANIELAS DAUGHTER ve zaman zaman etkili koşabilen (5) ANOTHER LOVE sürprizde önerilerim.

7.Koşu: Kocaeli'de kazandıktan sonra Ankara'da tabela dışı kalan (9) BÜKEÇ'in formunu beğeniyor, idman görünümü de kusursuz olmasıyla ilk şansı tanıyorum. Ankara'daki son uzun mesafeli yarışında ikinci olarak gelişme gösteren (7) ÖZBATU ile son haftalarda iyi bir form tutan (4) BABAARİF rakip gördüğüm isimlerdir. Ön tarafta istediği tempoyu bulması durumunda (5) BERATIM ve tabeladan düşmeyen (8) TUNÇŞAH sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: 1400 kumda Maiden kazanarak ardından 1500 kum pistte ikincilik elde eden (7) WAR COMANDER'i jokeyi K.Tokaçoğlu ile en şanslı isim olarak görüyorum. Bugüne kadar iki defa kazanarak en son İstanbul çim pistindeki Gr-3 koşusunda daha güçlü rakipleri arasında tabelada yer bulan (4) RIDE THE LIGHTNING güvendiğim diğer isim olup, birlikte değerlendirilmeliler.

9.Koşu: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini İstanbul çim pistindeki son koşusunu ikinci bitirerek gösteren (3) KADİRGÜN uygun rakipleri arasında benim tek önerimdir.

10.Koşu: İzmir'deki son koşusunu 1600 kum pistte 1.51.14 ile kazanan (5) UZUN DALGA'nın fit durumu devam ederken jokeyi M.Çiçek ile yine birinciliğe yakındır. 1400 kum pistteki son yarışını 1.36.68 ile kazanan (2) SON OĞUL yine şansı yüksek bir isim olup, mesafe ayırt etmeden son iki koşusunda iyi bir performans gösteren (12) CENGAVER TAY'ı da değerlendiriniz.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.1.3.4.10.5

2.Ayak: 4.8.7.3.2.1.5

3.Ayak: 9.7.4.5.8

4.Ayak: 7.4

5.Ayak: 3

6.Ayak: 5.2.12