14 Eylül Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (4) CANBELGİN, İzmir çim ve kum pistte 3 kez start alan tayın en iyi derecesi 6 ınci olması ilk 3 yarışında safkana kulaklık takılıp bu koşusunda çıkarıldı. DB SK aksesuarı safkana takılması start ile birlikte koşunun liderliğini alarak beyaz bayrak ayna yaparak 4 boy farkla kazanma başarısı gösterirken, 1.12.46'lık derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan COWARD QUEEN'in 1.12.83'lük derecesinden daha iyi bir derece yaptı. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

14 Eylül Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (7) BEULIEU, son 100'den sonra atların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

14 Eylül Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; son 350'de DİRLİK, UZUN MEHMET'in kulvarina girmesi UZUN MEHMET'de bariyer dibine girerek dışında DİRLİK onun dışında GERÇEKÇİOĞLU 3 safkan 350 metre başa baş mücadelesinde boyun burun farkıyla koşuyu 1.21.43 derecesi ile UZUN MEHMET kazandı, İlk yarışında yine kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız. GERÇEKÇİOĞLU yakın aralarla üçüncü koşuyu bitirirken, 3 ay sonra start aldığı bu koşusunda nefes açan safkan ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

14 Eylül Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1700 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (8) BARİTON, son 50’de yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, fotoya canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız. (3) AHIRDAĞ, 6 boy startta kalan safkan, son 200’den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu yedinci bitirirken, fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.