OĞLUMSUN formda geldiği pistte bankom "BURSA"

1.Koşu: 1-8-5-2-4

2.Koşu: 1-7-9-11-5

3.Koşu: 2-6

4.Koşu: 3

5.Koşu: Günün ilk ayağı bana göre zorlu bir yarış ile başlıyor. Benim sıralamam; bir üst gruptaki son dikkat çekici dördüncülüğüne göre (2) CAN ARKADAŞ başta olmak üzere bu aralar formunda ilerlemeler kaydeden (1) BAŞARAN BEY, çim pistteki son yarışlarını beğendiğim (8) CENNET BAHÇESİ, ilk yarışında üçüncü olurken sondaki diri atağıyla ilgimi çeken ekürilerden (13) SULTAN NENE, dilbağı takılması yararlı gelip son yarışında başarılı bir ikincilik elde eden (7) BİRSUNUR, dört ay ara vermesine rağmen Kocaeli'de itinayla hazırlanıp gelen (6) YENİSİSTEM, koştuğu her yarış sonrası formunu ilerleten (12) KUTAN GÜZELİ ve artan formuyla (14) YILDIZ KARDEŞLER şeklinde olacaktır.

6.Koşu: İlerleyen yaşına rağmen başarılı yarışlar çıkartan ve idman pistinde de sağlıklı bir görünüm sergileyen (2) NİĞDE BEYİ bugün özlediği birinciliğe uzanabilir, favorimdir. Bu biniciyle start aldığı son yarışlarında başarılı olan (7) WINNY WINGS ve son koşusunda sert rakiplerinden etkilendiği görülen ciddi hazırlığa sahip (1) AĞUSTOS AHMET favorimin en yakın rakipleridirler.

7.Koşu: Kocaeli'deki son koşusunu bu mesafede kazandıktan sonra İstanbul'da düzenli idmanlarında güzel formunu koruduğu görülen (6) SOUND OF SUMMER yine kazanmaya en yakın isim. Ankara'daki son koşusunu 1400 kumda ağır sikletine rağmen kazanmayı başaran ve İstanbul'da iç pistteki hazırlığında beğenilen (3) FLAWLESS POWER ihmal edilmemeli. Sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde (7) WILD DANGER bu formuyla rakibinden rövanşı alabilir. Kısa bir aranın ardından hedeflediği bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçiren (1) DRAGON WINGS şanslı bir başka isim olup (4) GOD OF LOVE ve istikrarlı safkan (8) MY PRETTY GIRL son metrelerinin çekişmeli geçmesini beklediğim bu yarışta göz ardı edilmemeliler.

8.Koşu: Yarışları üst üste gelmesine rağmen son yarışlarını ve form durumunu beğendiğim A.Çelik'in bindiği (4) OĞLUMSUN'un kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

9.Koşu: Bir üst gruptaki son beşinciliğiyle dikkatimi çeken ve her geçen gün formunda ilerleme kaydeden (12) KESKİNŞAH, sevdiği pist-mesafede ilk planda şans verdiğim isim. Son dikkat çeken koşusu ile formunda ilerlemeler olduğu görülen (6) SON PARILTI ve kısa bir arası olmasına rağmen bu gruplarda ses getirebilecek kaliteye sahip (5) OZGAN favorimin öncelikli rakipleridirler. İstanbul'daki idmanlarında toparlanmış görülen (8) ARAPÇELİK'den bu kez farklı bir koşu bekliyorum. İdman pistindeki iyi görüntüsünü yarışına taşıması halinde tatminkar forma sahip (11) SİLAHLI kuponlarda bulunulmalıdır.

10.Koşu: Bir süre aranın ardından koşup dördünü olduğu yarıştan daha iyi duruma geldiğini idmanlarında belli eden gelişen kondisyona sahip (4) GÖKTUĞTAY ve dilbağı takısı denendiği son yarışını ölçü almadığım (10) KATRE TANESİ arasında geçmesini beklediğim bir koşu olup ayrımsız yazılmalılardır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-1-8-13-7-6-12-14

2.Ayak: 2-7-1

3.Ayak: 6-3-7-1-4-8

4.Ayak: 4

5.Ayak: 12-6-5-8-11

6.Ayak: 4-10

Formda safkan KAANHAKAN'dan yine birincilik bekliyorum "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-2-5-7-8-6-4

2.Ayak: 1-8-6-10-3-4

3.Ayak: 2-5-6-3-1-4-7

4.Ayak: 8

5.Ayak: 3-7-8

6.Ayak: 3-1