MAJESTIC ENDEAVOUR'un bir kez daha kazanmasını bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 7-3-5-1-8

2.Koşu: 5

3.Koşu: 3-2

4.Koşu: Starttan geç çıkmasına rağmen galip ayrıldığı son yarışındaki güzel formunu koruduğunu idmanlarında gösteren (6) ABONE başta şans verdiğim isim. Hücumda geç kalmaması halinde kazanabilecek güç ve forma sahip görünen (1) HALAY ikinci şans verdiğim isim. Stilindeki pilotu S.Boyraz'ı bulan (3) ALAVARA ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde beyaz bayrak ayna yapabilir. Geçen haftaki koşusunda sert rakiplerinden etkilendiği görülen (4) TURBODİZEL dişine göre grupta göz ardı edilmemeli. Yakalamış olduğu güzel formu devam eden ve uyumlu binicisi B.Çığla ile start alan (2) MİRKIZIM şanslı bir başka isim olup (5) SERHAT FIRTINASI kuponlarda bulunulmalıdır.

5.Koşu: Bursa'daki son yarışını ölçü almadığım (4) SİNSİN ATEŞİ hazır geldiği pistte bu kez daha farklı koşacak olup başta şans verdiğim isim. Gr-1'deki son yarışında yakın ara sekizinci olurken sergilediği performansını beğendiğim (6) BİLETÇİ KIZ ve son koşusunu fazlaca ölçü almadığım pist-mesafeye yatkın (1) BELKIS ANA favorimin öncelikli rakipleridirler. İdman pistinde sağlıklı bir görünüm sergileyen Abiş'in bindiği (12) İWOJİMA ihmal edilmemeli. Sert gruptaki son yarışında başarılı bir üçüncülük yaparken o koşusunda dilbağı denenen Karataş'lı (9) MİNİK ANNE şanslı bir başka isim olup son dördüncülüğüyle ilgimi çeken ciddi hazırlığa sahip (13) SİLAHLIKIZ kuponlarda bulunulması gereken safkandır.

6.Koşu: Bu tip gruplarla koşup kazandığı yarışlarındaki mükemmel formunu Ankara'daki düzenli hazırlığıyla koruyan (8) CHAİKA eküri koşma avantajına sahip bulunup tamamen taktik yarışı olan bu koşuda ilk şans verdiğim isim. Tabela içerisinde kendisine yer bulduğu son koşuları ve form durumu çok iyi diğer ekürilerden (11) MOONLIGHT FAIRY ve sonlarda etkili sprint yapabilen (5) SNOW BIRD ihmale gelmez. Her geçen gün sezon başındaki formuna ulaşmaya başlayan Ankara'da iyi hazırlanan (2) LADY SECRET şanslı bir başka isim olup sürprizi ise yakalamış olduğu güzel formuyla arka arkaya başarılı koşular sergileyen (10) ESTIMATE'den bekliyorum.

7.Koşu: Koştuğu iki yarışından da 1300-1400 çim pistte galibiyetle ayrılmayı başaran (6) MAJESTIC ENDEAVOUR'un süren formu ile yine kazanmasını bekliyor, H.Karataş ile günün bankosu olarak öneriyorum.

8.Koşu: Bu tip mesafelerdeki son sentetik pist yarışlarında istikrarlı bir performans sergilemesine rağmen bir türlü hedefe uzanamayan ve güzel dereceli galoplarla hazırlanan (5) EL AUDAZ bugün özlediği birinciliğe kavuşabilir, Karataş ile en şanslı isimdir. Sentetik pistte oldukça başarılı bir performans sergileyen (4) COOL STAR'a mesafe biraz kısa görünse de G.Kocakaya ile ihmale gelmez. Yarışları üst üste gelmesine rağmen form durumunu beğendiğim (6) MY PRETTY GIRL şanslı bir başka isimdir.

9.Koşu: Çim pistte iki yarış koştuktan sonra idman pistinde hem formunu hem de kondisyonunu geliştirmiş görülen Kocakaya'lı (2) BLUE SHARK bu kez kazanıp Maiden'dan çıkabilir. Bir kez start alıp Ankara'da başarılı bir üçüncülük yapan (5) KARPATYA daha iyi durumda gireceği bu yarışta favorimin rakibi olup sürprizi ise sürekli formunun üzerine koyan (12) TERRUBIA'dan bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-1-3-4-2-5

2.Ayak: 4-6-1-12-9-13

3.Ayak: 8-11-5-2-10

4.Ayak: 6

5.Ayak: 5-4-6-1

6.Ayak: 2-5-12

GLOWMANE ve MARTİNA cazip Yeşiloba programının tekleri "ADANA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2

2.Ayak: 8-5-1-7-10

3.Ayak: 1-3

4.Ayak: 1-3-4-5

5.Ayak: 3-2-1-4-7

6.Ayak: 2-8-6

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-2-1-4-7

2.Ayak: 2-8-6

3.Ayak: 6-4-1-3-7

4.Ayak: 1-2-3

5.Ayak: 6

6.Ayak: 1-2-5-6-10