EL AUDAZ'ın Form ve Hazırlıkları Gayet İyi "İSTANBUL"

1.Koşu: 7.3.1.5

2.Koşu: 5

3.Koşu: 3.4.2

4.Koşu: Arap safkanlarının Handikap-16 mücadelesi ile başlayacak olan ilk ayakta; son haftalarda etkili bir form yakalayan uygun kilolu (9) SHEHZADE'yi biraz daha şanslı durumda görüyorum. İki hafta önce 1400 çimde kazanırken makineden geç çıkmasına rağmen iyi bir performans sergileyen (6)ABONE ile bu yarışında daha farklı koşmasını beklediğim (5) SERHAT FIRTINASI rakipleridir. (2) MİRKIZIM 1600 çim pistte dişilere ait olan son  koşusunu kazanırken, (1) HALAY ağır kilosuna rağmen bekleme yaparak rakiplerini avlayabilir.

5.Koşu: Dişi 3 yaşlı Arap taylarının yarışında; son üçüncülüğünde dilbağı takılarak etkili olan (9) MİNİK ANNE jokeyi H.Karataş ile en güvendiğim isimdir. Aynı koşuyu bu rakibinin baş farkıyla gerisinde dördüncü bitiren (13) SİLAHLIKIZ ile farklı koşmasını beklediğim (6) BİLETÇİ KIZ rakip gördüğüm isimlerdir. (5) YELDA TAY sprinter bir kısrak olup sonlarda geç kalmadığı taktirde adından söz ettirebilir. Kendisini tanıyan jokeyi M.Çiçek ile (1) BELKIS ANA ve çim pistte gücünü kanıtlayan kısrak (4) SİNSİNATEŞİ'ne de dikkat etmek gerekir.

6.Koşu: İngiliz kısraklarının Gr-1 mücadelesinde; Ankara'daki son koşusunu erkek rakiplerinin yanında üçüncü bitiren (11) MOONLIGHT FAIRY bu kez himcinslerinin yanında yapacağı düzlük sprinti ile rakiplerini avlayabilecek güçtedir. Uzun mesafelerde ümit veren bir isim olan (7)BİZİMİÇİN bu ayakta etkili koşmasını beklediğim diğer isim olup, üst üste kazandığı yarışlarıyla müthiş bir form tuttuğunu gösteren (8) CHAIKA uyum içerisindeki jokeyi V.Abiş ile serisini sürdürmeye çalışacaktır. Her geçen gün gelişme içerisindeki (2) LADYS SECRET bu yarıştaki sürprizim.

7.Koşu: Bursa 1200 çim pistindeki son Kv-6 yarışını kazanırken iyi durumda olduğunu belli eden (1) MYBOYTOMO yine ilk şansı almayı hak ediyor. Çim pistteki son Gr-2 koşusunu altıncı bitiren (7) YABLANİTSA bu rakipler arasında çok daha iyi netice almasını beklediğim bir isim olup, start aldığı iki koşusunu da jokeyi H.Karataş ile kazanan (6) MAJESTIC ENDEAVOUR yine fotoyu önde geçebilecek güçteki diğer isimdir.

8.Koşu: İlk koşusunu Ankara kumunda üçüncü bitiren (5) KARPATYA'yı en şanslı isim olarak görüyorum. Bugüne kadar iki defa start alarak çim pistte tabeladan düşmeyen (2) BLUE SHARK en ciddi rakip gördüğüm kısrak olup, 105 gün aradan sonra start alacak olsa da eküri avantajlı (8)MISSPETIT şansını yüksek bulduğum isimdir. En son çim pistte ikincilik elde eden (12) TERRUBA'nın da formu yeterli olmasıyla dikkat ediniz.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.6.5.2.1

2.Ayak: 9.13.6.5.1.4

3.Ayak: 11.7.8.2

4.Ayak: 1.7.6

5.Ayak: 5

6.Ayak: 5.2.8.12

Son Yarışına Göre WOLKA MARIA Diyorum "ADANA"

1.Koşu: 2.6.1.3

2.Koşu: 8.5.1

3.Koşu: 1

4.Koşu: 3.1.2.4

5.Koşu: Diyarbakır kumunda kazanıp ardından Adana çim pistinde de fotoyu önde geçen (2) ŞAL KIZI ile son koşularını bu grup için başarılı bulduğum (3) DURDUR BENİ önde gelen isimlerdir. (4) GÖKKARA her geçen gün gelişme gösterirken, kısa mesafeleri seven seri kısrak (5)ÇILGINSEBAHAT mutlaka değerlendirilmelidir. (8) NERVOOUS GIRL dördüncü tamamladığı yarışı sonrası formunu üst seviyeye taşırken, çıkışa geçen (7) DAMLA ile istirahat ettirildikten sonra toparlanmaya çalışan (1) BASGİT daha sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Grubun tecrübeli ismi (2) EL LORD bu grubu geride bırakarak Maiden'e veda edebilir. Formunu bulmaya başladığını son üçüncülüğünde gösteren (8) KABA RÜZGAR ile son yarışında makineden çıktıktan sonra faullere maruz kalarak şansını baştan yitirip kendi halinde yedinci olan (10) OCEAN WAVE rakip gördüğüm taylardır.

7.Koşu: 1400 kum pistteki son A-2 yarışını daha güçlü rakiplerinin yanında beşinci bitirirken düzlüğü 10.dönüp güçlü sprinti ile gelerek dikkatimi çeken (6) WOLKA MARIA bu kez daha müsait grupta kazanmasını beklediğim isimdir.

8.Koşu: İstanbul çim pistindeki son Kv-8 yarışını 1900 metrede beyaz bayrak ayna yaparak kazanan (2) JAN BOLD devam ettirdiği formuyla yine ilk şans tanıdığım isimdir. 62 kilo ile start alacak olan çimci (1) HARD VORKER üç ay aradan sonraki yarışını ikinci bitirerek daha iyi duruma gelmesiyle rakip görünürken, son Gr-1 koşusunu güçlü rakiplerinin yanında yedinci bitiren (3)MOUNTAIN şans tanıdığım diğer safkandır.

9.Koşu: Yarış yaşamının ilk startını Ankara çiminde ikinci bitiren (6) MARTINA'nın form ve tecrübe gelişmesiyle rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Başarılı ikincilikleri sonrası ara vererek yedinci tamamladığı yarışında nefesi yetmeyen (2) KOCAUMAR, her geçen gün daha farklı duruma ulaştığını gördüğüm (9) RUN BORN ve tecrübeli isimlerden (10) STELLA GIRL sırasıyla rakip olarak tavsiye edeceğim isimlerdir.

10.Koşu: Bursa çim pistindeki son üçüncülüğünde yarışa geç adapte olan (5) MOON AND SUN'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Sonlardaki etkili sprinti ile (1) SEMİH BEY rakiplerini geride bırakabilecek güçte olup, (6) PERİ ANA inişli çıkışlı performansıyla son dört yarışında iki birincilik elde etmesiyle değerlendirilmelidir. Ankara 1400 çim pistinde kazanan (2) CAMBAZ formunu korurken, çim pist performansı daha farklı olan (9) BABY FACE'den sürpriz gelebilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.3.4.5.8.7.1

2.Ayak: 2.8.10

3.Ayak: 6

4.Ayak: 2.1.3

5.Ayak: 6.2.9.10

6.Ayak: 5.1.6.2.9