EXTRA HUNTER Formunu Buldu "BURSA"

1.Koşu: 4.8.1.2

2.Koşu: 5.3.7.2.8

3.Koşu: 4.5

4.Koşu: İlk defa start alacak olan taylarda hazırlık yönünden grubun en pişkin isimlerinden olan (5) BOSPHORUS BLUE ile (2)ERIDANUS ön planda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim taylardır. (4) REZONANS son günlerde idman pistinde daha farklı görünmekte olup, (3) PRENS KAYRA önemli gelişme göstermesiyle yazılmalıdır. (7) HERAKLION her geçen gün daha iyiye giden bir isim olmasıyla devreye girebilir.

5.Koşu: Şartlı-19 yarışta; İzmir 1600 kum pistindeki üçüncülüğü sonrası formunu daha da üst seviyeye taşıyan (5) EXTRA HUNTER'ı uygun görünen grupta tek yazmanızı tavsiye ederim.

6.Koşu: Uzun mesafedeki son çim yarışında önde numara götürerek etkili üçüncülük elde eden (10) MADAM LUDMILA bu defa kazanabilir. Tabelada yer bulduğu son koşusu ile çıkış içerisinde olduğunu gösteren (3) GİRİSKİN şansı yüksek diğer bir isim olup, (2) DİLBER 1400 çim pistte kazanıp bu defa uzayan mesafede start alacak olmasıyla yazılmalıdır. Çim pist performansı iyi olan (6) GRAND MISSION'u da yazmanızı ediyorum.

7.Koşu: İstanbul çim pistindeki son yarışını beşinci bitiren (3) SELLYBOY bu defa biraz daha müsait rakiplerinin yanında farklı koşmasını beklediğim isim olup, üst üste kazanarak son Gr-1 koşusunda güçlü rakiplerden etkilenen (1) STEPS OF IRON birinciliğin güçlü diğer adayıdır.

8.Koşu: Kocaeli 1400 kum pistindeki son koşusunu 1.35.92 ile kazanan (10) SİNOPLU MERVE iyi durumunu korumasıyla yine ilk şansı almayı hak ediyor. Bu yarışı ile çıkış yakalamasını beklediğim (6) EYMENAĞA ile mesafeye yatkın (4) ANAYURT öncelikli şans tanıdığım isimlerdir. Başarılı ikinciliklerinden sonra Kocaeli'deki koşusunu tabela dışında bitiren (1) SARIYERLİ bu grupta iyi koşabilecek güçte olup, (2) BOZHAYAT İzmir çim pistinde art arda kazanarak kum pisde de yatkın olmasıyla bence ses getirecektir.

9.Koşu: Arap taylarının 1400 kumdaki mücadelesinde; yatkın olduğu pist ve mesafede (9) TACETTİN BEY önde gelen isimdir. Formu bu grup için yeterli (8) NİNOŞ CAN ile hazırlıklarında toparlanmış görünen (9)ŞANSLIENES rakipleridir.(12)GAYECAN dikkat çeken son ikinciliğinde gelişme kaydederken, (5)DEMİRKARDEŞLER'den etkili performans sergilemesini bekliyorum. (14) İPAR bir süre aradan sonra Kocaeli  kumunda üçüncü olurken, (2) BALKI TAY son koşularına göre bu defa daha müsait grupta ıskalanmamalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.2.4.3.7

2.Ayak: 5

3.Ayak: 10.3.2.6

4.Ayak: 3.1

5.Ayak: 10.6.4.1.2

6.Ayak: 10.8.9.12.5.14.2

BOZTEPEBEYİ ve KAZANCI Kazanmasını Beklediğim İsimler "ELAZIĞ"

1.Ayak: 105 gün aradan sonraki yarışını beyaz bayrak ayna kazanan (6) BELFAST'ın formunu devam ettirmesiyle yine rakiplerine üstünlük sağlayabileceği görüşündeyim. (1) KUMLUBEL 62 kiloya rağmen sonlardaki sprinti ile kazanmaya çalışacak olup, (2) ASABİ'yi jokeyi F.Yardımcı ile mutlaka yazmanızı öneririm. (8) ALUCARD son üçüncülüğünde aşama içerisinde görünürken, (7)HANDSOMEMAN bir süre aradan sonra koşacak olsa da dikkate alınmalıdır. (3) BABA NASUHİ grubun formda isimlerinden olup, (5) SECRET SOUL'dan sürpriz gelebilir.

2.Ayak: Son yarışını kazanmasına rağmen aprantisinin kilosunun koşu sonrası tartı kontrolünde 2300 gram eksik çıkmasından dolayı geriye atılan (5) BOZTEPEBEYİ programdaki birinci tekimdir.

3.Ayak: Her yarışı bir öncekinden başarılı olması ile (8) CRESCENT MOON rakiplerine üstünlük sağlamasını beklediğim isimdir. Grubun formda diğer safkanı (9) TECER BEYİ en ciddi rakip görünürken, önde boş kalması halinde (2) SIESTRA ağır kilosuna rağmen beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacaktır. (11) BABA AYBARS iyi hazırlanarak jokeyi F.Yardımcı ile bu ayağın değerlendirilmesi gereken diğer ismidir.

4.Ayak: Jokeyi F.Yardımcı ile start aldığı yarışlarında üst sıralardan düşmeyip en son koşusunu beşinci bitiren (4) KAZANCI pist ve mesafeye yatkın olmasıyla programdaki ikinci tekimdir.

5.Ayak: İlk yarışındaki ikinciliğinde kabiliyetli bir isim olduğunu gösteren (3) BANAZ OVASI bu kez kazanmaya yakın olup, (4) GHOSTBUSTER tabeladan düşmediği son koşularıyla şansını yüksek bulduğum diğer isimdir. (7) KING KARACA ilk kez start alacak olsa da her geçen gün daha iyi duruma gelirken, (2) ALTINIŞIĞIM etkili ikinciliği sonrası daha iyi duruma ulaşmasıyla yazılmalıdırb. (8) SUPERLINE bu aralar yarış hazırlıklarında daha farklı görünürken, (6) KANEKONUN OĞLU sürpriz yapabilir.

6.Ayak: Üst üste kazanan (2) GÖZE ÇARPAN'ın iyi durumu devam etmesiyle yine fotoyu önde geçebilecek güçtedir. Son koşusunu bu rakibinin gerisinde ikinci bitiren (4) CAN EFTELYA rakip görünürken, (12) DÜRENDİŞİMile (8)BAHELE etkili yarışları sonrası formlarının devam ettiğini gördüğüm diğer safkanlar.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.1.2.8.7.3.5

2.Ayak: 5

3.Ayak: 8.9.2.11

4.Ayak: 4

5.Ayak: 3.4.7.2.8.6

6.Ayak: 2.4.12.8