13 Ekim Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-17 yarışta 5 safkan start aldı. (2) KING RUNNER, 4 safkanın binicileri atlarını tutarken KING RUNNER'in jokeyi Özcan Yıldırım atının üstünde teşvik etmesi safkan aynı yere basarak son 200'de sonuncu son 100'den sonra koşuya kendini veren safkan yarışı üçünçü bitirirken fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında bu koşusunu unutun kazanabilecek güçte olduğu görüldü.

13 Ekim Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Kv-7 Sedat Üründül Koşusu'nda 7 safkan start aldı. (4) EL MAESTRO, son metrelerde Özcan Yıldırım'la yaptığı güzel sprinti ile fotoya girerek PEEKABOO'yu fotoda baş farkıyla avlıyarak yarışı üçünçü bitirirken, ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken notlarınıza alınız.

13 Ekim Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; (4) MADCAP, barıyer dibinden koşuyu fazla zorlanmadan 1.26.95’lik derecesi ile ikinci olan tay, ilk Maiden yarışında edindiği koşu tecrübesi ile kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

13 Ekim Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan A-3 Prens Halim Sait Türkhan Koşusu’nda 6 safkan start aldı. (3) EGREGIOUS ROCK, son viraj dönüldükten sonra fazla trafik sorunu yaşamadan % 100 ikinci olabileceği koşuyu dördüncü bitiren safkan, ilk yarışında bu koşu sıralaması ve derecesini ölçü almayın kazanabilecek güçte olduğu görülürken, görülürken notlarınıza alınız. (4) ANABELLA, son metrelerdeki güzel sprinti ve 1.10.59’luk derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

13 Ekim Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5/D yarışta; (6) MADAM ELLİ, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu altıncı bitiren kısrak, fotoya 1., 2., 3., 4. ve 5. olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

13 Ekim Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1500 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (3) CEBEALP, son metrelerdeki kuvvetli atağı ile fotoda YÜCEKAN'dan ikinciliği baş farkıyla kurtaran safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

13 Ekim Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1500 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-6/D yarışta; (5) ŞEN ÜMİT, kazanabileceği koşudan neden ikinci oldu. Son viraj dönüldükten sonra koşuyu kazanan (7) MAKUL, son 400'den sonra (5) ŞEN ÜMİT'in önünde gezinmesinden dolayı iki kez zikzak yapmaktan dolayı zaman kaybetmesi ile % 100 kazanabileceği koşuyu ikinci bitirdi. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız

13 Ekim Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1500 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-5/Y2 yarışta; (2) KING BORA, son 200'de dışa doğru açılarak zaman ve aksiyon kaybederek yarım boy - yarım boy farklarla koşuyu 1.28.63’lük derecesi ile üçünçü durumda bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

13 Ekim Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta; (11) YEK GÜLÜM, son 50’de yaptığı müthış sprinti ve Kadir Tokaçoğlu ile liderliği alıp 2 boy da fark yaparak 1.30.90’lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.56.48 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan ÇATAL PINAR'ın 1.32.96 ve ILCIN HATUN'un 1.31.94’lük derecelerinden daha iyi derece yapması ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız