15 Ekim Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (5) UYGURUNOĞLU, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. İlk kez Akın Sözen safkana binerken, 1.23.28’lik derecesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

15 Ekim Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2400 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (7) DİYATOME, son 200'den sonra içindeki ALAVARA ile fotoya kadar başa baş mücadelesinde her iki safkanda foto finişe kalarak sanki ALAVARA kazanmış gibi görünmesi foto finiş doğru karar vererek burun farkıyla koşuyu DİYATOME, 2.47.48’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.52.64 oldu. Güzel form durumu ile ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız. (5) ALAVARA ve dışında (7) DİYATOME arasındaki başa baş birincilik mücadelesinde foto finişe iki safkan kalması göz yansıtması ALAVARA görünmeden foto Finiş yanılmaz burun farkıyla koşuyu DİYATOME kazanıp ALAVARA koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülerek notlarınıza alınız.

15 Ekim Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz kısraklarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Gr-3/D Zühtü Erişen Koşusu’nda 12 safkan start aldı. (6) FİLYOS, bekleme yarışı yapan kısrak, son metrelerde müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken o gelişi ile bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilirdi. İlk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız. (2) BEST OF CANAN, son 100’de faullere maruz kalan safkan, koşuyu 5'inci bitirirken ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun çok farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte görülerek notlarınızı alınız

15 Ekim Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-22 yarışta; (4) KOCAVEZİR, son 150'den sonra trafik sorunu yaşayan safkan, koşuyu 4 bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

15 Ekim Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (11) JUMBO JET, bekleme yarışı yapan safkan, son 150'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, fotoya canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.