İyi Durumdaki RAIN MELODY Bir Adım Önde "İSTANBUL"

1.Koşu: 10.2.3.5.8.1.6

2.Koşu: 2.1

3.Koşu: 4.3.5.2

4.Koşu: 6.12.1.8

5.Koşu: İstikrarlı koşarak son çim yarışlarında üst sıralardan düşmeyen (3) RAIN MELODY usta jokeyi H.Karataş ile kazanmasını beklediğim isim olup, bence tek yazılabilir.

6.Koşu: Sentetik kumdaki son uzun mesafeli koşularında adından söz ettiren (8) VERTIGO'yu rakiplerine göre biraz daha şanslı görüyorum. Jokeyi G.Kocakaya ile iki yarış önce etkili ikincilik elde eden (4) DOĞU PRENSİ sonlardaki kuvvetli sprinti ile rakiplerini geride bırakacak güçtedir. (3) TATANGA bu yarışı ile çıkış yakalamasını beklediğim bir isim olup, (10) WINNY WINGS Kocaeli ve Bursa'daki son ikinciliklerine göre ıskalanmamalıdır.

7.Koşu: Sabırlı bekleme yaparak (1) ŞANVERDİ rakiplerine formda jokeyi G.Kocakaya ile üstünlük sağlayabilir. İzmir çim pistinde beşinci olduktan sonra iyi hazırlanan (5) ROCK IRON ile adından söz ettirdiği yarışları sonrası daha iyi duruma gelen (4) SÜPERMEN rakipleridir. (2) BANA MÜSADE İzmir 1300 çim pistinde kazanarak formunu devam ettirirken, (6) LEONİDAS 1500 sentetik kumda kazanarak formunu sürdürmesiyle yine ses getirebilir. Ara verdikten sonra piste çıkacak olan (8) ÖZGÜNSTONE bu ayağın sürprizidir.

8.Koşu: Mükemmel bir form tutarak son üç koşusunu üst üste kazanan (7) HAZNEDAR birinciliklerine yenisini ekleyebilir. Adana çimindeki son uzun mesafeli yarışını kazandıktan sonraki iyi durumu süren (3) KILINÇBEY ile Ankara'da tabela dışı kalarak gelişme gösteren (5) EPARVEN rakipleri olacaktır. 1500 sentetik kumda kazanan (2) AĞA TURBO ile son Kv-6 yarışını ölçü almadığım (6)ÇAĞGÜR bu ayağın dikkate alınması gereken diğer isimleridir.

9.Koşu: Grubun formda ve tecrübeli ismi (5) KUKİTAY bu kez kazanarak Maiden'dan çıkabilecek güçte olup, yarış yaşamına dikkat çeken üçüncülükle başlayan (4) IĞDIR KIZI çok daha iyi sonuç alabilecek güçte gördüğüm diğer kısraktır. Birlikte değerlendiriniz.

 

10.Koşu: Son haftaların yükselişe geçen ismi (7)MISTER EFEHAN'dan mesafe avantajıyla bu kez birincilik bekliyorum. Mesafeye yatkın (1) ANADOLU DESTANI jokeyi M.Kaya ile üst sıraları zorlayacak güçte bir isim olup, son yedinciliğinde geç kalan (12) LA CACARACHA ve bir süre aradan sonraki yarışını sekizinci bitirdikten sonra gelişme gösteren (6) JAKOBOY bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3

2.Ayak: 8.4.3.10

3.Ayak: 1.5.4.2.6.8

4.Ayak: 7.3.5.2.6

5.Ayak: 5.4

6.Ayak: 7.1.12.6

BLACKBOY Bu Grubu Geçecek Güçte "ELAZIĞ"

1.Ayak: Ağır kilosu ile start alacak olmasına rağmen formu yeterli düzeydeki (1) DAYI AHMET ve son günlerde aşama gösteren (9) SAĞLAM TAY bu ayağın öncelikli isimleridir. (5) GECE IŞIĞI kazandığı yarışından sonraki formunu korurken, (2) UÇAN EJDERHA jokeyi F.Yardımcı ile mutlaka yazılmalıdır. Süratli yapısıyla (6) NEFESİMSİNSEN, toparlanmakta olan (3) ATİKKIRAN ve kendini bulmaya çalışan (4) BERKAY FIRTINASI daha sonraki ihtimaller.

2.Ayak: Her yarışı bir öncekinden başarılı (3) CEYDACANIM bu kez kazanacak güçtedir: Grubun en formda isimlerinden olan (2) GUPSEZEN ile 1900 kumda kazanan (6) KAPGEL rakip gördüğüm isimlerdir. Diyarbakır 1200 kum pistinde 62 kilo ile son koşusunu kazanan (7) NURBAŞI ile çıkışa geçtiğini son koşusunu ikinci tamamlayarak gösteren (8) UÇARIMIN KIZI'na da dikkat edilmeli.

3.Ayak: Kısa mesafelerdeki son yarışlarında adından söz ettirerek formda olduğunu gördüğüm (2) BLACKBOY'un kazanmasını bekliyorum, bence tek yazılması uygundur.

4.Ayak: Yarış yaşamına kolay kazanarak başlayıp ilerisi için ümit veren (5) ROSA LUXEMBURG yine önde gelen isimdir. Üst üste fotoyu önde geçerek en son koşusunu dördüncü bitiren (1) MY GAZELLE yakın rakibi olup, (2) MISS ROYAL 1200 kumda Maiden kazanarak iyi durumu sürmesiyle değerlendirilmelidir. Son koşusunu dördüncü tamamlayıp daha farklı duruma ulaşan (3) BAL BİKE'yi de dikkate almanızı tavsiye ederim.

5.Ayak: Son yarışlarındaki ikinciliklerinde fit durumda gördüğüm (1) DİLDE HANIM'ın ağır kilosuna rağmen bu rakipleri arasında kazanmasını bekliyorum. Son koşusunu üçüncü bitirdikten sonra iyi hazırlanan (9)WARŞİRİN ile son yarışında jokeyini düşüren (2) ÇUBUK KIZI sonraki ihtimallerdir.

6.Ayak: Eküri koşma avantajına sahip bulunan (13) CHEAT rakiplerinden bir adım öndedir. Tam olarak beklenen yarışlarını yapamasa da (1) ASABİ bu gruba gücünün yetmesini beklediğim isimdir. Tabelada yer bulduğu koşusu sonrası daha iyi duruma gelen (2) SAF KROM ile bu aralar iyi bir form yakalayan (5) AMIGDALA dikkate alınması gereken diğer isimler.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.9.5.2.6.3.4

2.Ayak: 3.2.6.7.8

3.Ayak: 2

4.Ayak: 5.1.2.3

5.Ayak: 1.9.2

6.Ayak: 13.1.2.5