OĞLUMSUN'un Kazanmasını Bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 2.4.6

2.Koşu: 6.7.8

3.Koşu: 2

4.Koşu: Formunu bulmaya başladığını son ikinciliğinde gösteren (8) HÜR UÇAN'ı başta değerlendirmenizi öneriyorum. 2000 metredeki son koşusunu kazanırken bu rakibini geride bırakan (4) OLGUNALP yine şansı yüksek bir isim olup, atbaşı üçüncü tamamladığı son koşusu ilgi çekici (1) DOĞU YILDIZI iddialıdır. Çim pistteki ikincilikleri sonrası iyi hazırlanan (2) HALAY güven verirken, her ne kadar kilosu ağır olsa da (3) FIRTINALAR DİYARI ve biraz yakın ara koşmasına rağmen (6) ALAVARA bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

5.Koşu: Dişi Arap taylarının Gr-3 yarışında; kulaklık çıkartılarak start aldığı son koşusunu 1300 çimde kazanan (2) BİLETÇI KIZ yine en güvendiğim isimdir. Dördüncü tamamladığı yarışı sonrası Bursa'da hazırlanan (1) BELKIS ANA ile İstanbul sentetik ve İzmir çim pistinde üst üste kazanan (5) HAZBALIK rakip gördüğüm kısraklardır. (8) MİNİK ANNE sonlardaki sprintine güvendiğim bir isim olup, (3) DİDİ RUMAJA beğendiğim son ikinciliğinde buradaki rakiplerinin çoğunu geride bırakmasıyla iddialı olacaktır. Çim pistteki son üçüncülüğü başarılı (6) MARKİZ ve 1400 çimde Gr-1 kazandıktan sonraki yarışında aynı başarıyı gösteremeyen (7) MARLIN devreye girebilecek kısraklardır. (12) SİLAHLIKIZ yatkın olduğu pistte start alacak olup, (9) NATUREL'in Bursa'daki son ikinciliğine göre değerlendirilmesi taraftarıyım.

6.Koşu: Uzun mesafedeki son sentetik kum pist koşusunu kazandıktan sonraki formu devam eden (5) SOYDERE yine birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Çim pistteki son üç yarışından birincilikle ayrılıp süper formu devam eden (10) HAZNEDAR ciddi rakibi olup, ayırt edilmeden yazılmalarını tavsiye ediyorum.

7.Koşu: Çim pistte gücünü kanıtlayan (1) OĞLUMSUN son yarışında Bursa'da start alıp pistin ters olmasından etkilendiğini düşündüğüm bir isim olup, Ankara çiminde gayet başarılı bir performans sergilemesi ve jokeyi Gökhan Kocakaya ile bence tek yazılabilir.

8.Koşu: Yarış hayatının ilk koşusuna ilk başlarda adapte olamayıp son 300'e yedinci girerek özellikle son 50'deki kuvvetli sprinti ile ikinci olurken güçlü bir isim olduğunu belli eden (3) BORREGO sıkı hazırlanması ile kazanmasını beklediğim taydır. Yine ilk startındaki ikinciliği etkili olan (6)MADCAP formunu geliştirmesi ile en ciddi rakip görünürken, her yarışı bir öncekinden başarılı (2) AL TAN kazanarak Maiden'dan çıkacak güçtedir.

9.Koşu: Bursa'dan iyi hazırlanarak gelen (1) BAZİLO'yu sevdiği pist ve mesafede en şanslı isim olarak görüyorum. 1400 çim pistte Maiden kazandıktan sonraki formu devam eden (8) AZERİ DAMAT bu grupta da adından söz etirecek güçte görünürken, formu yeterli (2) BERTANHAN mutlaka değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.4.1.2.3.6

2.Ayak: 2.1.5.8.3.6.7.12.9

3.Ayak: 5.10

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3.6.2

6.Ayak: 1.8.2

Formda ve İstikrarlı Safkan UMUTBEY En Güvendiğim İsim "ADANA"

1.Koşu: 3.1

2.Koşu: 1

3.Koşu: 3.1.6.2

4.Koşu: 5.4.2.6

5.Koşu: Ankara'dan iyi hazırlanarak gelen (2) AKINAY ile son koşusunu bu tip grupta 1300 çim pistte kazanan (1) NEZENGÜL önde gelen isimlerdir. Yarış yaşamına çimde kazanarak başlayıp daha sonra kum pistte tabela dışı kalan (3) ERDİ BEY ile formunu yeterli karşıladığım (4) TRAKUS şansı yüksek diğer taylardır. Etkili ikinciliğinden sonra gelişme gösteren (11) GÖL LALEM ile beğendiğim çim pist üçüncülüğü ardından daha farklı duruma ulaşan (9) SİYAH ATEŞ sırasıyla güvendiğim diğer isimler.

6.Koşu: Ankara çim pistinde üst üste kazanıp en son dördüncü olan (2) ADALIBEYİ süratli yapısıyla kısa mesafede bir nefeste bitirebilir. Grubun formda isimlerinden (5) MİR KARTALI kazanmaya yakın diğer bir isim olup, 1300 çim pistteki son koşusundaki koşusunu müthiş sprinti ile kazanan (10) NARLIDERE yine yazılmalıdır. Ayağına çabuk diğer isim (8) DAĞKAAN'ın da farklı koşmasını beklediğim bu yarışında değerlendirilmesi taraftarıyım.

7.Koşu: Ankara 1200 kum pistinde 1.15.72 ve 1400 kumunda 1.26.86 dereceler ile kazanarak iki de iki yapan (1) CHARIOT birinciliklerine yenisini ekleyebilir. Pist ayırt etmeden adından söz ettirdiği yarışları dikkat çekici (2) YAVUZ SALİM rakip görünürken, son iki koşusunu üst üste kazanan (3) MISS KARAKÖPRÜ şanslı diğer isimdir. İlk startını 1300 kum pistte kazanıp yarış yaşamına hızlı başlayan (7) LADY ELIZABETH ile 1400 kumdaki son Maiden koşusunu kazanırken dilbağı takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (6) CAVALRY OF VICTORY'e de dikkat edilmeli.

8.Koşu: Üst üste kazandığı yarışları sonrası tabela dışında kalan (1) BRODBECK üstün olduğu bu grupta en şanslı isimdir. Çim pistte adından söz ettirebilen ve idman görünümü bu aralar dikkat çeken (4) ZAMBURİ en sıkı rakip görünürken, iyi bir bekleme yapması durumunda (2)SOLNACIENTE rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

9.Koşu: Yarış yaşamına etkili üçüncülük ile başlayıp gelişme kaydeden (3) HANNIBAL LECTER rakiplerine göre bir adım önde gördüğüm isimdir. Artan form ve yarış tecrübesine sahip (1) CANINI YERİM yakın rakip gördüğüm tay olup, tabeladan düşmeyerek sürekli üzerine koyarak yoluna devam eden (11) STELLA GIRL bu ayağın şans tanınması gereken diğer ismidir.

10.Koşu: Ankara'da etkili yarışlar sergileyerek Adana'ya gelip en son 1800 çim pistte kazanan (1) UMUTBEY yine sevdiği mesafeyi bulmasıyla bence fotoyu önde geçecektir, tek yazabilirsiniz.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.3.4.11.9

2.Ayak: 2.5.10.8

3.Ayak: 1.2.3.7.6

4.Ayak: 1.4.2

5.Ayak: 3.1.11

6.Ayak: 1