28 Ekim Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; start ile birlikte koşunun liderliğini (10) PRENSES OVA aldı. DORUKKEMAL, 2 boy startta kalarak koşuyu sonuncu durumda takip etti. Son virajı barıyer dibinden dokuzuncu durumda dönen dönen DORUKKEMAL, son 100’de 5 boy fark olmasına rağmen yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu 1.35.90’lık derecesi jokeyi Hişman Çizik ile bütünleşerek kazanırken, son 800: 0.53.60 oldu. DORUKKEMAL, mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup Hışman Çizik safkana hayatının ilk yarışında ve onikinci yarışında iki kez safkana bindi. İlk yarışında bir üst grupta kazanabilecek güçte görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız. (10) PRENSES OVA, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan koşuyu yüksek tempoda götürerek son 50 den sonra safkan dama diyip koşuyu E.Çizik ile ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında koşu mesafesini kısaltması halinde Maiden'dan çıkacak güçte olduğu görülerek notlarınıza alınız.

28 Ekim Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-3/D yarışta; (1) ANADOLU ŞEKERİ, 2 boy starta kalan safkan, son 100'den sonra yaptığı güçlü sprinti ve yarım boy farkla koşuyu üçünçü bitirirken fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

28 Ekim Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2200 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-21 yarışta; (2) MARKA POLO 10 boy startta kalan safkan, yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu yarım boy - boyun farklarıyla üçünçü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

28 Ekim Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Gr-1 Cumhurbaşkanlığı Koşusu’nda 12 safkan start aldı. (9) ZALABEY koşuyu dördüncü bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

İZMİR

28 Ekim Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; start verildikten sonra KORFALI binicisi M.M.Bilgin’i düşürüp bir sağlık problemi yoktur. (3) FEPRİS, son 100'den sonra yapmış olduğu müthış sprintimle fotoda baş farkıyla ikinci bitiren tay, ilk maiden Koşusu'u kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

 

28 Ekim Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1800 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Kv-7/D yarışta; (6) MAHİNURUM, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu dördüncü bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü

 

28 Ekim Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (7) VOLPI, son metrelerde ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde burun farkıyla koşuyu ikinci bitiren safkan, 1.30.31'lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan BIRDWOOD'un 1.31.04'lük ve DANGEROUS TOCCET’in 1.30.35'lik derecelerinden daha iyi bir derece elde etmesi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

28 Ekim Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1700 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (3) KAİHO, koşuyu son metrede yakın ara 4 bitiren safkan ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü

 

28 Ekim Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 10.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (4) GERÇEKÇİOĞLU, barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ikinci olan safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız