HİKAYE Bu Gruptan Bir Adım Önde "BURSA"

1.Koşu: 2.3

2.Koşu: 5.2.1.3.8

3.Koşu: 3

4.Koşu: Bu defa daha uygun mesafesinde start alacak olan (10)RÜTBESİZ, idman görünümü dikkat çekici (11) SYNCHRONICITY ve sentetik kumdaki son koşusu bence ölçü olmayan (6) WIN FOR YOU Handikap-17 yarışın önde gelen isimleridir. (9) İZMİT ASLANI formunu yeterli karşıladığım diğer isim olup, (2) ÇAYIRAĞASI düzlük sprinti yaparak rakiplerini avlayabilir. Zaman zaman etkili koşabilen (12) FORTUNELO güven verirken, kısa mesafelere yatkın olan (1) ATIBA ile kendini geliştirmekte olan (3) MAXBUENO sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Pist ve mesafeye yatkın olan (4) KÖYLÜMÜN KIZI'ndan jokeyi Kadir Tokaçoğlu ile bu kez daha etkili performans sergilemesini bekliyorum. İstanbul'dan iyi durumda gelecek olan (1) TOPRAK TUTKUSU ile dikkatimi çeken son üçüncülüğünde aşama içerisinde olduğunu gördüğüm (12) BERCA TORUNU rakip gördüğüm isimlerdir.

6.Koşu: Bir süre ara verdikten sonra Ankara kum pistinde dikkat çeken üçüncülük elde eden (3) HİKAYE bana göre bu gruptan bir adım önde olmasıyla kazanacaktır.

7.Koşu: Maiden koşuda; başarılı son ikinciliklerinde formunu bulduğunu belli eden (7) GARİPLERBEYİ'ni birinciliğin en güçlü adayı olarak görüyorum. Çim ve kum pistteki iki yarışında da adından söz ettiren (5) DÖVERDEMİR ile son koşusunu üçüncü bitirerek sürekli kendisini geliştirmekte olan (3) BENHASAN rakipleridir.

8.Koşu: Formunda gelişme kaydeden (4) BOMBACAN İzmir'deki son yarışında etkili üçüncülük elde ederek bunu göstermesiyle favorimdir. Tabeladan düşmeyen (2) ERDOĞDU yakın rakip gördüğüm isim olup, bu aralar etkili bir form tutan (8) ERLİKHAN'a da dikkat diyorum.

9.Koşu: Çim pistteki son koşusu ölçü olmayan (6) SON PARILTI'yı kum pistte bu kez başta değerlendiriniz. Dikkatimi çeken beşinciliğinden sonra sürekli gelişme kaydeden (15) ŞANSLI KAFKAS ile son üçüncülüğüne göre (5) OĞLUM YAMAN rakipleri olacaktır. İdman görünümü ilgi çekici (1) RÜZGAR SESİ güven verirken, (12) MEZİTHABER'i bu grupta değerlendirmenizi tavsiye ederim. Formundan uzaklaşsa da toparlanmaya çalışan (14) O BİR REİS ile sıkı hazırlandığını gördüğüm (10) FIRTINA MAKAY sürpriz yapabilirler.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 10.11.6.9.2.12.1.3

2.Ayak: 4.1.12

3.Ayak: 3

4.Ayak: 7.5.3

5.Ayak: 4.2.8

6.Ayak: 6.15.5.1.12.14.10

Formda MAHİDEVRAN Yine Kazanır "ELAZIĞ"

1.Ayak: Arap safkanlarının Handikap-14 koşusunda; kazandığı yarışı sonrası etkili formu süren ekürili (1) HOŞSEDA ile istikrarlı koşan (5) FIRTINA İBİŞ en şanslı isimlerdir. (4) ALNASİP jokeyi Ferit Yardımcı ile şansını yüksek bulduğum bir isim olup, (2) MUŞFIRTINASI mutlaka değerlendirilmelidir. (7) DİLDE HANIM Maiden kazanıp formunu sürdürürken, (6) FIRTINA KEREM'i mutlaka yazmanızı öneririm. (8) GÖNÜL SAYFAM ise bu ayağın sürprizidir.

2.Ayak: Başarılı ikincilikleriyle kazanmasının yakın olduğunu belli eden (1) BUZOVA ile yine son koşularında üst sıralarda yer bulan (6)PERELİNAKIZI önde gelen isimlerdir. (2) HIVRON her geçen gün gelişme gösterirken, (7) SUPER RUNNER son yarışındaki ikinciliğine göre devreye girecek güçtedir. Artan form ve tecrübesiyle (3) MERIBEL sürpriz atım olup, (8) WONDERFULL GIRL jokeyi Necmi Altın ile ses getirebilir.

3.Ayak: Her geçen gün daha iyiye gittiğini son koşusundaki ikinciliğinde gösteren (5) ÇEKEÇEKE bu kez kazanacak güçtedir. Ekürilerden (4) UĞURGÜLÜ kazandığı yarışından sonra formunu sürdürürken, (8) AKTAŞIN GÜLÜ son koşusunda olduğu gibi yine fotoyu önde geçebilecek güçte olan diğer kısraktır.

4.Ayak: İngiliz kısraklarının Şartlı-3 mücadelesinde; kazandığı yarışından sonraki formunu devam ettiren (1) MAHİDEVRAN tek dezavantajı olan ağır kilosuna rağmen benim tek önerimdir.

5.Ayak: Uygun rakiplerinin yanında start alacak olan (2) YALAN DÜNYA'ya ilk şansı veriyor, bu safkana rakip olarak son iki koşusunu üst üste kazandıktan sonraki fit durumu devam eden (1) TECER BEYİ'ni öneriyorum.

6.Ayak: Tabeladan düşmediği koşuları sonrası iyi durumunu koruyan (5) ÖZERDİNÇ etkili koştuğu mesafede ilk planda şans verdiğim isimdir. Ekürilerden (2) BABA MERCAN ölçü almadığım son yarışı ile bu kez daha iyi sonuç alabilecek güçte olup, formunu yeterli karşıladığım (3) BOZTEPEBEYİ mutlaka değerlendirilmesi gereken diğer isimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.5.4.2.7.6.8

2.Ayak: 1.6.2.7.3.8

3.Ayak: 5.4.8

4.Ayak: 1

5.Ayak: 2.1

6.Ayak: 5.2.3