İNEBOLU Günün Günün En Güvenilir İsmi "İSTANBUL"

1.Koşu: 6.2

2.Koşu: 1.5.7.3.2.6.12.8.10.9

3.Koşu: 3

4.Koşu: 1500 metredeki son yarışını üçüncü bitirirken dikkatimi çeken (1) BIG PRIZE ilk şans tanıdığım isimdir. Kısa mesafedeki son koşusuna geç adapte olarak üçüncülük elde eden (7) SWORD MASTER yakın rakip görünürken, daha güçlü rakipler arasındaki son A-3 yarışını yedinci bitiren (2) POLPOO bu grupta değerlendirilmelidir. Kocaeli'deki son koşusunu ölçü almadığım (3)GRACIASSİNYOR bu kez sentetik pistte daha fazla güvendiğim bir isimdir.

5.Koşu: Uzun mesafedeki son yarışını bekleme yaparak kazanan (6)FİÇİÇİÇU devam ettirdiği formuyla yine önde gelen isimdir. Koştuğu her yarışı sonrası daha farklı duruma gelen (3) DON CORLEONE ile farklı hipodromlarda starüt aldığı koşularında tabeladan düşmeyerek formda gördüğüm (1) AIRFIELD dikkate alınmalı.

6.Koşu: Dişi Arap taylarının Maiden mücadelesinde; her yarışı bir öncekinden daha başarılı olmasıyla (6) CENNET BAHÇESİ rakiplerine üstünlük kurabilir. Tabelada yer bulduğu koşularından sonra gelişme kaydeden (7) DEFNEHATUN rakip gördüğüm isim olup, (3) ALAŞİN'i üçüncü tamamladığı ilk yarışına göre yazmanızı öneririm. (9) LÜSİYEN dikkat çeken üçüncülüğünde aşama kaydederken, (4) BINT EL RIH ile (5) CABİRE HANIM bu ayağın sürpriz isimleri olacaktır.

7.Koşu: Tabeladan düşmediği koşuları sonrası kendini bulan (4) GONZALO'yu en şanslı isim olarak görüyorum. Çim pistte tabela dışında tamamladığı yarışı ardından itina ile hazırlanan (3) MAKE WAY ile başarılı ikinciliğİ sonrası fit durumunu sürdüren (2) LITTLE FRANKEL rakipleridir. (1) SOUND OF HEART uzun mesafedeki ikinciliği sonrası etkili formunu devam ettirirken, (5) ALWAYS MY WAY tabeladan düşmediği yarışlarında kazanmasının an meselesi olduğunu belli etmesiyle devreye girebilir.

8.Koşu: 1400 sentetik pistteki son koşusunu kazandıktan sonraki formu devam eden (2) İNEBOLU'nun fit durumu devam ederken jokeyi Ahmet Çelik ile tek yazılabilir.

9.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; her yarışı bir öncekinden başarılı olan (6) DERYAKIZI birinciliğe uzanabilir. Son yarışını iç kulvardan yaptığı ataklarıyla beşinci bitiren (3) BATI RÜZGARI ve tabelada yer bulduğu koşularından sonra iyi durumunu sürdüren (1) ASUMAN HANIM ciddi rakipleri olacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.7.2.3

2.Ayak: 6.3.1

3.Ayak: 6.7.3.9.4.5

4.Ayak: 4.3.2.1.5

5.Ayak: 2

6.Ayak: 6.3.1

Ekürilerden GÖKYILDIZ Formunu Buldu "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Adana'daki son koşusunu daha güçlü rakiplerinin yanında tabela dışında bitiren (1) PRINCESS ALLIANOI ile formu yeterli düzeydeki (8) MISS ROYAL bu yarışın en şanslı isimleridir. (2) QUEEN OF THE NORTH güven verirken, (5) FOÇA STORM etkili formunu sürdürmesiyle yazılmalıdır. (6) FREJYA son sekizinciliğinde bir süre ara vermiş olmasından etkilenirken, (9) MY MOST SPECIAL mutlaka yazılmalıdır.

2.Ayak: Dişi Arap taylarının Maiden koşuşusunda; (2) AYAZLIM son haftalarda formunda gelişme göstermesiyle bir adım öndedir. Üst üste ikinciliklerinde beğendiğim (1) PRENSES OVA yakın rakibi olup, (8) RÜKEN KIZIM son ikinciliğine göre mutlaka değerlendirilmelidir. (5) HİRAMAR yeni yeni kendini bulurken, (4) GÖBEKLİ KIZ devreye girebilir. (9) TOMRİS HANIM, (6) MEYBUZ ve (3) DOĞU GÜLÜ sırasıyla bu ayağın sürprizleri olacaktır.

3.Ayak: Etkili yarışları ile gayet iyi durumda olduğunu gösteren (7) KOŞAR ZEYNEL rakiplerine üstünlük sağlayacak güçte bir isimdir. (4)YARAMAZSALİH formuna ulaştığını son koşularında belli ederken, (1) GECE IŞIĞI'nı yazmanızı öneririm. 1600 kumda kazandıktan sonraki formunu sürdüren (3)TAYLANIM, kısa istirahatin ardından toparlanan (6) DEDE YALAZ, bir süre aradan sonra yarış gören (10) KİM TUTAR KIZI ve ayağına çabuk (2) MURO BAŞKAN bu ayakta sırasıyla sürprizde tavsiye edeceğim isimlerdir.

4.Ayak: Diyarbakır'da kazandığı yarışı sonrası formunu koruyan (1) KARA LUXOR ile beklenenden kötü koşarak beşinci tamamladığı yarışı sonrası idman görünümü iyi olan (2) TORUN KAAN bu ayakta beraber değerlendirilmeli.

5.Ayak: 1200 kum pistteki son koşusunu kazanan (5) MINAS TIRTH formunu korumasıyla yine rakiplerini geçebilir. Daha uzun mesafedeki son yarışında önde numara götürerek düşen temposuyla dördüncü olan (4) HOVER ON THE WIND rakip görünürken, (1) MISS MYERS ağır kilosuna rağmen dikkate alınmalıdır.

6.Ayak: Son yarışını 1400 kum pistte ikinci tamamlarken formuna ulaştığını gösteren (11) GÖKYILDIZ ekürisiyle birlikte bu kez kazanmasını beklediğim isimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.8.2.5.6.9

2.Ayak: 2.1.8.5.4.9.6.3

3.Ayak. 7.4.1.3.6.10.2

4.Ayak: 1.2

5.Ayak: 5.4.1

6.Ayak: 11